już parę osób o nią pytało
 już parę osób o nią pytało   
 Jolu chociaż tak można sobie życie umilić

Grzesiu dziękuję za miłe słowa

A u mnie ciągle pada śnieg
 i jest - 8 więc tak szybko nie zginie
 i jest - 8 więc tak szybko nie zginie  

Czasem pstryknę jakieś zdjecie aparatem męża, ale generalnie na razie jestem bez zdjęć.
 Czasem pstryknę jakieś zdjecie aparatem męża, ale generalnie na razie jestem bez zdjęć.   Tobie to dobrze mój m. strasznie narzeka jak ma robić slalomy, a do tego jest niedelikatny (za blisko kosi i przez to nic się nie chce rozrastać, a czasem coś podkosi), tak, że niestety unikam tego jak mogę. W czasie ciąży oduczyłam się kosić, ale chyba czas wrócić do tego
 Tobie to dobrze mój m. strasznie narzeka jak ma robić slalomy, a do tego jest niedelikatny (za blisko kosi i przez to nic się nie chce rozrastać, a czasem coś podkosi), tak, że niestety unikam tego jak mogę. W czasie ciąży oduczyłam się kosić, ale chyba czas wrócić do tego     

I widzę, że Ty również chcesz zrobić ze swojej wnusi ogrodniczkę. Ani się obejrzysz jak będzie z Tobą modernizować rabaty
 I widzę, że Ty również chcesz zrobić ze swojej wnusi ogrodniczkę. Ani się obejrzysz jak będzie z Tobą modernizować rabaty  Amelia już pcha ręce do doniczek z kwiatami, wczoraj chciała ze mną wysiewać kwiaty ;)
 Amelia już pcha ręce do doniczek z kwiatami, wczoraj chciała ze mną wysiewać kwiaty ;)
 , bo przyczłapałam z psia-spacerku.
 , bo przyczłapałam z psia-spacerku. 

.
 .
Haniu,mam złą wiadomość.hanka55 pisze:
P.S.,
Jak widzisz, cały czas szwankuje Twoje hiperłącze do ogródka,
więc nawet nie można wchodzić z Twoich postów.
A to, niestety wpływa na ilość odwiedzin, bo trzeba przewracać strony, by znaleźć Twój wątek i kilkać przedostatnią stronę.

tak już zostanę z tym wchodzeniem od tyłu
 tak już zostanę z tym wchodzeniem od tyłu   
  Tylko kogo i gdzie .
 Tylko kogo i gdzie . Panna Felicia piękna
 Panna Felicia piękna