Witam DOROTKA,mnie też się ta ostatnia petunia podoba Na żywo była jeszcze ładniejsza...
Aparat tym razem nie oddał niuansów
Fotka sprzed wejścia do naszej klatki
Sławku na zdjęciach wszystko wygląda bardzo ładnie. Słoneczko świeci. W realu znacznie gorzej, pochmurno, deszczowo, mglisto Takie kolorowe drzewa to jednak maja swój urok
................................................
Jaka
Pytanie do licznych na Forum różanek - czy Floribunda.pl sprzedająca w internecie róże to solidna firma
Mają sporo ładnych róż,ale żadnego adresu,żadnego nazwiska
Dzięki wielkie dla DOROTKI -dorci i LIDKI- stokrotki
Za informacje o firmie
Ja przez internet roślin nie kupuję,najwyżej jakies drobiazgi do ogrodu,tak więc nie jestem w temacie
Dodam,ze obie Panie polecają tę firmę
Dla dziewczyn róża BONICA 82
...................................................
... i chryzantemka
Sławku jaką cudną jesień uchwyciłeś na fotkach, jest złociście i pięknie... oby tylko bardziej słonecznie i ciepło było, ale na to chyba już w tym roku liczyć nie możemy
Chryzantemkę kup koniecznie, jest przecudnej urody.... miejsce na pewno gdzieś znajdziesz
Pozdrawiam serdecznie
Witam
Same sympatyczne niespodzianki Zrobiło się /jak pisze AGNIESZKA /- złociście i pięknie
Bo odnalazły się dwie dobre znajome Może ktoś jeszcze A lista jest spora
Trochę zaspany szukam odpowiedniej fotki
Jeszcze ja...tez mam chryzantemę Czechowski,ale u mnie w tym roku trochę opóźniona i dopiero zaczyna nieśmiało otwierać pąki.
Sławku jeśli nie masz miejsca na takie krzaczaste chryzantemy,to może takie bardzie kompaktowe,niskie jak White czy Red/30-40cm.wys.
Mam takie i jestem z nich zadowolona.
Ta zielona jest cudna,a moja znów chyba nie zdąży zakwitnąć
Sławku piękne zdjęcia jesieni,szczególnie to pierwsze i dziękuję za śliczniutkie fiołki...małe jest piękne
Każdy ma swoje upodobania,wiosenne kwiaty są najpiękniejsze,bo pierwsze i długo wyczekiwane,a teraz mamy nostalgiczną jesień i nawet chryzantemy na krótko zdobią ogród.Przyjdzie mały mrozek i po kwiatach...ja jednak je bardzo lubię
Cześć, Sławku!
Co prawda tej żółci wokół mam już po kokardę, a w ogrodzie likwiduję ją natychmiast kiedy się pojawi, ale Twoje zdjęcie jest znakomite .
Ten ostry kontrast czarnych pni i żółtych liści zachwyca.
Jagi
PS. Chryzantem w ogrodzie nie mam, nie lubię.