Ogród Moni cz.2
-
magdala
- dominikams
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
któraś z dziewczyn pisała coś o zawieszeniu płytki CD - muszę ten sposób wypróbować, bo jakoś ciągle zwlekałam
Dominisiu, ciężko byłoby osłonić 137róz, bo tyle ich już na dzień dzisiejszy jest
Pocieszam się, że to tylko ten ostatni rok, bo do końca września ma być wytyczony teren od tej strony, gdzie przeskakują i będzie można usunąć płot z gałęzi (prawdopodobnie tamtędy sobie skaczą) i ogrodzić wyzszą siatką. Za rok bedzie lepiej
Naprawdę zrobiło mi się wczoraj bardzo, bardzo smutno
Cieszyłam się, że Afrodite zakwitnie pełną parą, bo miała kilka grubych pąków, Pastella, Elfe i Louise Odier nieco ożyły po ostatnim nalocie, a tu znowu łyse do samych igieł 
Dominisiu, ciężko byłoby osłonić 137róz, bo tyle ich już na dzień dzisiejszy jest
- Alania

wyłącznie telefonicznieEdytaB pisze:Witam, poniewaz jedtem zarażona różami , u Ciebie znalazłam ukojenie - też myślę o zakupach w Rosarium tylko na mój @ nie odpowiadają
W jaki sposób Ty zamawiasz, telefonicznie czy @?
Właśnie przedwczoraj złożyłam zamowienie na kilka róż
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
OK pytałam bo na @ nie mam odpowiedzi, a dostałam potwierdzenie o jego odczycievertigo pisze:wyłącznie telefonicznieEdytaB pisze:Witam, poniewaz jedtem zarażona różami , u Ciebie znalazłam ukojenie - też myślę o zakupach w Rosarium tylko na mój @ nie odpowiadają
W jaki sposób Ty zamawiasz, telefonicznie czy @?na propozycję złożenia zamówienia mailem mówię, że wolałabym telefonicznie, bo mam utrudniony dostęp do Internetu
, bo wiem, że mailoem jest kłopot z zamówieniem u Nich
![]()
Właśnie przedwczoraj złożyłam zamowienie na kilka róż: Maria Antoinette i Eden Rose dla mnie, Ballerina dla Olgi i Leonardo da Vinci dla Ani
- Alania

Ewciu, problem w tym, że my tam na razie nie mieszkamy, bo to na razie budynek w stanie surowym
Właśnie mniej uszkodzone róże są od strony budynku, bo tam częściejktoś się pojawia i pewnie czuć zapach człowieka. Poza tym drogą zawsze ktoś przechodzi lub przejeżdża samochodem, więc pewnie się boją. Najbardziej buszują w środkowej części i na tyłach, gdzie są też drzewka owocowe. Właśnie wchłonęły drzewko czereśni posadzone rok temu 
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Kurcze!!!vertigo pisze:Ewciu, problem w tym, że my tam na razie nie mieszkamy, bo to na razie budynek w stanie surowymWłaśnie mniej uszkodzone róże są od strony budynku, bo tam częściejktoś się pojawia i pewnie czuć zapach człowieka. Poza tym drogą zawsze ktoś przechodzi lub przejeżdża samochodem, więc pewnie się boją. Najbardziej buszują w środkowej części i na tyłach, gdzie są też drzewka owocowe. Właśnie wchłonęły drzewko czereśni posadzone rok temu
Szkoda roślinek, smutno