Ogródek AGNESS cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

piękne zdjęcia i ogrodu i okolicy czy na ostatniej fotce z ogrodu to już takie duże lilie?
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bardzo kolorowo już u Ciebie,po takich zdjęciach z pleneru,aż się chce wyjśc na spacer.
Awatar użytkownika
Deirde
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2007, o 10:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ta omszała donica jest piękna, zawilce ze spaceru też świetnie wyglądają. Omiegi są słoneczne, niestety jest jedna ich wada, jak się zapomni gdzie się je wsadziło to można je stracić, a jak pięknie potrafią się rozsiewać.
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26

Post »

Agnieszko, mnie też podoba się naturalna donica w lesie, spostrzegawcza ta Twoja córcia.
O nasionach sasanki różowej pisałam u siebie, a wiesz - kolega kupił dużą kępę na targu w Biłgoraju,
ale nie u hurtowników lecz od działkowiczki sprzedającej nadwyżki, ja tak w ubiegłym roku kupiłam floks kanadyski.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jakie urocze miejsca na spacerki :!: :!: :!:
A z Oli to świetny fotograf :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
LILA 51
1000p
1000p
Od: 14 maja 2008, o 21:48

Post »

Agnieszko, masz ładne kolory bratków, ja mam tylko żółte i białe.
Huśtawki na ogrodzie mamy podobne.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Agnieszko, z przyjemnością pooglądałam zdjęcia Twoich roślin i skalniaka. Świetna jest donica z omszałego pnia. :lol: :lol:
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Gratulacje dla Oli za piękne zdjęcia! Natura jest cudownym ogrodnikiem...Aż miło popatrzeć, masz świetne miejsca do spacerów.
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Wymarzone miejsce na spacerki... Donica naturalna ekstra i kolorki Twoich bratków ładniusie... :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Agnieszko , Twój ogródek wygląda tak ciepło :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Agnieszko gdzie dziś pójdziecie na niedzielny spacerek :?: :?: :?:
Carla-pwd
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 07:25

Post »

kobitko !!!!!!!!!!!! ile kolorów.. prymulki, sasanki, bratki i tysiace innch barw.. jeeeeeeeeeej :)
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Agnieszko, cudne masz roślinki w ogrodzie, a bratki - przeurocze, też je uwielbiam :lol:
Okolice domu przepiękne, zdjęcia super !!!
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś faktycznie ta donica jest rewelacyjna, jak Ola pokazała mi zdjęcia, to nie mogłam oczom uwierzyć, że znalazła w lesie takie cudo, a Ola mówiła, że w wielu pieńkach powysiewały się kwiatki i ten niesamowity mech- dosłownie cudo :shock: Powaliło mnie też to listkowe serduszko w korze- cudo :shock: :D

Smoczynko :D kupuj huśtawkę, nie wahaj się :D zakochasz się w spędzaniu na niej czasu, a jak będzie stała miedzy roślinkami, to nie zechcesz z niej zejść :wink: :lol: Ja uwielbiam tam odpoczywać gdy pracuję w ogródku :D

Onko to są lilie św Antoniego, one wcześnie bardzo kwitną, a jak pachną :roll: rewelacja, bardzo je lubię :D

Zuziu w mojej okolicy są naprawdę piękne tereny, dookoła mojego miasta- łąki, lasy,rzeki i jeziora :D jest naprawdę ślicznie :D

Gosiu :D naturalna donica faktycznie rewelacja :D jednak natura tworzy cuda :D Mam kilka kępek omiegów, są otoczone kamieniami, jak i pozostałe roślinki, i ogródek nie jest duży, więc pamiętam gdzie rosną i niezawodnie każdej wiosny rozświetlają rabaty :D

Elu bardzo się cieszę na nasiona różowej sasanki, :D bardzo dziękuję, ja w zamian wyślę Ci nasiona moich sasanek, mam ich 5 kolorków :D Czasami na targu można kupić śliczne roślinki, od ludzi, którzy sprzedają Swoje ogrodowe nadwyżki :D

Olu moja Ola pasjonuje się fotografiką, ale nie zawsze mogę się doprosić, żeby cyknęła mi moje kwiatki
:roll: :lol:

Lilu uwielbiam spędzać wolny czas na mojej huśtaweczce :D myślę, że Ty też :D, a moja brateczki są kupione, te które wysiewałam są tylko żółciutkie

Maju :D dziękuję :D a ta leśna donica naprawdę jest niesamowita :D przyroda jest niesamowitym artystą :D

Izuś dziękuję, przekażę Oli pochwały :D faktycznie okolice są przepiękne, oby tylko był czas na spacery, to jest gdzie chodzić :D

Joluś dziękuję :D brateczki mam jeszcze inne, ale nie wgrałam ich jeszcze do kompa, choć myślałam, że to zrobiłam :roll: :lol: ale jutro wgram, obrobię i pokażę :wink: :D

Sabinko
dziękuję :D ja właśnie lubię taki ciepły , kolorowy styl ogródków, np japońskie klimaty mi nie odpowiadają, ja lubię ciepełko :D . Chociaż u kogoś na ogród w takim stylu patrzę z wielką przyjemnością :D

_oleander_ dzisiejsza niedziela przeszła niestety bez spacerków, miałam od rana dziś gości, a na dodatek korzonki mnie połamały i chodzę jak sirota :lol:

Carlu dzięki :D mój ogródek wiosną jest najpiękniejszy, jeszcze naprawdę dużo roślinek czeka na zakwitnięcie :D

Halinko
:D dziękuję bardzo, brateczki są bardzo wdzięcznymi roślinkami, wspaniale wypełniają donice i skrzynki do czasu, kiedy zakwitną pelargonie, a potem mogą wywędrować do ogródka :D
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Agnieszko, ogród Twój bardzo mi się podoba. Oaza spokoju i relaksu. A fotki ze spaceru po lesie rewelacyjne.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”