Ogród Zenka 2009
-
Zbyszek444
- 100p

- Od: 30 sty 2009, o 19:41
Zenku. Znalazłem chwilkę i postanowiłem Cię odwiedzić. Jak wiesz jestem tu dopiero od tygodnia to siłą rzeczy nie da się być w tak krótkim czasie wszędzie.
Masz przepiękny ogród, a właściwie to posiadłość, aż czuje się tą przestrzeń, a jeszcze w takim otoczeniu i tak zadbanym. Powinieneś otrzymać medal. U nas w ROD rozdają medale - nie zawsze tym którym się należy ha ha ha.
Pięknie.

Masz przepiękny ogród, a właściwie to posiadłość, aż czuje się tą przestrzeń, a jeszcze w takim otoczeniu i tak zadbanym. Powinieneś otrzymać medal. U nas w ROD rozdają medale - nie zawsze tym którym się należy ha ha ha.
Pięknie.

- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zbyszku dziękuje za odwiedziny w naszym ogrodzie.
Ogród nasz zapewne już wiesz urzadzamy od około 15 lat, w pierwszej wersji miało to być
miejsce rekreacji i odpoczynku na łonie natury dla całej rodziny.
Po upłwie kilku lat w ogrodzie zaczeło przybywac drzew i krzewów, które z czasem rozrastając się zaczeły tworzyć małe skupisko leśne porośnięte trawą .
Czas czynnego odpoczynku i rekreacji na swieżym powietrzu sprowadza się teraz tylko do koszenia trawników , pielęgnaci drzew i krzewów, oraz spotkań towarzyskich.
Ogród nasz zapewne już wiesz urzadzamy od około 15 lat, w pierwszej wersji miało to być
miejsce rekreacji i odpoczynku na łonie natury dla całej rodziny.
Po upłwie kilku lat w ogrodzie zaczeło przybywac drzew i krzewów, które z czasem rozrastając się zaczeły tworzyć małe skupisko leśne porośnięte trawą .
Czas czynnego odpoczynku i rekreacji na swieżym powietrzu sprowadza się teraz tylko do koszenia trawników , pielęgnaci drzew i krzewów, oraz spotkań towarzyskich.
Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ

Witaj Danusiu w moim ogrodzie roślinność jeszcze spi snem zimowym, dwa dni temu zgineły resztki śniegu.
Jutro wybieram się na wycieczkę po ogrodzie , zapowiadają słoneczną pogodę i temperaturę
do + 8 stopni, lecz na krótko. Od poniedziałku znaczne ochłodzenie i opady śniegu, widać
że zima nie odpuszcza.
Jutro wybieram się na wycieczkę po ogrodzie , zapowiadają słoneczną pogodę i temperaturę
do + 8 stopni, lecz na krótko. Od poniedziałku znaczne ochłodzenie i opady śniegu, widać
że zima nie odpuszcza.
Pozdrawiam Zenek
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- ZENOBIUSZ

Witaj Markus własnie wróciłem z obchodu po ogrodzie i muszę stwierdzić że wiosnnych
objawów budzenia się roślinności nie zauważyłem.Wszystkie drzewa krzewy i drobna roślinnośc dotychczasową zimę zniosły całkiem dobrze, zobaczymy jak będzie dalej.
Od poniedziałku zapowiadają nawrót zimy z opadami śniegu i spadkami temperatury.
objawów budzenia się roślinności nie zauważyłem.Wszystkie drzewa krzewy i drobna roślinnośc dotychczasową zimę zniosły całkiem dobrze, zobaczymy jak będzie dalej.
Od poniedziałku zapowiadają nawrót zimy z opadami śniegu i spadkami temperatury.
Pozdrawiam Zenek
Witaj Zenku. Jestem pod wrażeniem Twojego grodu. obejrzałam w całości.SUPER
Oj nacieszyłam oczy. Wproszę się do Ciebie jak będę u rodziców (Św....k).To tylko jeden krok.Pozdrawiam Grażyna
Oj nacieszyłam oczy. Wproszę się do Ciebie jak będę u rodziców (Św....k).To tylko jeden krok.Pozdrawiam Grażyna
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pomyliłam się, miała byc wiadomośc do Moni. Sory!
grazka_j - moje wątki
Bardzo dziękuję.
Przypomnę się jak tam będę. Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki