Lilu to dobry pomysł a tym zabieraniem różyczki na zimę, one niestety często przemarzają- a to wielka szkoda, bo są przepiękne
Wspaniałe kolorowe tulipanki, ten pomarańczowy -super kolorek taki energetyczny i już takie duże masz hosty u mnie to jeszcze tylko pazurki wystają
Piękna wiosna u Ciebie. Taka kolorowa i mocno już zaawansowana. Mi niestety też jedna róża wymarzła na amen, a kilka innych podmarzło. Zrobiłam wielkie oczy jak zobaczyłam Twoje hosty! Moje wystawiają dopiero malutkie noski spod ziemi.
Pięknie masz Lilu roślinki już takie duże u mnie jeszcze malutkie, oczko i kaczeńce
super budowle przepiękne . M bardzo zdolny, u mnie też chyba róża i trzmielina na straty :x :x :x
Izo, dziękuję za odwiedziny. Marysiu dziękuję , ten domek dla dzieci jest na działce i huśtawka też, z tym że domek jest na części jaką dzierżawimy od miejscowego " obszarnika", przylegającej do naszej działki. Romko, dziękuję za odwiedziny i pochwały. U mnie na szczęście padły tylko róże, trzmielina ma się dobrze.
Witaj Lilu. Czy róże Ci na pewno nie odbiją jednak ? Moje bardzo silnie podmarzły, obcięłam je prawie przy ziemi ale wszystkie odbijają. Kup nawóz Magiczna Siła Substrala- nawóz interwencyjny do róż. Mnie ruszyły z kopyta. Tylko jedną wykopałam i podejrzewam, że za bardzo się z nią pospieszyłam. A z Twojego męża to na prawdę zdolniacha. Piękna huśtawka.
Ado,moje dwie róże też obcięłam przy ziemi i już odbijają a pienna puszcza pędy pod miejscem szczepienia to chyba już po niej. Będę próbowała ją zaszczepić od nowa, nigdy wcześniej tego nie robiłam ale kiedyś trzeba zacząć.
Też mam taką jedną podejrzaną różę która chyba wypuściła tylko dziczki ale zobaczę co z niej wyrośnie. Jeżeli będziesz szczepić różę zrób z tego fotorelację, może podpatrzę od Ciebie jak to zrobić. Miłego dnia życzę.