Ogródek AGNESS cz.2
-
elsi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, mnie też podoba się naturalna donica w lesie, spostrzegawcza ta Twoja córcia.
O nasionach sasanki różowej pisałam u siebie, a wiesz - kolega kupił dużą kępę na targu w Biłgoraju,
ale nie u hurtowników lecz od działkowiczki sprzedającej nadwyżki, ja tak w ubiegłym roku kupiłam floks kanadyski.
O nasionach sasanki różowej pisałam u siebie, a wiesz - kolega kupił dużą kępę na targu w Biłgoraju,
ale nie u hurtowników lecz od działkowiczki sprzedającej nadwyżki, ja tak w ubiegłym roku kupiłam floks kanadyski.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś faktycznie ta donica jest rewelacyjna, jak Ola pokazała mi zdjęcia, to nie mogłam oczom uwierzyć, że znalazła w lesie takie cudo, a Ola mówiła, że w wielu pieńkach powysiewały się kwiatki i ten niesamowity mech- dosłownie cudo
Powaliło mnie też to listkowe serduszko w korze- cudo
Smoczynko
kupuj huśtawkę, nie wahaj się
zakochasz się w spędzaniu na niej czasu, a jak będzie stała miedzy roślinkami, to nie zechcesz z niej zejść
Ja uwielbiam tam odpoczywać gdy pracuję w ogródku
Onko to są lilie św Antoniego, one wcześnie bardzo kwitną, a jak pachną
rewelacja, bardzo je lubię
Zuziu w mojej okolicy są naprawdę piękne tereny, dookoła mojego miasta- łąki, lasy,rzeki i jeziora
jest naprawdę ślicznie
Gosiu
naturalna donica faktycznie rewelacja
jednak natura tworzy cuda
Mam kilka kępek omiegów, są otoczone kamieniami, jak i pozostałe roślinki, i ogródek nie jest duży, więc pamiętam gdzie rosną i niezawodnie każdej wiosny rozświetlają rabaty
Elu bardzo się cieszę na nasiona różowej sasanki,
bardzo dziękuję, ja w zamian wyślę Ci nasiona moich sasanek, mam ich 5 kolorków
Czasami na targu można kupić śliczne roślinki, od ludzi, którzy sprzedają Swoje ogrodowe nadwyżki
Olu moja Ola pasjonuje się fotografiką, ale nie zawsze mogę się doprosić, żeby cyknęła mi moje kwiatki

Lilu uwielbiam spędzać wolny czas na mojej huśtaweczce
myślę, że Ty też
, a moja brateczki są kupione, te które wysiewałam są tylko żółciutkie
Maju
dziękuję
a ta leśna donica naprawdę jest niesamowita
przyroda jest niesamowitym artystą
Izuś dziękuję, przekażę Oli pochwały
faktycznie okolice są przepiękne, oby tylko był czas na spacery, to jest gdzie chodzić
Joluś dziękuję
brateczki mam jeszcze inne, ale nie wgrałam ich jeszcze do kompa, choć myślałam, że to zrobiłam
ale jutro wgram, obrobię i pokażę
Sabinko dziękuję
ja właśnie lubię taki ciepły , kolorowy styl ogródków, np japońskie klimaty mi nie odpowiadają, ja lubię ciepełko
. Chociaż u kogoś na ogród w takim stylu patrzę z wielką przyjemnością
_oleander_ dzisiejsza niedziela przeszła niestety bez spacerków, miałam od rana dziś gości, a na dodatek korzonki mnie połamały i chodzę jak sirota
Carlu dzięki
mój ogródek wiosną jest najpiękniejszy, jeszcze naprawdę dużo roślinek czeka na zakwitnięcie
Halinko
dziękuję bardzo, brateczki są bardzo wdzięcznymi roślinkami, wspaniale wypełniają donice i skrzynki do czasu, kiedy zakwitną pelargonie, a potem mogą wywędrować do ogródka 
Smoczynko
Onko to są lilie św Antoniego, one wcześnie bardzo kwitną, a jak pachną
Zuziu w mojej okolicy są naprawdę piękne tereny, dookoła mojego miasta- łąki, lasy,rzeki i jeziora
Gosiu
Elu bardzo się cieszę na nasiona różowej sasanki,
Olu moja Ola pasjonuje się fotografiką, ale nie zawsze mogę się doprosić, żeby cyknęła mi moje kwiatki
Lilu uwielbiam spędzać wolny czas na mojej huśtaweczce
Maju
Izuś dziękuję, przekażę Oli pochwały
Joluś dziękuję
Sabinko dziękuję
_oleander_ dzisiejsza niedziela przeszła niestety bez spacerków, miałam od rana dziś gości, a na dodatek korzonki mnie połamały i chodzę jak sirota
Carlu dzięki
Halinko