Piękny portret kociaczka zrobiła Marysia. Chciałam dać na tapetę ale mi coś nie wychodzi.
Madziu
 u Ciebie strawy dla wszystkich starcza, nawet dla karczowników.
 Widać, że koty mają u Ciebie sporo roboty.

Ja z kolei mam odmianę bezłodygową, raczej mikrą, niestety nie kwitnie jeszcze. Bardzo kolorowo u Ciebie
 Ja z kolei mam odmianę bezłodygową, raczej mikrą, niestety nie kwitnie jeszcze. Bardzo kolorowo u Ciebie  

nic dodać, nic ująć. Grzyby przecudnej urody. Moje grzybobranie bez zdjęć, czego oczywiście ogromnie żałuję.
 nic dodać, nic ująć. Grzyby przecudnej urody. Moje grzybobranie bez zdjęć, czego oczywiście ogromnie żałuję. jeść dawaj . Gronostaja upolować
  jeść dawaj . Gronostaja upolować   przecież się nie godzi. Co innego karczownika, tego jegomościa tępimy
 przecież się nie godzi. Co innego karczownika, tego jegomościa tępimy  

cudny Twój schyłek lata.
 cudny Twój schyłek lata.    

Gdzieś Ty się uchowała z tymi dorodnymi roślinkami
   Gdzieś Ty się uchowała z tymi dorodnymi roślinkami    U mnie hortensje  jak nie wyschły to kwiaty spaliło słońce   a u Ciebie takie piękne
   U mnie hortensje  jak nie wyschły to kwiaty spaliło słońce   a u Ciebie takie piękne   , wszystko tak Ci się pięknie przebarwia , ależ cudnie
 , wszystko tak Ci się pięknie przebarwia , ależ cudnie   

jak to kotki
  jak to kotki   
   Oj cudnie u Ciebie , jestem zachwycona
   Oj cudnie u Ciebie , jestem zachwycona  
 Madziu
  Madziu  jakie ładne widoczki pokazujesz. Czy to drzewko z owocami to jabłoń rajska, rewelacyjnie wygląda. Grzybów nie zazdroszczę...też byłam w lesie, trochę uzbierałam...już są ususzone. Hortensje cudownie się wybarwiły... na jednej z fotografii hortensje obstawione są palikami, za bardzo się wykładają...czy to coś innego
 jakie ładne widoczki pokazujesz. Czy to drzewko z owocami to jabłoń rajska, rewelacyjnie wygląda. Grzybów nie zazdroszczę...też byłam w lesie, trochę uzbierałam...już są ususzone. Hortensje cudownie się wybarwiły... na jednej z fotografii hortensje obstawione są palikami, za bardzo się wykładają...czy to coś innego 

i do tego własne grzyby
 i do tego własne grzyby   nie wiem od czego to zależy, ale moja trzmielina zamiast przybrać ogniste kolory to liście opadły jako zielone.. Czyżby efekt długotrwałej suszy? Zostało kilka sztuk przytwierdzonych do gałęzi, ale już nie liczę na efekt jaki pokazałaś na swoich zdjęciach
 nie wiem od czego to zależy, ale moja trzmielina zamiast przybrać ogniste kolory to liście opadły jako zielone.. Czyżby efekt długotrwałej suszy? Zostało kilka sztuk przytwierdzonych do gałęzi, ale już nie liczę na efekt jaki pokazałaś na swoich zdjęciach