Ogródek Gosi cz. 6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek Gosi cz. 6

Post »

Dziewczyny, zazdroszczę tego urlopu jutro ;:131 ja niestety wolne dni juz wykorzystalam na święta...zostają mi popołudnia na ogród,a za 2 tygodnie wyjeżdżamy na urlopik :tan
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gosia witaj :wit U mojej siostry w Żabiej Woli było dziś - 8 ...biedna,zasnęła wczoraj i nie zdażyła okryć roślinek...
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Minus osiem :shock: kurcze, to juz nie takie w w kij dmuchal :roll: No ale kwiecien plecien i nic nie zrobimy, raz nam sie uda z cieplem a raz nie.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Gosiu,
no wiesz, żeby po świętach brać dzień urlopu :;230 :;230. Żartuję, fajnie że masz jeszcze jeden dzień
wolny, możesz go przeznaczyć faktyczne na prace w ogrodzie.
Ja jadę w środę, też muszę przyciąć i dokończyć rozgarnianie kopczyków z róż, o reszcie nie wspomnę po co się stresować.
;:215
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu u mnie też zimno, na szczęście dziś świeci piękne słońce i mimo chłodu pospacerowałam......ale tylko po ogródku :roll: :lol: nie miałam ochoty na takie wietrzysko zapuszczać się na dalsze wędrówki.....podobno od środy ma się ocieplić.....zobaczymy....
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Witaj Gosiu w ten piękny i słoneczny dzień , choć chłodny - u mnie rano było - 7 stopni . Rano wybieram się na działkę , zobaczymy co zmroziło ;:223 Trzeba spalić trochę kalorii i ruszyć z siewami , oczywiście jak nie będzie za zimno .
Pozdrawiam i dużo , dużo ;:3 ;:3 ;:3 życzę na jutro ;:196
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Gosiu, u Ciebie 0, a u nas było -7, już nie mam siły narzekać. ;:223
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Gosia :wit
Nie ma to jak mieć wolne po świętach ;:215
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Gosik dzialasz? ja tez zaraz ide na obchod, tylko ze wieje nieprzyjemnie - no nic, opaske na czapke i dawaj :wink:
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Gosiu, jak tam? róże posadzone. wrzuć fotki jak skończysz, popodziwiamy. Mam nadzieję że się zrobiło znacznie cieplej na słoneczku, bo rankiem nie było zachwycająco. Zazdroszczę możliwości grzebania w ziemi. A tu człowiek musi do 16. wytrzymać ;:223
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ile gości ;:138
Witam wszystkich poświątecznie.

Dorotko, ja wzięłam urlop, bo wiedziałam, że rano będzie ciężko mi wstać. Miałam gości, którzy są nocnymi Markami.
No, ale zrobiłam to z przyjemnością. Trochę popracowałam. Najważniejsze, że wsadziłam w końcu róże.

Kasiu, już w domu? Przed świętami nie miałam szans na urlop. W sumie nie powinnam wziąć go dzisiaj, ale mus to mus :D
Urlop :roll: Jak w sumie nie lubię długich urlopów. Żartuję oczywiście, ale co to za urlop, jak przed trzeba się natyrać, żeby wszystko wykończyć, a potem trzeba wszystko nadrobić za to co mnie nie było? No i zawsze jakaś afera wtedy wybucha.

Marzenko, -8 :shock:
Czyli miałam szczęście. U nas luzik. Dzisiaj dokładnie sprawdziłam i wszystkie róże są żywe. Może coś jeszcze wypadnie, ale mam nadzieję, że nie.

Jula, masz rację, że w kwietniu jest różnie. Z długoterminowych nie wynika, żeby było już tak zimno. Ale jakoś ostatnio im nie wierzę. Działałam, działałam :D
Porozgarniałam kopce, posadziłam różyczki. Zasiliłam je. I popodlewałam wszystko co posadziłam przed świętami.

Maju, urlop nieplanowany. Goście mnie zaskoczyli chęcią przyjścia w drugi dzień świąt. Ale mimo wszystko bardzo się cieszę. Różyczki w końcu posadziłam.

Aguś, u mnie wczoraj było znoście. Nawet wiatru nie było. Za to dzisiaj głowę urywa, ale jest ciepło. Można wytrzymać

Teresko, pamiętam o Tobie, ale dzisiaj nie zdołałam jeszcze wykopać rozchodnika. Kalorie spalone? Ja dzisiaj trochę spaliłam :tan

Iga, współczuję. Jakoś nas to ominęło.
Ciekawe jak tam Twoje żurawki po tych przymrozkach.

Agatko, to cała przyjemność pobyć w domku jeden dzień dłużej. Szczególnie, że mój m. pracuje zazwyczaj w weekendy i nie mamy za wiele okazji pobyć ze sobą cały dzień.

April, melduję, że róże posadzone :D
Fotek z różami nie mam, ale porobiłam kilka tego co mi akurat okwitnie. Ale wstawię w nowej części.

Zatem zapraszam wszystkich do nowej części, bo ta urosła już za bardzo http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53685

A admina proszę o zamknięcie tego wątku
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”