Kaktusy Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny, to nie takie trudne. U naszego ulubionego sprzedawcy oczywiście
Jak i całą resztę
. Ale prawdą jest, że to wlaśnie neoporteria i puna były sprawczyniami całych zakupów ;)
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Obawiam się Gosiu, że to jednak będzie trudne. Bo jeśli zamówię Neoporterię to nie ma bata, że na co innego dodatkowo się nie skuszę. Dlatego nie wiem czy kupować, czy się jeszcze wstrzymać z bólami 
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- rosiowa

No i właśnie dlatego wstrzymałam się z zakupami
. Nie bardzo opłaca się kupić jedną roślinkę, a i prawdę powiedziawszy ciężko się pohamować i nie powybierać czegoś jeszcze 
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

Jakby to napisać.... Moje kolczaki, dziękuję, mają się nieźle. Pomału je wybudzam z zimowego snu. G bruchii ma coraz większy pączek. Zaczyna kwitnąć Euphorbia infausta i widać pierwszy pąk na stapelii 

A moje samopoczucie jest różne, raz jest lepiej, raz gorzej. Trochę wysiada mi kręgosłup, ale za to zaczynam widzieć koniec budowy. Życie na wsi jest dla mnie dużo fajniejsze niż w mieście. Odwiedza mnie nieprzebrana ilość przeróżnych ptaków, pojawiają się zające i są dwie "lokalne" wiewiórki. Rewelacja

A moje samopoczucie jest różne, raz jest lepiej, raz gorzej. Trochę wysiada mi kręgosłup, ale za to zaczynam widzieć koniec budowy. Życie na wsi jest dla mnie dużo fajniejsze niż w mieście. Odwiedza mnie nieprzebrana ilość przeróżnych ptaków, pojawiają się zające i są dwie "lokalne" wiewiórki. Rewelacja
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

A mi właśnie E. mili kwitnąć nie chce
. Ale może kiedyś się doczekam....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

Moja najpierw miała za ciemno, później się przeprowadzałam zimą. Teraz stoi na widnym parapecie, więc mam nadzieję, że zakwitnie.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa

Zapomniałam jeszcze napisać, że wysiałam dziś kaktusy. Zobaczymy co z tego wyjdzie 
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki