Storczyki TULIPANA998

Zablokowany
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jak będziesz to daj znać czy było coś nowego,w swoim czasie można tam było nabyć w "Magnolii" wandy ale ostatnio się nie rozglądałem za nimi. Ja w tym miesiącu też się pewnie wybiore na jakieś zakupy, ale najtańsze są w sierpniu.
Danuta przyznaje się bez bicia że jestem z okolic, ale mieszkałem w Leżajsku 10 lat i taki mam do niego sentyment:DDD piekne miasto-> zapraszamy wszystkich;d ps. jest tam wiele kwiaciarni:)))
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p
Od: 11 lut 2009, o 14:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tulipan ja też jeden pęd w MM przycięłam i cosik puszcza,na drugim został jeszcze jeden kwiatek ale jak opadnie to go też przytnę...Ja wszystkie pędy tak podcinam i takim sposobem doczekałam się keiki..
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

marivsz pisze:Jak będziesz to daj znać czy było coś nowego,w swoim czasie można tam było nabyć w "Magnolii" wandy ale ostatnio się nie rozglądałem za nimi. Ja w tym miesiącu też się pewnie wybiore na jakieś zakupy, ale najtańsze są w sierpniu.
Danuta przyznaje się bez bicia że jestem z okolic, ale mieszkałem w Leżajsku 10 lat i taki mam do niego sentyment:DDD piekne miasto-> zapraszamy wszystkich;d ps. jest tam wiele kwiaciarni:)))
Ok :wink: , ale prędko nie pojade.. . Oj tak piekne miasteczko :D . Jeździłem tam często z rodzina w niedziele , w lecie i do Iglo :lol: :) .

Agata - aha to fajnie , że puszcza.. :wink: :P .
keiki :shock: ;:183 , u mnie ten pędzik zółknie...
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p

Post »

Keiki mam na zwykłym,nie MM..

O kurczę,żółknie? A to szkoda..
Oj nie długo wypuści znowu pędziki i będziesz miał piękny widok..

Mi jeszcze MM ma przyjść z Ebay-a..Wyobraź sobie że kupiłam,wyszedł mi koło 200 zł,pobrali prowizję w banku a MM przyszedł zmarznięty..
No i co tu robić?
Napisałam do gościa,tekst przetłumaczyła mi Monia i napisałam jaka sprawa no i będę miała nowego..Teraz na dniach ma wysłać..
To będę miała dwie sztuki bo trzeciej nie liczę bo jest jakiś chory i żółkną mu liście,wrr..
Robię co mogę ale czy go odratuję to nie wiem.. ;:110
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Tonić , że zółknie , ma 3 oczka bardzo n isko pędu , ale nie wiem czy coś z nich będzie :wink: , moż ee lecie przy dobrej opiece wypusci pęd , prędzej czy pózniej będzie chciał zakwitnąć :wink: . mnie sie podobają nawet liście :wink: :lol: .
Ojej ciężka sprawa.. , no i drogo wyszedł.. :shock: , ale jak teraz będziesz mieć 2 :wink: . Próbuj jeszcze z bidulką , juz widziałem odratowanego falka bez jednego liścia , to wied=rzę we wszystko... :shock: .
Awatar użytkownika
edyseja
200p
200p
Od: 6 gru 2008, o 13:21
Kontakt:

Post »

agata0806 pisze:Keiki mam na zwykłym,nie MM..

O kurczę,żółknie? A to szkoda..
Oj nie długo wypuści znowu pędziki i będziesz miał piękny widok..

Mi jeszcze MM ma przyjść z Ebay-a..Wyobraź sobie że kupiłam,wyszedł mi koło 200 zł,pobrali prowizję w banku a MM przyszedł zmarznięty..
No i co tu robić?
Napisałam do gościa,tekst przetłumaczyła mi Monia i napisałam jaka sprawa no i będę miała nowego..Teraz na dniach ma wysłać..
To będę miała dwie sztuki bo trzeciej nie liczę bo jest jakiś chory i żółkną mu liście,wrr..
Robię co mogę ale czy go odratuję to nie wiem.. ;:110

Agatko, czy nie opłacało się bardziej kupić MM na wystawie? te za 114 zł były b. okazałe
Edyta
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p

Post »

EDYSEJA tak bardziej się opłacało ale ja już przed wystawą miałam MM więc kupować następnego nie było sensu...
Żebym ja wiedziała że tyle kasy za niego wyjdzie to bym wcale nie kupiła a zapłacić musiałam..Nie ma to jak płacić przez PayPal,tylko niektórzy tego nie mają ;:29
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kochani , ależ przyjemnie jest pisać zwami , pić cappuccino z pianka , jeść ciacho :lol: i siedzieć tu.... :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wieczorkiem odsuwam tak firankę , która jest ładna... , ale jej nienawidzę bo zasłania mi storczyki :evil: .
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

masz piękne Phalaenopsisy.
gelatynka
200p
200p
Od: 31 gru 2008, o 15:26

Post »

sliczne storczyki, supr kwietnik ja niestety nie mam miejsca na taki kwietnik ale to super rozwiazanie :lol:
gelka
Awatar użytkownika
Danutka55
1000p
1000p
Od: 5 lut 2009, o 17:36

Post »

Arturze bardzo mi się podobają twoje storczyki na tym kwietniku.Ja swój już dawno wyniosłam na strych,ale będę zmuszona ściągnąć go z powrotem.Myślę,że na takim kwietniku pędy kwiatowe mogły by swobodnie zwisać.

Pozdrawiam serdecznie.Danuta. :wit
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

ja kiedyś miałam kwietnik, ale już od 2 lat nie mam. był niezbyt dobry, nie sięgał sufitu (miał 2,7 m a sufit jest 3 m nad podłogą). trzymałam na nim zwykłe kwiatki.
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

Kwietnik bomba! Żeby tylko udało mi się pana męża namówić na robotę. Kurka wodna! Zw 3 by mi się takie przydały.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Anusska
1000p
1000p
Od: 10 paź 2008, o 15:59

Post »

Super pomysł z tym kwietnikiem ;:333 Przynajmniej można więcej kwiatków zmieścić :lol:
Fajna osłonka łabędź na trzecim zdjęciu - tylko żeby storczyk Tobie z nią nie odpłynął w dal ;:191
Swoją drogą podobny kwiatek jest na kwietniku drugi od góry... :roll:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

WOW Ilez gości ;:80 .

Fajnie , że wam sie podoba :) . Ja zachęcam Danusiu , sciągnij ze strychu ! :wink: Zawsze to więcej miejsca i można podziwać lepiej storczyki :) .

Storczykowa - to co , że nie siegał do sufitu ? Przecież są też i mniejsze nawet takie na 3 kwiaty , które nie są nawet do połowy wysokości pomieszczenia .. Masz go jeszcze ? , może warto go przytaszczyć z powrotem ? , zawsze to więcej miejsca na nowe wymarzone nabytki :wink: .
Anusska - tak , ale tam jest drugi , mam takie same 2 i jednego maluszka jeszcze... :lol: , rozdzieliłem bidulki bo 3 w jednej doniczce sie dusiły... :lol: .
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”