Mój ogród - eukomis cz.2
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudne lilie, chyba wszystkie kolory, ale musi pachniec:)
Na wystawie w Rybniku też byłam i z pustymi rękami nie wróciłam, wydałam wszystko to co wzięłam i powiem, że żałowałam, że tak mało było w portfelu
, a może to i dobrze.
Pozdrawiam
Iwona
Na wystawie w Rybniku też byłam i z pustymi rękami nie wróciłam, wydałam wszystko to co wzięłam i powiem, że żałowałam, że tak mało było w portfelu

Pozdrawiam
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie za dużo, wcale nie za dużo Halinko. Właśnie to co trzeba by był tak piękny.eukomis pisze:Wiesiu ja mam takie miszmasz w ogrodzie trochę tego zadużo.
A kusisz liliami, kusisz. Chyba też dokupię na jesień. Szczególnie te pachnące, orientalne i trąbkowe.

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- Grzesik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2009, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Halinko
Ja w żurawkach zakochałem się w tym roku pod wpływem forum, jeszcze niedawno nie miałem ani jednej, wszystkie to tegoroczne nabytki, tą omączoną też mam (jest taka oryginalna).
U Ciebie jak zwykle kolorowo, piękna kolekcja lili i liliowców, zresztą wszystkie rośliny masz wspaniale dobrane i ciągle nie mogę wyjść z podziwu, że to wszystko jest pod blokiem na takim małym skrawku ziemi

U Ciebie jak zwykle kolorowo, piękna kolekcja lili i liliowców, zresztą wszystkie rośliny masz wspaniale dobrane i ciągle nie mogę wyjść z podziwu, że to wszystko jest pod blokiem na takim małym skrawku ziemi

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, masz wspaniala kolekcje lilii, z czarna na czele!
Nieustajaco nie moge wyjsc z podziwu, jak miescisz taka ilosc roslin, na takim niewilkim skrawku ziemi! Chyba musze pojsc do Ciebie na nauki ;)
Liliowce tez sliczne, a klematisy pokazowe! Twoj balkon wyglada bajkowo. Juz prawie zrezygnowalam z klematisow, czytajac, jak czesto zostaja porazone przez uwiad, ale po obejrzeniu Twoich, znow sie waham ...
Nieustajaco nie moge wyjsc z podziwu, jak miescisz taka ilosc roslin, na takim niewilkim skrawku ziemi! Chyba musze pojsc do Ciebie na nauki ;)
Liliowce tez sliczne, a klematisy pokazowe! Twoj balkon wyglada bajkowo. Juz prawie zrezygnowalam z klematisow, czytajac, jak czesto zostaja porazone przez uwiad, ale po obejrzeniu Twoich, znow sie waham ...