Bogdan - moja kolekcja sukulentow.
Re: Bogdan - moja kolekcja sukulentow.
Aporophyllum brilliant
U mnie na wiszące doniczki jest sporo miejsca, ale przez wichury na 10 piętrze, raczej odpuszczę. Nie wszystkie rośliny lubią przeciągi.

- Rafal44
- 500p
- Od: 15 kwie 2013, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mammillaria bocasana postarała się
Lobivia tiegeliana też super wygląda

Pozdrawiam Rafał
Dzień dobry,
Chciałam się dowiedzieć czy w tym roku odbędzie się wystawa kaktusów w Ogrodzie Botanicznym w Krakowie?
Pozdrawiam serdecznie
Chciałam się dowiedzieć czy w tym roku odbędzie się wystawa kaktusów w Ogrodzie Botanicznym w Krakowie?
Pozdrawiam serdecznie
Kasia
Witam. Dziękuję za zainteresowanie. Tak mogę potwierdzić, że również w tym roku odbędzie się wystawa kaktusów w Ogrodzie Botanicznym UJ w Krakowie. Tegoroczna wystawa będzie miała miejsce w dniach od 19 do 21 maja w godzinach otwarcia ogrodu. Serdecznie zapraszam w imieniu swoim jak i Oddziału Śląskiego PTMK. Podobnie jak w ubiegłych latach będzie można zarówno pooglądać rośliny, porozmawiać z wystawcami oraz oczywiście wziąć udział w kiermaszu. W razie pytań proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych.
Bogdan.
Dzień dobry,
Ja tradycyjnie z już zapytaniem o o wystawę w Ogrodzie Botanicznym w Krakowie?
Ja tradycyjnie z już zapytaniem o o wystawę w Ogrodzie Botanicznym w Krakowie?
Kasia
Wystawa w Ogrodzie Botanicznym w Krakowie jest już zaplanowana. W tym roku w dniach od 24 do 26 maja. Serdecznie zapraszam.
Bogdan.
Wystawa w Krakowie zakończona. Podsumowując wystawę odwiedzający dopisali, rośliny kwitły. A i pogoda okazała się łaskawa mimo że ogólnie było burzowo to szczęśliwie okolice wystawy burze ominęły. Poniżej kilka zdjęć roślin wystawowych.

Bogdan.
Wspaniale okazy
z przyjemnością się je oglądało.
Dziękuję również za miłą rozmowę. Pozdrawiam i mam nadzieję, że w przyszłym roku również się spotkamy
Dziękuję również za miłą rozmowę. Pozdrawiam i mam nadzieję, że w przyszłym roku również się spotkamy
Kasia
- hen_s
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo ładnie. Takie imprezy są super! 

Dzień dobry, ja już chyba tradycyjnie z zapytaniem o wystawę kaktusów w Ogrodzie Botanicznym w Krakowie 

Kasia
Miło, że zaglądasz. Już wszystko ustalone. W tym roku wystawa kaktusów odbędzie się w dniach od 23 do 25 maja. Zapraszam serdecznie wszystkich zarówno pasjonatów sukulentów jak również po prostu chcących obejrzeć piękne kwiaty i ciernie. Można porozmawiać z ludźmi, którzy uprawiają rośliny. Będzie również kiermasz roślin i czasopism.
Serdecznie zapraszam w imieniu własnym i oddziału Śląskiego oraz Krakowskiego PTMK.
Serdecznie zapraszam w imieniu własnym i oddziału Śląskiego oraz Krakowskiego PTMK.
Bogdan.
Bardzo dziękuję za informację
na pewno będę.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
Kasia