Cały czerwiec jest nasz,oby róże długo i pięknie kwitły.
 Cały czerwiec jest nasz,oby róże długo i pięknie kwitły.Mme Plantier wygląda jak najpiękniejsza suknia ślubna
 Tuscany ciekawe ujęcie
 Tuscany ciekawe ujęcie  Novalis z goździkiem super duet.
 Novalis z goździkiem super duet.U mnie wciąż nie ma deszczu
 czai się gdzieś za rogiem
 Buziaki

Cały czerwiec jest nasz,oby róże długo i pięknie kwitły.
 Cały czerwiec jest nasz,oby róże długo i pięknie kwitły. Tuscany ciekawe ujęcie
 Tuscany ciekawe ujęcie  Novalis z goździkiem super duet.
 Novalis z goździkiem super duet. czai się gdzieś za rogiem

Wśród tylu cudowności, wypatrzyłam jeszcze jedną, do której żywiej zabiło moje serce. To róża The Lark Ascending
 Wśród tylu cudowności, wypatrzyłam jeszcze jedną, do której żywiej zabiło moje serce. To róża The Lark Ascending  Już nawet zajrzałam do netu, czy można ją gdzieś capnąć, ale niestety
 Już nawet zajrzałam do netu, czy można ją gdzieś capnąć, ale niestety  Po prostu śliczna. Nie sposób wszystkie pochwalić, tyle ich masz, ale wielu znalazłoby wśród nich niejedną, która przypadnie im do gustu.
  Po prostu śliczna. Nie sposób wszystkie pochwalić, tyle ich masz, ale wielu znalazłoby wśród nich niejedną, która przypadnie im do gustu. Jak można stworzyć takie cudo? Z miejsca zapragnęłam mieć takie u siebie
 Jak można stworzyć takie cudo? Z miejsca zapragnęłam mieć takie u siebie  Koła już szukam jakiś czas i nawet znalazłam, ale wolałabym za bardziej przystępną cenę niż 100 złociszy, albo i więcej
 Koła już szukam jakiś czas i nawet znalazłam, ale wolałabym za bardziej przystępną cenę niż 100 złociszy, albo i więcej  Pozwolisz, że jeżeli tylko je znajdę to odgapię pomysł? Tylko czy mi ściany na domku wystarczy? Muszę się przyjrzeć domkowi na działce, bo on już dość mocno wyeksploatowany
 Pozwolisz, że jeżeli tylko je znajdę to odgapię pomysł? Tylko czy mi ściany na domku wystarczy? Muszę się przyjrzeć domkowi na działce, bo on już dość mocno wyeksploatowany 

Przy porannej kawie taka dawka pięknych zdjęć - od razu wpływa pozywynie na początek tygodnia
  Przy porannej kawie taka dawka pięknych zdjęć - od razu wpływa pozywynie na początek tygodnia 
 Jest naprawdę cudowna, taka ilość kwiatów! Pięknie zestawiłaś ją na zdjęciu z długimi pędami Tuscany
  Jest naprawdę cudowna, taka ilość kwiatów! Pięknie zestawiłaś ją na zdjęciu z długimi pędami Tuscany   

ale to nic, nawet ładna
  ale to nic, nawet ładna  

Rozumiem dylemat ze zdjęciami, bo przecież każda panienka zasługuje na specjalne przedstawienie... Mme Plantier zjawiskowa
 Rozumiem dylemat ze zdjęciami, bo przecież każda panienka zasługuje na specjalne przedstawienie... Mme Plantier zjawiskowa  Ale i wszystkie pozostałe dają nieziemski popis
 Ale i wszystkie pozostałe dają nieziemski popis 

mam różany zawrót głowy po obejrzeniu zdjęć
  mam różany zawrót głowy po obejrzeniu zdjęć   piękne krzaki i masz rację nie można przejść obojętnie
 piękne krzaki i masz rację nie można przejść obojętnie  Chciało by się ją mieć i każdą następną, tylko gdzie sadzić.
 Chciało by się ją mieć i każdą następną, tylko gdzie sadzić.  

Wiolu
  Wiolu Musisz być z siebie dumna, wiem ile pracy wymaga ogród, aby tak ślicznie wydawał plon. Gratuluję!
  Musisz być z siebie dumna, wiem ile pracy wymaga ogród, aby tak ślicznie wydawał plon. Gratuluję!

I też nie jedną z nich chciała bym u siebie, no ale tak się nie da
 I też nie jedną z nich chciała bym u siebie, no ale tak się nie da