Ogród Moni cz.1
A co się stało, że tak się nie stało?vertigo pisze:Pamiętam tylko tyle, że kupiłam 30kg tego płaskiego kamieniaResztę nie pamiętam, bo zauroczył mnie w tym czasie cudowny lilak w barwie cytryny
Zapach wspaniały, no i ten niespotykany kolor zrobił na mnie takie wrazenie, że jeszcze chwila i byłby w moim samochodzie
![]()
Pozdrawiam, Olga
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczymOK pisze:A co się stało, że tak się nie stało?vertigo pisze:Pamiętam tylko tyle, że kupiłam 30kg tego płaskiego kamieniaResztę nie pamiętam, bo zauroczył mnie w tym czasie cudowny lilak w barwie cytryny
Zapach wspaniały, no i ten niespotykany kolor zrobił na mnie takie wrazenie, że jeszcze chwila i byłby w moim samochodzie
![]()
- Alania

NieOK pisze:Rozumiem, że z tym prądem to nie załatwiłaś od ręki?vertigo pisze:Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczymTen z cytrynowym lilakiem to nowy sklep ogr., na który natknęłam się przypadkowo jadą c do Enionu przedłużyć umowę przyłączeniową na prąd do budowy
![]()
Eee, tak nie do końca zmarnowałaśvertigo pisze:NieOK pisze:Rozumiem, że z tym prądem to nie załatwiłaś od ręki?vertigo pisze:Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczymTen z cytrynowym lilakiem to nowy sklep ogr., na który natknęłam się przypadkowo jadą c do Enionu przedłużyć umowę przyłączeniową na prąd do budowy
![]()
Zmarnowałam 2,5 godziny po to, żeby się dowiedzieć, że nic nie załatwię, bo zginęła im w archiwum poprzednia umowa i nie mają nr umowy
Trzeba będzie drugi raz pojechać....
Pozdrawiam, Olga
- Alania

tym się pocieszamOK pisze:Eee, tak nie do końca zmarnowałaśvertigo pisze:NieOK pisze:Rozumiem, że z tym prądem to nie załatwiłaś od ręki?vertigo pisze:Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczymTen z cytrynowym lilakiem to nowy sklep ogr., na który natknęłam się przypadkowo jadą c do Enionu przedłużyć umowę przyłączeniową na prąd do budowy
![]()
Zmarnowałam 2,5 godziny po to, żeby się dowiedzieć, że nic nie załatwię, bo zginęła im w archiwum poprzednia umowa i nie mają nr umowy
![]()
![]()
Trzeba będzie drugi raz pojechać....![]()
- Alania

ja też przesadziłam dwie Augusty Luise i troszkę oklapłyAszka pisze:Moni a pomagają Ci butelki na krety? u mnie na nie nie działa![]()
z różami szalejesz ale kupuj,kupuj-będę miała skąd czerpać nowe listy.Na razie przesadzam tzn porządkuję i wprowadzam ład.
Butelki pomagają, ale tylko w tych miejscach gdzie wbite (w średnicy 1-2m)
- Aszka

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mój chodzi ale kopców nie ma.Odpukać...ale widzimy gdzie ma ścieżki.Na dodatek od sąsiada chlewni przyszedł szczur.Dostał już jeść i czekamy na efekty.Takie mamy zwierzaczki na działce.Paw by się przydał a nie paskudztwa.
Moje wczoraj przesadzone trzymają się dzielnie ale starałam się z całą bryłą przenosić i przy okazji widziałam dużo białych korzonków.Dobry znak
Moje wczoraj przesadzone trzymają się dzielnie ale starałam się z całą bryłą przenosić i przy okazji widziałam dużo białych korzonków.Dobry znak
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moniczko, dziękuję za róże :P
już myślę intensywnie gdzie je wkopać...
...żebym jeszcze coś potem mogła upchać
jak możesz, to napisz mi tak na spokojnie jeszcze raz co tam widziałaś, bo jak dziś dzwoniłaś to akurat byłam z dziećmi na zakupach i ciężko było wszystko usłyszeć
bo Ty i tak pewnie tam jeszcze będziesz w najbliższym czasie po coś...

już myślę intensywnie gdzie je wkopać...
...żebym jeszcze coś potem mogła upchać
jak możesz, to napisz mi tak na spokojnie jeszcze raz co tam widziałaś, bo jak dziś dzwoniłaś to akurat byłam z dziećmi na zakupach i ciężko było wszystko usłyszeć
bo Ty i tak pewnie tam jeszcze będziesz w najbliższym czasie po coś...