

Zwykła Nestlle u mnie podnosi ciśnienie. Nie Kujawski jest problemem tylko mix tłuszczy wepchnięte w różne produkty. Nawet gorąca woda ich nie rozpuszcza. Kiedyś mega oczy


Sól stosuje kłodawska co w niej złego/szkodliwe uwzględniając niestosowanie innych produktów gdzie jest nadużywana ta sól tańsza? Masz na myśli , żeby całkowicie zrezygnować czy nie nadużywać?
A olej rydzowy z pieczywem jest dobry?anulab pisze: ↑27 mar 2023, o 05:34 Wyczytałam , że 7 oliwek powinno się dziennie zjadać. To nie w przeliczeniu na oliwę .
A co takiego jest złego w przetworzonych oliwkach ? Czytam , że poddawane fermentacji
to według mnie dobrze .
Płatki są zdrowe i warto je jeść . Dla zbilansowania dodaję jajko i owoce jagodowe , można
dodać masła orzechowego , kakao , jabłko .
Wrócę do picia oliwy , dla mnie niesmaczna i się zmuszam . W potrawach też nie lubie , chyba że trochę
do sałatek .
Robię pastę do chleba - zmiażdżony czosnek , oliwa , pasta pomidorowa . Da się zjeść .![]()