Maluchy Izuchy
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Linearis będzie miała korzonki tam zaraz za listkami, ma takie bialutkie oczka. Rosiczka się troszkę odwodniła, ale szybko dojdzie do siebie - nie martw się. Niech Ci wszystkie rosną zdrowo. A pomidorki to takie "pogniecione" już były, to jakiś podobno żółty koktajlowy - tę odmianę siałam pierwszy raz 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- 2iza
- 1000p

- Od: 15 mar 2009, o 13:27
M zaraz jak usłyszał ,że rosiczka się odwodniła to poleciał i kupił jej 10 litrowy baniak wody destylowanej hehe
Dziś była u mnie straszliwa burza połączona z gradobiciem. Pozalewało nam piwnice i drogi ,a padało zaledwie 15 góra 20 minut . No i kwiatkom dostało się po du.... nie zdążyłam na czas wszystkiego schować i straciły połowę ziemi mam nadzieję ,że nie będzie już padało bo nas zaleje
A i kwiaty mogłyby tego nie wytrzymać.
Dziś była u mnie straszliwa burza połączona z gradobiciem. Pozalewało nam piwnice i drogi ,a padało zaledwie 15 góra 20 minut . No i kwiatkom dostało się po du.... nie zdążyłam na czas wszystkiego schować i straciły połowę ziemi mam nadzieję ,że nie będzie już padało bo nas zaleje
- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Iza jeszcze trochę przestanie w Polsce padać bo u mnie przewidują deszcze.A fakt kwiatki tego nie lubią chociaż u mnie w tamtym roku pływały bratki w wodzie bo nie porobiłam w doniczkach dziur i jakoś przeszyły do późnej jesieni.A Tobie jakie pozalewało?
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- Graszka
- 1000p

- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izo gratuluję sreberka jak również pięknych szczepek niech ci szybko rosną
U nas jeżeli chodzi o pogodę to na razie jest spokojnie burze nas omijają gdzieś dalej grzmi ale w ubiegłym roku to jak popadało to na skalniaku nasiona świeżo posiane popłynęły w siną dal i musiałam dokupić petunie i po dosadzać bo było pusto...
U nas jeżeli chodzi o pogodę to na razie jest spokojnie burze nas omijają gdzieś dalej grzmi ale w ubiegłym roku to jak popadało to na skalniaku nasiona świeżo posiane popłynęły w siną dal i musiałam dokupić petunie i po dosadzać bo było pusto...
- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Łał Izo wczoraj przeoczyłam Twoje nowości one są cudne a ta rosiczka
sama na nią choruje od zeszłego roku i na pewno będę ją mieć.Niech zdrowo rosną.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.