Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja nowa wymarzona dzialka cz. 12

Post »

Iwonko jaki cudny ten powojnik Casandra ;:333 ;:333 jak długo u Ciebie rośnie i jak dużo miejsca zajmuje ??? mam młodą sadzonkę , nawet zakwitł dwoma kwiatuszkami ale nie wiem za bardzo gdzie go posadzić .
Świecznica śliczna ;:63 też sobie sprawiłam - może za rok coś pokaże :D
Moje trawki po zimie padły :(
Pozdrawiam i życzę powodzenia i zdrówka ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iwonko i minę też masz? moja zawiązała nasiona :D Czy powojnik to Casandra? strasznie ma dużo kwiatów ;:oj Śliczny i jakie astry, a ja od trzech lat nie mogę się dochować astrerków :D Iwonko takie ogród na pewno sobie poradzi nie martw się ;:168 A może uda się w któryś weekend urwać na chwilę to sprawdzisz i wydasz dyspozycje :;230 :;230 Dobrej nocy ;:196
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Iwonko, te śliczności niebieskie, na trzecim od doły zdjęciu, to co to?
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Iwonko, Twoja Cassandra jest przecudna ;:oj Cała jest oblepiona kwiatami. Swoją uwielbiam ,ale teraz to jej chyba nagadam do słuchu. A może to jakaś inna odmiana? Mieć takiego w ogrodzie, to prawie jak wygrać w totka.
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Iwonka, Twoja Cassandra rzeczywiście wymiata... ;:63 Świecznica jeszcze u mnie nie kwitnie a Twoja - cudności! ;:333

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Iwonko ona taka ładna, bo podwiązana, to już spory krzaczek jest i musiałam podwiązać, bo zagłuszyła by mi co nie co ;:108
Basiu to właśnie jest Cassandra powojnik :wit
Marysiu nawet nie pamiętałam, że ją wysiałam ;:306 , a tu którego dnia wzięła i zakwitła, a to niespodzianka ;:215 , ja chętnie bym się wyrwała na chwile, ale to jest kawałek jednak spory, Adaś nie zgodzi się na takie ekscesy ;:185
Tereniu on ma już ze trzy lata, jest spory, rozrośnięty, ale podwiązuję go żeby nie zagłuszał innych roślin ;:108
Martusiu jak bardzo bym chciała jeszcze taką naszą złotą jesień, bez przymrozków, co by mi doniczkowce nie pomarzły zanim wrócę, dziś kilka przywiozłam do namiotu , ale sporo zostało jeszcze ;:108
Jadziu ta o którą pytasz to czekoladowa różyczka, jestem nią zachwycona, bo zdrowa, i obficie kwitnie, kolor ma ciekawy, nie umiem go pokazać, a zapach jaki piękny ;:215 a co do różyczki to możliwe, że to Blue River, dziękuję :wit
Maryniu moje trochę schowana, osłonięta, może jej ciepło i dlatego zakwitła szybciej, a Cassandra zachwyca i mnie, kolor jej jest cudny ;:215
Dziękuję Wam dziewczyny za pamięć i za życzenia, spieszę się, dziś na działeczce byłam, porobiłam porządku, jeszcze koszenie było, doniczek kilka zwiozłam i tyle, resztę ogród musi sobie radzić, sąsiedzi mają mieć na niego oko, a ja jutro do swojego ortopedy po wskazówki, w czwartek się dopieszczę, fryzjer itd, a w piątek już będę spacerować nad jeziorem w Choszcznie ;:108
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O rany!!! Toć to cuuudo ten powojnik, ja myślałam, że to jakaś wypasiona bylina! ;:167
Pozdrawiam, Basia.
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Iwonko! ;:196
Też jestem zauroczona Twoją Cassandrą. ;:111 ;:111
Moja jest jeszcze młodziutka, kwitnie kilkoma kwiatkami, ale już się cieszę na myśl o tym, że za rok, za dwa też może tak cudnie cieszyć oczy. W ogóle to mam trzy egzemplarze tego powojnika. Dwa rosną przy kracie, a jeden swobodnie wśród innego kwiecia. Muszę mu przygotować jakąś sensowną podporę.

Ciepłej nocki życzę i pogodnego dzionka. ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Moja Casandra też się w tym roku nieźle rozszalała na szerokość i wysokość Naprodukowała mnóstwo kwiatów nawet na najniższych piętrach.No właśnie Iwonko czekoladka .Może udałoby Ci się ją ukorzenić ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witaj Iwonko ;:196 dzień piękny słoneczny, ogród podlany to chyba pójdę dokończyć dzień na najbardziej zaniedbanej rabacie, ale wcześniej kawka ;:304 Wspaniałego dnia i wykonania wszystkich zamierzeń! życzę Ci dobrego towarzystwa na spacery nad jeziorem i szybkiego powrotu do nas w pełnej formie! czego Ty wtedy nie dokonasz jak przed rehabilitacją już tyle jesteś w stanie zrobić ;:306 Ściskam ;:4
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

A u mnie powojnik tak słabo kwitnie co ty mu tam pod nogi dałaś ;:306
Piękne macie tereny do zwiedzania i morze tak blisko a ja tak długo tam jechałam. ;:14
Cudne kolory ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie dziewczyny kochane :wit , dzień dziś szalony, od samego rana w biegu, lekarz, recepty, potem telefon ze szpitala, że nie w piątek, a jutro mam się tam stawić, więc wszystko w biegu, zakupy, potem pakowanie, bo w sumie nie wiadomo na jak długo jadę, a pogoda przejściowa może być, teraz chwilę odpoczynku na reszcie mam ;:108
Kasiu jak długo?, może to Ty się do nas wybierzesz i mnie i Majkę odwiedzisz, a wtedy byś mogła zabrać sobie wielkoluda :wit , pod nogami powojnik tak jak i inne krzewy mają tojeść rozesłaną nic więcej, papu dostają tylko wiosną, uniwersalny nawóz ;:108
Marysiu kochana ;:196 , a wiesz w jakim tempie ja te swoje zamierzenia dziś wykonywałam, ufff, na reszcie siadłam ;:304
Jadziu będę próbować, ale to chyba od wiosny co?, no chyba, że jak wrócę, to patyczków kilka zetnę ;:108
Lucynko, jak dasz jej miejsce to i Tobie się rozszaleje, to bezproblemowy powojnik jest ;:215
Basiu ten powojnik to jest bylina, no a wypasiona jak widać też :D
No tak, ja jutro wyjeżdżam, a tu maliny zaczynają dojrzewać na całego, jeżyny też, no i jabłuszka pyszne zresztą, na zmarnowanie w tym roku chyba będą, choć jabłuszek zebraliśmy w skrzynki trochę, z malinami i jeżynami się tak nie da ;:185

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Muszę zakodować nazwę tego powojnika, bo naprawdę się wspaniale prezentuje.

Iwonko, nie masz kogoś, kto by zajrzał na działkę i zebrał malinki? Szkoda owoców... :?
Pozdrawiam, Basia.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu zaglądać i doglądać ma nasz ukochany sąsiad od kreta, ten kto jest z moim ogrodem dłużej ten wie o czym piszę, Basiu bo to długa historia, w skrócie to mój własny kret ryje po sąsiada ogrodzie, więc go na łańcuch wiązałam żeby siedział na swoim ;:306 ale malinek M zrywać nie będzie, no chyba ze z wnukami zajedzie to one sobie zjedzą na miejscu trochę i tyle ;:108
Kochani zapraszam do mojego ogrodu pod moją nieobecność, zawsze jesteście mile widziani, ja zmykam, bo jeszcze parę rzeczy muszę zrobić, do zobaczenia po powrocie :wit
Zaraz poduszeczki przyniosę :wit

Obrazek
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Iwonko pięknie masz i kolorowo ;:138 ;:138
A co to takie fajne na pierwszym zdjęci jest ????
Tytoń leśny widzę że Ci kwitnie a u mnie ciągle malutkie listki - już chyba nie zdąży zakwitnąć .
Różyczki cudne ;:333 wszystkie .
Pozdrawiam serdecznie , życzę powodzenia i oby rehabilitacja przyniosła efekty ;:4
Wracaj do nas szybciutko ale już zdrowa , odnowiona i w pełni sił ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”