Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Geniu. Widzę że lubisz zmiany w ogródku....ja także, więc często coś przesadzam. Teraz także. Niestety jeszcze nie zdążyłam się rozkręcić w ogródku na dobre, napatrzeć pierwszymi wiosennym kwiatkami a tu znowu zima. Po wczorajszej zamieci i temperaturze -7...pewnie już po kwiatkach. A tyle już pączków widziałam. Ciekawe jak u ciebie?. Pozdrawiam.

- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gieniu, jesteś chyba jedyną osobą na forum, która się cieszy śniegiem 
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo witaj po dłuższej nieobecności nie mam pojęcia czemu nie możesz wchodzić na mój watek.
Olu wrzosy w końcu będą miały odpowiednie podłoże . Z Anią się o to postaramy.
Elu dzięki za różowy kwiatuszek.
Haniu u mnie teraz nie ma mrozu i nie wiem czy był w nocy ,ale mam za to śnieg wszędzie biało wiem że to za moment zniknie i będzie błoto.
Gigo nie mam pojęcia czemu u mnie niebieski wątek może komuś podpadłam?i dlatego mnie nie zazielenili.
Zyto dzięki za witaminki.
Grażynko aż takich zmian jak w tym roku nie zamierzam robić jesienią ,ale jak mi coś nie będzie pasować to na pewno przerobię.Lubię zmiany na działce choć siły już nie te.
Aniu,Zeniu u mnie też zima ale na chwilę bo jest słońce i plusowa temperatura
Będzie błoto i nie da się wyjść do ogrodu.
Genia
Olu wrzosy w końcu będą miały odpowiednie podłoże . Z Anią się o to postaramy.
Elu dzięki za różowy kwiatuszek.
Haniu u mnie teraz nie ma mrozu i nie wiem czy był w nocy ,ale mam za to śnieg wszędzie biało wiem że to za moment zniknie i będzie błoto.
Gigo nie mam pojęcia czemu u mnie niebieski wątek może komuś podpadłam?i dlatego mnie nie zazielenili.
Zyto dzięki za witaminki.
Grażynko aż takich zmian jak w tym roku nie zamierzam robić jesienią ,ale jak mi coś nie będzie pasować to na pewno przerobię.Lubię zmiany na działce choć siły już nie te.
Aniu,Zeniu u mnie też zima ale na chwilę bo jest słońce i plusowa temperatura
Będzie błoto i nie da się wyjść do ogrodu.
Genia
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krzysiu ,Piotrze chcecie powiedzieć że jestem jakaś inna ha,ha,hapiterek pisze:Hahaha dokłądnie - ja przeżywam właśnie depresję psychomaniakalną spowodowaną kolejnym nawrotem zimy, a Genia się cieszybishop pisze:Gieniu, jesteś chyba jedyną osobą na forum, która się cieszy śniegiem![]()
W sumie to można jej pozazdrościć optymizmu
![]()
Cieszę się bo nie miałam czasu żeby się zimą nacieszyć i zaraz pójdę nacieszyć się nią w ogrodzie bo zaraz jej nie będzie.
Genia

- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rozmawiałam z koleżanka i doszłyśmy do wniosku, że nie mogły byśmy mieszkać w ciepłym klimacie - nuda by nas zabiła - bo jakże piekne jest oczekiwanie na wiosnę, wyczekane pąki , zieleniąca się trawa ma taki urok, że warto na nią czekać te kilka okropnych miesięcy 
Swoją drogą z powrotu zimy to i ja się nie cieszę już swoje zrobiła -
Swoją drogą z powrotu zimy to i ja się nie cieszę już swoje zrobiła -
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40