Rewolucja w naszym ogródku - Iwcia&Patyrek
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć i czołem w Nowym Roku!
Wpadłam zobaczyć co porabiacie ale chyba gdzieś pod palmami siedzicie
i zimne drineczki popijacie.
Zajrzę jak wrócicie
Wpadłam zobaczyć co porabiacie ale chyba gdzieś pod palmami siedzicie
Zajrzę jak wrócicie
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepraszam, że mnie tak długo nie było. Niestety problemy zdrowotne i ciągły brak czasu to spowodował. Pod palmami to by się chciało poleżec, no ale niestety... Poza tym ta pogoda... Ni to śnieg ni to nic. Ale cieszę się bardzo, że o mnie nie zapomnieliście
W ramach rekompensaty wkleje parę kolorowych obrazków wiosenno-jesiennych... Ach tak by się chciało już tych kolorów, ale jeszcze troszkę..
Na marginesie powiem, że też już dokonałam wiosennych zakupów. Skusiłam się na dwa liliowce m.in. na Darlę Anitę;), funkie, tawułki;) i jeszcze parę innych cudów. Ach jakby się już chciało lata;) Pozdrawiam
Iwona

PS. To, że nie piszę nie anaczy wcale, że mnie tu nie ma. Często śledzę wasze poczynania, ale siedzę cichutko jak mysz pod miotłą

Na marginesie powiem, że też już dokonałam wiosennych zakupów. Skusiłam się na dwa liliowce m.in. na Darlę Anitę;), funkie, tawułki;) i jeszcze parę innych cudów. Ach jakby się już chciało lata;) Pozdrawiam
Iwona

PS. To, że nie piszę nie anaczy wcale, że mnie tu nie ma. Często śledzę wasze poczynania, ale siedzę cichutko jak mysz pod miotłą

do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Iwcia&Patyrek
- 500p

Sorki, wkradł się błąd, już zmieniłam...HEheh nie ja tym nie jeżdżę. Mój mąż ma ostatnio takie hobby i próbuje mnie do niego przekonac, ale mu się to nie uda. Mam swoje zdanie na temat motorów. Zdjęcie motoru wdarło się tu przez przypadek i już go nie ma. Problemy ma niestety moja mała z nerkami, więc no cóż, ale jakoś trzeba sobie radzic. Pozdrawiam
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Iwcia&Patryk życzę Wam dziś słodkiego dnia;)
http://www.paczekdlaciebie.pl/196098
http://www.paczekdlaciebie.pl/196098
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Witaj
Pewno napiszę takie same posty we wszystkich zaprzyjaźnionych ogrodach .. ale chciałam się przywitać po przerwie .. długo tu nie zagladałam - z różnych , czasami niezbyt przyjemnych powodów .. i zostawiałam sobie całą frajdę spacerowania po waszych ( i swoim) ogrodach na ferie - tymczasem pierwszy tydzień spędziłam w łózku - zagladając od czasu do czasu do zainteresowań - bo leżąc szydełkowałam w czasie kiedy spadała mi gorączka.
A tyle sobie obiecywałam, nadrobić zaległości - bo fotki jeszcze z lata mam niewstawione i mnóstwo zimowych, rozgryźć photofiltr .... a tymczasem leżanko
Dziś czuję się już trochę lepiej - za oknami za zimno na spacery - więc spaceruję u was
I bardzo mi się podoba ...
Mam jeszcze tydzień ferii - więc postaram się , po odwiedzinach u was - pokazać zimę u siebie, a piekna jest - tylko nie wiem jak udało mi się ją uchwycić
Pozdrawiam gorąco z bardzo zimnej Małopolski
Pewno napiszę takie same posty we wszystkich zaprzyjaźnionych ogrodach .. ale chciałam się przywitać po przerwie .. długo tu nie zagladałam - z różnych , czasami niezbyt przyjemnych powodów .. i zostawiałam sobie całą frajdę spacerowania po waszych ( i swoim) ogrodach na ferie - tymczasem pierwszy tydzień spędziłam w łózku - zagladając od czasu do czasu do zainteresowań - bo leżąc szydełkowałam w czasie kiedy spadała mi gorączka.
A tyle sobie obiecywałam, nadrobić zaległości - bo fotki jeszcze z lata mam niewstawione i mnóstwo zimowych, rozgryźć photofiltr .... a tymczasem leżanko
Dziś czuję się już trochę lepiej - za oknami za zimno na spacery - więc spaceruję u was
I bardzo mi się podoba ...
Mam jeszcze tydzień ferii - więc postaram się , po odwiedzinach u was - pokazać zimę u siebie, a piekna jest - tylko nie wiem jak udało mi się ją uchwycić
Pozdrawiam gorąco z bardzo zimnej Małopolski
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Iwcia&Patyrek
- 500p

Dawno nas tu nie było. Wreszcie cos tam zaczęło się i w naszym ogródku dziac, więc śpieszę pośpiesznie ze zdjęciami.

Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum