i zdrówka życzę.
  i zdrówka życzę.   

i barwami jesieni
 i barwami jesieni  ..Nie mogę oderwać się od aparatu jak  przyjdę na działkę...
 ..Nie mogę oderwać się od aparatu jak  przyjdę na działkę...  Intrygują mnie te barwne liście i listeczki uwielbiam ten czas i te chwile...
 Intrygują mnie te barwne liście i listeczki uwielbiam ten czas i te chwile... Szkoda,że niewiele ich już w tym sezonie zostało.. wnet nastaną  szare, ponure,zimne dni... Za życzenia  dziękuję, na szczęście  na  zdrówko nie narzekam i   odwzajemniam!
 Szkoda,że niewiele ich już w tym sezonie zostało.. wnet nastaną  szare, ponure,zimne dni... Za życzenia  dziękuję, na szczęście  na  zdrówko nie narzekam i   odwzajemniam!    

Mile łaskocze moje ego   Twoja  nie  banalna opinia o moich zdjęciach!
  Mile łaskocze moje ego   Twoja  nie  banalna opinia o moich zdjęciach!    
   Serdeczne dzięki!
 Serdeczne dzięki! 
 Jesień ze swoimi barwami dosłownie sama pcha się
  Jesień ze swoimi barwami dosłownie sama pcha się  w obiektyw a ja ją uwielbiam
  w obiektyw a ja ją uwielbiam  Cieszy mnie,że Ci się podoba moja jesień
 Cieszy mnie,że Ci się podoba moja jesień 

..znaczy się te koraliki.  Mnie też się spodobały!
 ..znaczy się te koraliki.  Mnie też się spodobały!  

Dziękuję za uznanie  dla zdjęć!
 Dziękuję za uznanie  dla zdjęć!  
  bardzo się cieszę!
 bardzo się cieszę!  

...jeszcze jesiennych zdjęć nieco... pogody załamanie w meteo wieszczą i nie będzie już tak złociście i rudo...
 ...jeszcze jesiennych zdjęć nieco... pogody załamanie w meteo wieszczą i nie będzie już tak złociście i rudo...  

.
 .

Dziękuję i pozdrawiam
  Dziękuję i pozdrawiam  Miłej niedzieli życzę.
  Miłej niedzieli życzę.  

. Mało mnie ostatnio na forum bo czasu brakuje ale na tak piękne zdjęcia musiałam się załapać
 . Mało mnie ostatnio na forum bo czasu brakuje ale na tak piękne zdjęcia musiałam się załapać   . Piękną i kolorową masz jesień. To spora zasługa pogody ale też Twojego oka do robienia zdjęć
 . Piękną i kolorową masz jesień. To spora zasługa pogody ale też Twojego oka do robienia zdjęć   . Pozdrawiam ciepło
 . Pozdrawiam ciepło   .
 .