Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
Jola.
U nas wczoraj było do 18 bardzo pięknie, byliśmy na działeczce i troszkę zrobione. Dziadek poprzycinał drzewa ale nie wszystkie. Ja oczywiście paliłam gałęzie i w międzyczasie troszkę grabiłam, podglądałam kwiaty i roślinki, czy budzą się już do życia- i powiem tak - jest dobrze. Wieczorem zaczęło padać i tak do rana, a dzisiaj wiało bardzo mocno.
miłego wieczoru życzę
Ewa
U nas wczoraj było do 18 bardzo pięknie, byliśmy na działeczce i troszkę zrobione. Dziadek poprzycinał drzewa ale nie wszystkie. Ja oczywiście paliłam gałęzie i w międzyczasie troszkę grabiłam, podglądałam kwiaty i roślinki, czy budzą się już do życia- i powiem tak - jest dobrze. Wieczorem zaczęło padać i tak do rana, a dzisiaj wiało bardzo mocno.
miłego wieczoru życzę
Ewa
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu dziękuję za odwiedzinki i życzę miłego wieczoru
Lamo ja wiem że ta babka z avatarku to z filmu Seksmisja, jedynie nie pamiętałam że ona tak miała na imię
Jacku dziękuję, to prawda przy takich krokusikach przyjemnie się pracuje w ogródku
Mam nadzieję że kiedyś i Ty doczekasz się takiego tunelu
Taruś u mnie widać tylko rzodkiewkę
Dziękuję za propozycję ale do ogródeczka nie poszłam ale pojechałam do lasu i byłam zła bo zapomniałam wziąć aparatu
Ewuś cieszę się że wczoraj spędziłaś taki fajny dzień
u mnie dziś do 15 było względnie jedynie takie krótkotrwałe opady, potem rozpadało się już na całego
ponoć ma tak padać do wtorku od środy ma być już pięknie
Nareszcie
Lamo ja wiem że ta babka z avatarku to z filmu Seksmisja, jedynie nie pamiętałam że ona tak miała na imię
Jacku dziękuję, to prawda przy takich krokusikach przyjemnie się pracuje w ogródku
Mam nadzieję że kiedyś i Ty doczekasz się takiego tunelu
Taruś u mnie widać tylko rzodkiewkę
Dziękuję za propozycję ale do ogródeczka nie poszłam ale pojechałam do lasu i byłam zła bo zapomniałam wziąć aparatu
Ewuś cieszę się że wczoraj spędziłaś taki fajny dzień
Nareszcie- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joluś, masz szczęście, że ogród masz pod nosemjollla500 pisze:Anulko dlatego ja szykuje obiadek i jak wszyscy zjedzą dopiero idę do ogrodu i mogę siedzieć kilka godzin![]()
Anulko ale mi się dobrze mówi bo mam ogród pod nosem i kiedy chcę mogę wyjść do niegoale zazwyczaj nigdy nie wychodzę przed południem
Dla mnie sam dojazd na działkę zajmuje ponad godzinę
Latem zostaję dłużej i szykuję jedzonko na działce i wtedy mogę siedzieć do nocy