Tak gęsto kwitnie
Moje rośliny i roślinki cz.1
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Graszka
- 1000p

- Od: 1 gru 2007, o 15:19
anoli pisze:Kliwia ma w sobie wiele uroku, bardzo podobają mi się jej kwiaty i liście. Czy długo kwitnie?
Pierwszy rozwinięty kwiat pojawił się ok czterech dni temu a dziś już prawie wszystkie pąki rozwinęły się. Z kwiatów zrobiła się taka kwitnąca kula
No i z niecierpliwością czekam na kwiatek dracenki
Kasiu każdego dnia robię fotkę jak rozwija się kwiat draceny i niedługo pokażę fazy jego rozwoju
- Graszka
- 1000p

Wioleto dziękuję za odwiedziny mojego wątku a kliwia coraz bardziej oczarowuje mnie swoją urodą
teściowa wiedziała co będzie mi się podobało
Zdjęcie mojego fiołeczka czekałam na malutkie listki od czerwca i z tego wszystkiego zapomniałam czy on będzie granatowy czy biały z odrobiną różu
Teraz czekam na pozostałą piątkę i ich dzieciaki

Zdjęcie mojego fiołeczka czekałam na malutkie listki od czerwca i z tego wszystkiego zapomniałam czy on będzie granatowy czy biały z odrobiną różu
Teraz czekam na pozostałą piątkę i ich dzieciaki

- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Grażynko jaki widoczek
ja czekam, czekam i doczekać się nie mogę na jakieś maleńkie listeczki u mojego fiołka. Muszę się zapytać: jak tam Kroton?? W wątku Karolaipiotr widziałam dzisiaj kwitnącego Krotona, istne cudo. Jeśli Twój będzie miał takie same kwiaty to już nie mogę się doczekać zdjęć 
Raz jeszcze dziękuję za kwiatuszki
Raz jeszcze dziękuję za kwiatuszki
Pozdrawiam, Paula
- Graszka
- 1000p

Paulinko ja już myślałam, że fiołek nigdy nie wypuści małych listków a tu przyszła wiosna i maluszki się pojawiły ku mojej radości.
A jeżeli chodzi o krotona to opadło cztery kwiatki i były w one tej wielkości jak na zdjęciu nic się nie rozwinęły najprawdopodobniej ten gatunek już takie ma. Druga odyga z pączkami rośnie co raz to większa

A jeżeli chodzi o krotona to opadło cztery kwiatki i były w one tej wielkości jak na zdjęciu nic się nie rozwinęły najprawdopodobniej ten gatunek już takie ma. Druga odyga z pączkami rośnie co raz to większa
Nie ma za co w sumie to ja Cię namówiłam na wymianę oby ci zielone maluszki szybko rosłyRaz jeszcze dziękuję za kwiatuszki