NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych
Proszę o pełne nazwy działów gdzie jest problem. Ręcznie poustawiam 60 minut
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
Re: NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych
Dlaczego posty z uprawy marchwii trafiają do "chorób i szkodników" w zupełnie innym wątku?
Dlatego,że tam dzisiaj umieściłeś swój post.
Przeniosłam już do właściwego watku.
Tego typu problemy zgłaszamy tutaj
viewforum.php?f=14
/K
Dlatego,że tam dzisiaj umieściłeś swój post.
Przeniosłam już do właściwego watku.
Tego typu problemy zgłaszamy tutaj
viewforum.php?f=14
/K
- Malagenia
- 100p
- Od: 1 lut 2011, o 22:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Odpisywałam komuś na pw, lecz byłam zmęczona, nie dokończyłam i tylko kliknęłam 'zapisz'. W żadnym folderze nie mogę teraz tego znaleźć.
Co zrobić, jak i gdzie mam szukać ?
Co zrobić, jak i gdzie mam szukać ?
Pozdrawiam serdecznie, Iza
Najmilsza kołysanka - kocia mruczanka
- ekopom
- -Moderator Forum-.
- Od: 3 cze 2010, o 17:32
Na Twoim koncie w kopiach roboczych.
pozdrawiam Ludwik
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
- Malagenia
- 100p
- Od: 1 lut 2011, o 22:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ludwiku Kochany, nie ma, no po prostu nie ma
Nie ma
Jak pisałam, przejrzałam wszyściutkie foldery, bo prócz systemowych mam kilka przez siebie utworzonych, z archiwaliami. Każdy przejrzany od początku do końca na wypadek, jeśliby się systemowi poplątała chronologia lub ulokowanie.
I, nnno kurcze, wcięło gdziesik i ni ma
A szkoda, bo bardzo już się tam napracowałam to była dłuższa merytoryczna odp., którą zamierzałam kontynuować.
A czy Ty, mając wyższe uprawnienia, mógłbyś zajrzeć do mego profilu, chodzi o wątek Sedum z wczoraj, 6.VII. Może cósik tam byś znalazł i przywrócił mi do folderu 'roboczych' ?
Tak btw, coś mi świta /bo senność mnie dopadła/, że gdy chciałam odłożyć pisanie, to miałam do wyboru 2 przyciski: na lewo 'zapisz' i na prawo chyba 'zapisz kopię roboczą', i kliknęłam chyba w lewy - 'zapisz'. Może to tu cósik jest nie tak i źle działa, no bo w końcu co za sens dawać takie identyczne pojęciowo klawisze ... ? To te kliknięte w 'zapisz' idą dokąd ? w niebyt ? Może programiści by rzeczy tej się przyjrzeli ...
Dziękuję Ci bardzo za szybką odp. i miłej niedzieli
Nie ma
Jak pisałam, przejrzałam wszyściutkie foldery, bo prócz systemowych mam kilka przez siebie utworzonych, z archiwaliami. Każdy przejrzany od początku do końca na wypadek, jeśliby się systemowi poplątała chronologia lub ulokowanie.
I, nnno kurcze, wcięło gdziesik i ni ma
A szkoda, bo bardzo już się tam napracowałam to była dłuższa merytoryczna odp., którą zamierzałam kontynuować.
A czy Ty, mając wyższe uprawnienia, mógłbyś zajrzeć do mego profilu, chodzi o wątek Sedum z wczoraj, 6.VII. Może cósik tam byś znalazł i przywrócił mi do folderu 'roboczych' ?
Tak btw, coś mi świta /bo senność mnie dopadła/, że gdy chciałam odłożyć pisanie, to miałam do wyboru 2 przyciski: na lewo 'zapisz' i na prawo chyba 'zapisz kopię roboczą', i kliknęłam chyba w lewy - 'zapisz'. Może to tu cósik jest nie tak i źle działa, no bo w końcu co za sens dawać takie identyczne pojęciowo klawisze ... ? To te kliknięte w 'zapisz' idą dokąd ? w niebyt ? Może programiści by rzeczy tej się przyjrzeli ...
Dziękuję Ci bardzo za szybką odp. i miłej niedzieli
Pozdrawiam serdecznie, Iza
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Witam serdecznie
Już informuję
Kopie robocze PW są po naciśnięciu klawisza ZAPISZ KOPIĘ ROBOCZĄ zapisywane i widoczne w skrzynce PW , w zakladce drugiej od góry (Kopie robocze)
Proces jest dwuetapowy
1 Zapisz kopię rooboczą, następnie pojawia się drugi ekran z potwierdzeniem TAK / NIE
Jeśli nie przeszła Pani drugiego ekranu /TAK to nie będzie zapisane
Uwaga : do zawartości żadnej ze skrzynek żadnego użytkownika nie ma i nigdy nie będzie miał nikt dostępu ani z Moderatorów ani z Admińistratorów (w tym ja też oczywiście nie mam) więc nie mamy jak sprawdzić zawartości Pani skrzynki
Proszę przetestować teraz np. do mnie.
Pozdrawiam
Już informuję
Kopie robocze PW są po naciśnięciu klawisza ZAPISZ KOPIĘ ROBOCZĄ zapisywane i widoczne w skrzynce PW , w zakladce drugiej od góry (Kopie robocze)
Proces jest dwuetapowy
1 Zapisz kopię rooboczą, następnie pojawia się drugi ekran z potwierdzeniem TAK / NIE
Jeśli nie przeszła Pani drugiego ekranu /TAK to nie będzie zapisane
Uwaga : do zawartości żadnej ze skrzynek żadnego użytkownika nie ma i nigdy nie będzie miał nikt dostępu ani z Moderatorów ani z Admińistratorów (w tym ja też oczywiście nie mam) więc nie mamy jak sprawdzić zawartości Pani skrzynki
Proszę przetestować teraz np. do mnie.
Pozdrawiam
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 29 lip 2008, o 20:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam
Mam problem z wysłaniem wiadomości do Jonatanki odnośnie adresu do wysyłki koperty. Napisałam wiadomość, zapisałam ze 3 razy jako roboczą. Wysłałam z 5 razy ale nie mam tej wiadomości w wysłanych ani odpowiedzi. Czy mam coś zablokowane, czy to jest bardziej skomplikowane?
Barbara
Mam problem z wysłaniem wiadomości do Jonatanki odnośnie adresu do wysyłki koperty. Napisałam wiadomość, zapisałam ze 3 razy jako roboczą. Wysłałam z 5 razy ale nie mam tej wiadomości w wysłanych ani odpowiedzi. Czy mam coś zablokowane, czy to jest bardziej skomplikowane?
Barbara
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Jeśli nie masz w wysłanych to znaczy, że jest nieodebrana wiadomości i jest ona w oczekujące na odbiór
a gdy odbierze będziesz miała wtedy w wysłane.
a gdy odbierze będziesz miała wtedy w wysłane.
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 29 lip 2008, o 20:49
Niestety nie ma ani w wysłanych ani oczekujących, a wysłałam już wczoraj.
- leszkat76
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2020, o 14:12
Trzeba w rubryce ,, Tytuł ,, wpisać AWN.
Jeśli tego nie zrobiłaś to wiadomość poszła w kosmos.
Jeśli tego nie zrobiłaś to wiadomość poszła w kosmos.
Pozdrawiam Kasia
Kolorowo owocowo
Kolorowo owocowo