U Antooosi :):):)
Antosia przepiękne te kwiaty
a tak nawiasem mówiąć ,to wy mnie chcecie wykończyć chyba ...co do której wejdę to jakieś nowe cuda pokazuje
i to takie ,że dech zapiera ,albo ta licytacja okien ...ja tam mogę myć wszystkie (gdybym je miała
) od dzisiaj przestaję narzekać na mycie okien
bo by mi wstyd było , matko kochana ...czternaście okien
plus dwa w kotłowni 
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja też lubię, często schodzę do kotłowni i wcale nie trzeba, a ja łapie za siekierkę i choćby trzy - cztery klocki rozwalę...aconitum pisze:a ja lubię rąbać drzewoagaxkub pisze:......
za to nienawidzę prasować.... zawsze mówiłam "mogę zrobić wszystko, nawet narąbać drewna - ale nie każcie mi prasować"
to takie relaksujące
- agaxkub

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
czasem spa to ja mam w domu.... he he he...Carla-pwd pisze:no prosze jedni jada do spa.. a inni w kotłowni drewno rąbiąkarzdy robi to co lubi.. hehehe
:) ważne azby znaleść sposób na "siebie"
zresztą nawet konieczność można polubić... ktoś musi przecież tego drewna narąbać... więc dlaczego tego nie polubić...?
aha... ta teoria nie dotyczy hi hi prasowania
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja podczas wakacyjnego remontu kładłam gładź i malowałam mieszkania. Prawie sama.
Ja miałam urlop a M nie i zawsze miał kupe spraw do załatwienia zmiast spieszyć mi z pomocą
Ja miałam urlop a M nie i zawsze miał kupe spraw do załatwienia zmiast spieszyć mi z pomocą
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też nieźle
. Witaj w klubie Babskiej majster-klepki
, albo złotej rączki, jak kto woli 
Moje doniczkowce i sukulenty