Wczoraj się opisałam tyle i poszło wszystko w eter
Ewuniu witaj
Ogródek mi troszkę podlało tydzień temu w nocy z niedzieli na poniedziałek a potem upały straszne i jeszcze te wiatry w piątek - wszystko wyłamane , liście zielone z drzew leciały , gałęzie a deszczu ani kropli . Rwa dalej trzyma i coraz gorzej boli .
Dzięki za miłe słowa , za życzenia i ja też odwzajemniam
Lucynko rwa dokucza bardzo tym bardziej że trzeba chociaż podlać to co wyrosło bo szkoda zmarnować - a tu nic nie pomaga , wizyta u neurologa dopiero pod koniec sierpnia .
Szałwia muszkatołowa była bardzo marna po zimie ale się zebrała i na razie kwitnie jedna a mam trzy krzaczki .
Dzięki za miłe i pocieszające słowa
Jadziu rwa trzyma mnie od lutego , podobnie jak w ubiegłym roku i zamiast coś robić na działce to ja ledwo się poruszam .
Kochana teraz to miejsce okrywam i dbam o niego ale to chyba za późno .
Dzięki
Witaj Martusiu
Trudno się poruszać nie mówiąc o jakiejkolwiek pracy .
Ja tobie też życzę zdrówka i posyłam
Iwonko trochę podlało tydzień temu w nocy z niedzieli na poniedziałek ale już śladu nie ma po tym deszczu .
Teraz też pada a nawet leje miejscami a u mnie nic .
Dzięki za życzenia i wzajemnie
Witaj Krysiu
Mam nadzieję że roślinki chociaż niektóre dadzą radę a jak nie to trudno - będzie miejsce na nowe .
Witaj Kasiu
Witaj Alu kochana
Ból dokucza mi cały czas tylko nie zawsze narzekam bo robię się taka zrzędą ale wiem ze będzie lepiej .
Roślinki to przypadek same się tak zestawiły .
Ja wysiałam nasionka szałwii muszkatołowej i ładnie wzeszła , mam nadzieję że zimę przetrzyma .
Tobie też życzę dużo zdrówka
Dorotko bardzo Ci dziękuję i wzajemnie
Witaj Bożenko
Moje piwonia majowa też miała tylko jeden kwiatek nie wiem czemu .
Deszczyku u mnie brak , trochę popadało tydzień temu ale od razu wysuszyło bo było w cieniu 34 stopnie przez cały tydzień .
Dzięki i też zdrówka życzę .
Iwonko jestem ale odwiedziły mnie wszystkie dzieciaki i mój kochany wnusio
Witaj Dzidziu
Bardzo się cieszę że Ci sę u mnie podoba .
Wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny i obiecuję odwiedzić Was w waszych ogrodach - zaległości nadrobię