aguniada pisze: Po maturze chciałam zdawać na polonistykę... bardzo sobie cenię język ojczysty. Pasją jednak był angielski i tak już zostało... chyba przestraszyłam się staropolskiego!
a może starocerkiewnosłowańskiego

aguniada pisze: Po maturze chciałam zdawać na polonistykę... bardzo sobie cenię język ojczysty. Pasją jednak był angielski i tak już zostało... chyba przestraszyłam się staropolskiego!

! Bocianek również
 ! Bocianek również  !
 !  !!!
 !!!  . Wystarczy, że śnieg zniknie i naszym oczom ukażą się ... KWIATY ...
 . Wystarczy, że śnieg zniknie i naszym oczom ukażą się ... KWIATY ...  .
 .

Niby wiosnę czuć w powietrzu, ale u mnie cały czas pada śnieg. Co wczoraj popłynęło, dziś wróciło. Tylko wiatru nie ma
 Niby wiosnę czuć w powietrzu, ale u mnie cały czas pada śnieg. Co wczoraj popłynęło, dziś wróciło. Tylko wiatru nie ma 

Zeszłoroczne krokusiki cieszą kolorami,trzeba się jakoś wspomagać,ja też przeglądam fotki z kwietnia i nie mogę się nadziwić,że wiosna w marcu była zawsze ,a nie jak teraz zimnica.
 Zeszłoroczne krokusiki cieszą kolorami,trzeba się jakoś wspomagać,ja też przeglądam fotki z kwietnia i nie mogę się nadziwić,że wiosna w marcu była zawsze ,a nie jak teraz zimnica. 

O dobrze prawisz...jeszcze się napracujemyewamaj66 pisze:Ania, może wreszcie się zacznie normalne życie-po pracy do ogrodu i padnięcie wieczorem na twarz

Czyli ze mną wszystko ok, a tak się bałam.
  Czyli ze mną wszystko ok, a tak się bałam. 

nie mowiac o tym, ze jak sie czlek dorwie do lopaty - to jakby swiat sie konczyl
  nie mowiac o tym, ze jak sie czlek dorwie do lopaty - to jakby swiat sie konczyl  

Pogoda mnie dobija, choć teraz przynajmniej nie sypie.
 Pogoda mnie dobija, choć teraz przynajmniej nie sypie.