Pozytywnie zakręcona
Re: Pozytywnie zakręcona
Mam nadzieję...
tylko, żebym umiałą się nim zająć... 
-
GrazynaW
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mam takie zaległości Gosiu u Ciebie.
Trochę mi to czasu zajmie.
życzę przyjemnej lektury... Bardzo dobrze, że do nas wróciłaś

-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Gosiu dzisiaj jeszcze poczytałam o Zygusiach i żółknące liście mogą świadczyć o tym że promienie słońca na niego padają a nie powinny .I jeszcze dowiedziałam się że mój nowy z kolei miał za mało światła i ma ciemno zielone listki .Człowiek całe życie się uczy 
czyli z tego wynika, że jeden lisc jest za bardzo nasłoneczniony ,,,, a nie wyczytałaś co z kwiatami czy tak długo się rozwijają/...
-
katarzynka575
- 1000p

No nie ale za to że raczej kwitną na jesieni .Może czaka na ten okres
.Nie myślę że teraz te upały trochę go spowolniły bo jeszcze doczytałam że lubią niższą temp .a wilgotność do 80% przez cały rok .I że to wytrwałe bestie nawet krótko bo krótko ale spadek temp. do 0 st. szok 
do jesieni.......
w nocy ma spadek temperatury bo stoi przy otwartym balkonie....
-
katarzynka575
- 1000p

Gosiu spokojnie teraz ćwiczy Twoją cierpliwość a zobaczysz nie spostrzeżesz się kiedy i otworzy pączki .wiesz już nie mogę się doczekać i rób zdjęcia trok po kroku .
Gosiu szkoda sabotka ja swojego pierwszego, też straciłam a obecny rośnie i będzie drugi raz w tym roku mi kwitł, wiec nie martw się 
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- darek p
- 500p

- Od: 11 lip 2010, o 23:53
Śliczny Zyguś,miła niespodzianka,a M. życzę zdrowia.
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
Ładnie ze strony Zygusia, że powitał mężusia takimi pięknymi kwiatkami. Naprawdę ładnie z jego strony...
Pozdrawiam Agnieszka
-
katarzynka575
- 1000p

Gosiu ślicznie wygląda Zyguś, wiedział kiedy otworzyć kwitki ,to dla Was żebyście mieli od wejścia dobre humory .Gosiu czy mogłabyś zrobić dla mnie zdjęcie pędu Zygusia tzn miejsca z kąt on wychodzi ? albo może masz zdjęcie małego pędu jak dopiero zaczął wyglądać .Bo nie jestem pewna ale chyba mój "stary" Zyguś też mnie obraduje pędem
Gosiu życz mężusiowi dużo zdrowia i niech się nie denerwuje teraz
Gosiu życz mężusiowi dużo zdrowia i niech się nie denerwuje teraz
Dziękuję wszystkim
No tak ładnie ze strony zygusia, że rozkwitł teraz pączki - ok. miesiaca musiałam czekać a teraz stał przy otwartym oknie i może pomogło...Kasiu zobacz na mojej stronie chyba 68 tam jest zdjęcie....może Ci sie przyda... albo zrób swojemu zdjęcie i zobaczymy....
ciesze się razem z Tobą 
No tak ładnie ze strony zygusia, że rozkwitł teraz pączki - ok. miesiaca musiałam czekać a teraz stał przy otwartym oknie i może pomogło...Kasiu zobacz na mojej stronie chyba 68 tam jest zdjęcie....może Ci sie przyda... albo zrób swojemu zdjęcie i zobaczymy....
-
katarzynka575
- 1000p

Dziękuję Gosiu
idę zobaczyć