Witaj Haniu, już lecę na PW.hanna_1962 pisze:Igo, Siedzę w Twoim ogrodzie od godziny i jestem zachwycona. Jakie bogactwo roślin!!!!! Cudnie!!!!!!!!!!! Ile osób w nim pracuje? Kamienie, zapierają dech!!!!!! Kondycja roślin doskonała! U Ciebie rośliny chyba nie chorują!!Widziałam gdzieś u Ciebie wiciokrzew, ale na ziemi, prowadzisz go jako krzew? jak to się robi? Zajrzyj na P.W.
Ogród Igi - cz.4
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iga, ten Twój bez wydaje się dosyć duży i może to jakaś nowsza odmiana. Nie przejmuj się.
Zdjęcia roślin obsypanych gradem są niesamowite, wygląda to groźnie i mimo wszystko pięknie. Ten rok nie jest dobry dla host, u mnie nie było gradu to są pogryzione, maja dziury od gnijących płatków.
Twój ogród i tak jest piękny
Zdjęcia roślin obsypanych gradem są niesamowite, wygląda to groźnie i mimo wszystko pięknie. Ten rok nie jest dobry dla host, u mnie nie było gradu to są pogryzione, maja dziury od gnijących płatków.
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
iga23

- Kontakt:
Bardzo jesteś miła, a że hosty są jeszcze małe to może w przyszłym roku będziemy się mogły chwalić ładnymi roślinkami..........mariasen pisze:Iga, ten Twój bez wydaje się dosyć duży i może to jakaś nowsza odmiana. Nie przejmuj się.
Zdjęcia roślin obsypanych gradem są niesamowite, wygląda to groźnie i mimo wszystko pięknie. Ten rok nie jest dobry dla host, u mnie nie było gradu to są pogryzione, maja dziury od gnijących płatków.![]()
-
iga23

- Kontakt:
Bożenko , te liliowce co mam ze Słowacji, się zgadzają, ale mam kilka starszych NN.Babopielka pisze:U mnie też nie wszystkie zakwitną ,ale poczekam cierpliwie do następnego rokuNo i niektóre z moich zakupów są zupełnie inne niż te z opakowań
Nie wiem czy to celowe działanie sprzedających czy pomyłka