akurat
Tam gdzie róże tam i ja Annes 77 ...
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tam gdzie róże tam i ja Annes 77 ...
Ewcia samo wyszło,fajny jest żeniszek i jednoroczne,zawsze można wetknąć kawałek ładnej byliny tam gdzie chce
akurat
akurat
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Annes 77 pisze:Maju pietruszka ozdobna? A ja jej nie dojrzałamtaka ładna?
Arbuzowe Pashminy ale sobie wymyśliłamNa jesieni chyba rozsądniej zamówić,teraz i tak mam dość kosztów
To jest zwykła pietruszka karbowana
Masz rację poczytajmy i najpierw spróbujmy sobie ją obrzydzić.... to taka moja pierwsza zasada zanim
zamówię
- Ewa7
- 200p

- Od: 27 paź 2013, o 09:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
A ja dla odmiany pomidorki wziełam w L 
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Ania, jak zobaczyłam tą Pashminę tak chyba mi nie da.. Gdzie domawiałaś, bo u Ewci jej chyba nie ma dostępnej... tak sobie myślę, że teraz zamawiać w innej szkółce
To byłaby najdroższa róża jaką zamawiałam
(cena jednej róży plus cena przesyłki)
- Annes 77

Maju rozumiem kwestię
to teraz najpierw trzeba sobie próbować nowe chciejstwo obrzydzić?
Muszę spróbować tego sposobu...
Karbowana pietruszka...będę w Lidlu to poszperam za nią
Ewa pomidorki widziałam,trzeba było brać
Sabinka odpowiedź na priv
Muszę spróbować tego sposobu...
Karbowana pietruszka...będę w Lidlu to poszperam za nią
Ewa pomidorki widziałam,trzeba było brać
Sabinka odpowiedź na priv
- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
I ja wreszcie zdecydowałam się zamówić Pashminę
Mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie. Popatrzyłam na Twoją i jest taka śliczna
Czytam, że wszyscy coś będą wysiewać...Ja w tym roku pasuję. Jedynie wprost do gruntu, bo w parapetowe nie che mi się bawić. Ty masz dylematy z zamówieniem konkretnych róż, ja też wrzuciłam w F dwie do koszyka, a na inne nie mogę się jakoś zdecydować. Coś tam pewnie domówię, żeby koszt przesyłki się rozłożył na większą ilość
, ale co to będzie jeszcze nie wiem. Może jeszcze oferta się powiększy?
Czytam, że wszyscy coś będą wysiewać...Ja w tym roku pasuję. Jedynie wprost do gruntu, bo w parapetowe nie che mi się bawić. Ty masz dylematy z zamówieniem konkretnych róż, ja też wrzuciłam w F dwie do koszyka, a na inne nie mogę się jakoś zdecydować. Coś tam pewnie domówię, żeby koszt przesyłki się rozłożył na większą ilość
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Aniu, napisałam o zmienienie zamówienia
.. Mam nadzieję, że nie będzie większego problemu.. Cały czas czuję taką niepewność co do tej róży.. ale co tam. Lepiej sprawdzić i być spokojnym niż ciągle gdybać. Jeśli Pashmina będzie się sprawiała choć w połowie tak dobrze jak u ciebie to i ja będę zadowolona..
Dzięki
Dzięki
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu oczywiście ,ze pochwalę się swoimi patyczkami.Wczoraj zaglądałam w doniczki i jak na razie nawet listek nie spadł z tych co jesienią miały już listki
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Annes 77 pisze:Maju rozumiem kwestięto teraz najpierw trzeba sobie próbować nowe chciejstwo obrzydzić?
![]()
Muszę spróbować tego sposobu...![]()
Karbowana pietruszka...będę w Lidlu to poszperam za nią![]()
wcześniejsze wybranki...... i co
A na dodatek pojawiają się nowe piękności i nowości, które kuszą
Także Aniu ja próbuję wyszperać coś o naszej wybrance? ale jak na razie nici .
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Widzę, że szerzysz Pashminomanię. Kolejne krzaczki zamówione. No jest tego warta. Ja z kolei domawiam Edenki.
- Yollanda
- 500p

- Od: 23 maja 2014, o 14:34
Aniu, piękny jest twój ogród. Wspaniałe róże i lilie można tu podziwiać . Śliczne też te mniejsze kwiatuszki lawenda z żeniszkiem np.
Miłego weekendu Ci życzę.
Miłego weekendu Ci życzę.
- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Ja też mam Pashminę na liście must have tyle że jeszcze nie wiem czy będę zamawiała latem czy na jesień. Na wiosnę na pewno z róż nic nie domawiam, muszę pocieszyć się nasadzeniami z jesieni 
- pela11

- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu ,masz u siebie Hot.Myślę posadzić ją do towarzystwa na rabatę słoneczną ,plus jeszcze Jazz.Chciałabym przełamać żółcie. Co o tym sądzisz? Nie widziałam Hot w realu ,a może bardziej będzie pasowała do morelowych .Pozdrawiam 
- Annes 77

Ostatni dzień stycznia,byle dalej do przodu,dni coraz dłuższe,rolety zasuwam coraz później,radość mnie rozpiera:)
Zmieniałam zamówienie w F i zamiast nowej Galaxy wybrałam Marc Chagall,a w miejsce Rosomane Janon będzie Minerva
No zobaczymy jak będą u mnie rosnąć
No i zapomniałabym dodać,że dojedzie jeszcze Pashmina...także będę miała teraz dwie panny.
W Auchan jeszcze nie byłam,ale pewnie i tam się jutro pojawię i mam chrapkę na nasiona sasanek.Jeszcze z nimi nie próbowałam...
Czy ktoś z Was ma może doświadczenie i wyhodował swoje sasanki?
Dorotko Cieszę się,że zamówiłaś Pashminę,ciekawa jestem zawsze opinii nowych posiadaczy tej róży,są bardzo różne
Ja już zakończyłam zamówienie w F,ale czasem wracam na stronę i co rusz dochodzą jakieś nowości.Ostatnio Parfum Flower Circus
SabinkoPashmina to idealna różyca do focenia
Portrety to jej domena,uwielbiam jej robić zdjęcia...
Ze zmianą pozycji w zamówieniu nie ma problemu,mi firma przesłała meila na drugi dzień ...
Jadziu jesteś dla mnie nadzieją i jak piszesz,że to proste to i ja znów nabieram ochoty na podjęcie kolejnego wyzwania i będę próbowała.Lepiej patyczek ukorzeniać w glebie,czy od razu wsadzić do doniczki?
Maju nie wiem,czy u mnie to działa...takie obrzydzanie.Kiedyś dziewczyny narzekały na Cafe,a ja uparta zamówiłam ją i rzeczywiście nie powala obfitym kwitnieniem,ale sam kwiat i zapach robi wszystko i daruję jej te chimery.
Na wiosnę przesadzę ją do donicy i zaopiekuję się porządnie
Madziu a zobaczę jak inna sadzonka będzie u mnie rosła.To nawet ciekawe doświadczenie patrzeć jak ta sama odmiana,ale z innego źródła się zachowuje....Edenki mam trzy i wszystkie uwielbiam
Yollanda dziękuję za miłe słowa,staram się jak mogę,a roślinki wszelakie cieszą mnie ogromnie
Zuza to już lepiej zamów na jesień,bo jak znowu będą takie upały to róża może się nie przyjąć
Przypomnisz zamówienie z jesieni?
Pela Hot Chocolate z Jazz nie będą się zlewały? A może pomyśl o Charles Austin? Ja mam posadzonego właśnie za czekoladką
Kupiłam malutką prymulkę w Biedronce i mam małą wiosenkę u siebie.Wczoraj klapnęły jej liście,myślałam,że już po niej,ale po małym podlaniu,wieczorem już listki mięsiste:)

Narcyzy jeszcze zamknięte...

Rozmaryn z B przesadzony do większej donicy,będziemy zrywać do potraw:)

Miłego dnia
Zmieniałam zamówienie w F i zamiast nowej Galaxy wybrałam Marc Chagall,a w miejsce Rosomane Janon będzie Minerva
No zobaczymy jak będą u mnie rosnąć
W Auchan jeszcze nie byłam,ale pewnie i tam się jutro pojawię i mam chrapkę na nasiona sasanek.Jeszcze z nimi nie próbowałam...
Czy ktoś z Was ma może doświadczenie i wyhodował swoje sasanki?
Dorotko Cieszę się,że zamówiłaś Pashminę,ciekawa jestem zawsze opinii nowych posiadaczy tej róży,są bardzo różne
Ja już zakończyłam zamówienie w F,ale czasem wracam na stronę i co rusz dochodzą jakieś nowości.Ostatnio Parfum Flower Circus
SabinkoPashmina to idealna różyca do focenia
Ze zmianą pozycji w zamówieniu nie ma problemu,mi firma przesłała meila na drugi dzień ...
Jadziu jesteś dla mnie nadzieją i jak piszesz,że to proste to i ja znów nabieram ochoty na podjęcie kolejnego wyzwania i będę próbowała.Lepiej patyczek ukorzeniać w glebie,czy od razu wsadzić do doniczki?
Maju nie wiem,czy u mnie to działa...takie obrzydzanie.Kiedyś dziewczyny narzekały na Cafe,a ja uparta zamówiłam ją i rzeczywiście nie powala obfitym kwitnieniem,ale sam kwiat i zapach robi wszystko i daruję jej te chimery.
Na wiosnę przesadzę ją do donicy i zaopiekuję się porządnie
Madziu a zobaczę jak inna sadzonka będzie u mnie rosła.To nawet ciekawe doświadczenie patrzeć jak ta sama odmiana,ale z innego źródła się zachowuje....Edenki mam trzy i wszystkie uwielbiam
Yollanda dziękuję za miłe słowa,staram się jak mogę,a roślinki wszelakie cieszą mnie ogromnie
Zuza to już lepiej zamów na jesień,bo jak znowu będą takie upały to róża może się nie przyjąć
Przypomnisz zamówienie z jesieni?
Pela Hot Chocolate z Jazz nie będą się zlewały? A może pomyśl o Charles Austin? Ja mam posadzonego właśnie za czekoladką
Kupiłam malutką prymulkę w Biedronce i mam małą wiosenkę u siebie.Wczoraj klapnęły jej liście,myślałam,że już po niej,ale po małym podlaniu,wieczorem już listki mięsiste:)

Narcyzy jeszcze zamknięte...

Rozmaryn z B przesadzony do większej donicy,będziemy zrywać do potraw:)

Miłego dnia