Mój ogród wśród łąk część 3
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk część 3
Śliczny bukiecik
u mnie szmatę dywan i koc
mam dość
No to teraz wiesz 
- Viola K
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Małgoś u Ciebie też wiosna ..pięknie masz i bukiet róż cudny
Buźka dla Ciebie .
Buźka dla Ciebie .
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Gośka witaj
Chwilę mnie nie było a u ciebie już tyle stron mam do nadrobienia ale to dobrze bo nacieszyłam oczy mnóstwem wspaniałych zdjęć z ogrodu. Zatrzymałaś czas u siebie, czarodziejko
wciąż pięknie i twoja galanteria ogrodowa, którą niezmiennie podziwiam. Widzę też przerobioną rabatę i trochę zazdroszczę
bo u mnie z miejscem już kruchutko a tyyyyle jeszcze bym chciała
Zakupy rewelka
jeśli to nie problem podaj link do tej szkółki, zapewne nic nie kupię ale chociaż nacieszę wzrok.
Kocię wyczochraj ode mnie no i córunia nawet taka strasznie wymalowana, słodka....
Pozdrawiam
Chwilę mnie nie było a u ciebie już tyle stron mam do nadrobienia ale to dobrze bo nacieszyłam oczy mnóstwem wspaniałych zdjęć z ogrodu. Zatrzymałaś czas u siebie, czarodziejko
Kocię wyczochraj ode mnie no i córunia nawet taka strasznie wymalowana, słodka....
Pozdrawiam
- lojka 63

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Pozwoliłam sobie na wizytę w twoim pięknym ogrodzie masz poczucie piękna i naturalności podoba mi się wiele ujęć ale murek jest super do tego brzózki na które choruję a teraz raczej czekam aż urosną posadzone malutkie teraz na jesień ,zobaczymy czy przetrwają zimę.Córcie też super tylko trochę mnie przerażają te widoki ran jestem bojaźliwa.Zdecydowanie wolę kwiaty
jeszcze się dopytam czy te plecione zaporki to są z gałązek brzozy czy wierzby ja myślę o zrobieniu u siebie płotka na starą nutę pleciony tylko nie wiem czy mogą do tego służyć gałązki wierzby?

- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Za piękny bukiecik różyczek
Jakbyś mała jakieś letnie zdjęcia tej żółtej NN to wrzuć...może znajdziemy jej imię
.
Jakbyś mała jakieś letnie zdjęcia tej żółtej NN to wrzuć...może znajdziemy jej imię
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Mati - Cały czas ta szmata wisi, nikt jej nie chce zabrać
Tulapku - Uwielbiam ostróżki, mam ich troszkę, ale chyba zostawię tam, gdzie są, czyli w części słonecznej i tej właściwej. Fajnie, że pomagasz mi w aranżacji.
Violka - Wiosna powiadasz....a ja patrzę w okno, i nic się nie chce. Zimno, ponuro.....ech. Na razie kocyk i kominek.
Aniu - Posłałam adres szkółki, doszło? Mówisz, że nie masz miejsca.....hm a ja tylko chciałam jednego klona, a zobacz co się porobiło?
Jolu - Dziękuję za odwiedziny i oczywiście zapraszam. Miło mi, że Ci się u mnie spodobało, bo jak wiesz, ogród tworzymy ręcami, ale to nam serducho podpowiada jaki ma być. I ja mam taki ....trochę przypadku, trochę odgapiania, trochę ....szaleństwa. Płotki plotłam z gałęzi leszczyny, która co roku wypuszcza mnóstwo " dzikich" pędów.
Dorotko - Wrzucam fotki, może się uda

Tulapku - Uwielbiam ostróżki, mam ich troszkę, ale chyba zostawię tam, gdzie są, czyli w części słonecznej i tej właściwej. Fajnie, że pomagasz mi w aranżacji.
Violka - Wiosna powiadasz....a ja patrzę w okno, i nic się nie chce. Zimno, ponuro.....ech. Na razie kocyk i kominek.
Aniu - Posłałam adres szkółki, doszło? Mówisz, że nie masz miejsca.....hm a ja tylko chciałam jednego klona, a zobacz co się porobiło?
Jolu - Dziękuję za odwiedziny i oczywiście zapraszam. Miło mi, że Ci się u mnie spodobało, bo jak wiesz, ogród tworzymy ręcami, ale to nam serducho podpowiada jaki ma być. I ja mam taki ....trochę przypadku, trochę odgapiania, trochę ....szaleństwa. Płotki plotłam z gałęzi leszczyny, która co roku wypuszcza mnóstwo " dzikich" pędów.
Dorotko - Wrzucam fotki, może się uda

Co to za fantastyczna róza?
- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Małgosiu to może być Samba...tak myślę. To róża rabatowa, niezbyt wysoka. Jakiej wielkości ma kwiaty?
Ja mam Rumbę, która jest bardzo podobna i obie są często mylone.
Ja mam Rumbę, która jest bardzo podobna i obie są często mylone.
Mam Rumbę, nie widzę żadnej różnicy pomiędzy Twoją różą...obydwie wydają się takie same 
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Becia - Ja też i to bardzo. Główka przestała boleć??
Tulapku - Róża to Samba albo Rumba. Obie nazwy są fajne.
Dorotko 350 - Kwiaty za duże nie są, teraz już dokładnie nie pamiętam, ale raczej takie drobniejsze. Dziękuję za pomoc.
Aniu - To ja mam Rumbę? Albo Sambę? Obie są fajne.
Mój listopadowy ogród

a to zostało z miłorzębu po zrzuceniu przez niego liści

lubię ten kolor, a właściwie kilka kolorów na jednym krzaczku

Do napisania
Tulapku - Róża to Samba albo Rumba. Obie nazwy są fajne.
Dorotko 350 - Kwiaty za duże nie są, teraz już dokładnie nie pamiętam, ale raczej takie drobniejsze. Dziękuję za pomoc.
Aniu - To ja mam Rumbę? Albo Sambę? Obie są fajne.
Mój listopadowy ogród

a to zostało z miłorzębu po zrzuceniu przez niego liści

lubię ten kolor, a właściwie kilka kolorów na jednym krzaczku

Do napisania
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Piękne fotografie
w tle szmata
u mnie przynajmniej 40 min słonce było
Róża Może Rumba 
-- sobota, 15 listopada 2014, 18:54 --
Rumba ma bardziej liczne kwiatostany wiem bo miałem Sambe a obok Rumbe i tylko ta druga baardzo mocno kwitnie pierwsza ostro choruje i słabo zawsze kwitła

-- sobota, 15 listopada 2014, 18:54 --
Rumba ma bardziej liczne kwiatostany wiem bo miałem Sambe a obok Rumbe i tylko ta druga baardzo mocno kwitnie pierwsza ostro choruje i słabo zawsze kwitła
Mati,o jaką szmatę Ci chodzi?
Małgosiu,szkoooda opadniętych lisci!
Ale kotek...no ten twój kotek
Małgosiu,szkoooda opadniętych lisci!
Ale kotek...no ten twój kotek
- Viola K

- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Małgoniu .. zakochałam się w Twojej róży , można jakoś szczepkę od Ciebie zdobyć ?... da się ?
..ślicznie ta gąska wygląda .. chyba masz dwie ,bo widzę jedną do góry a druga szuka coś w trawie ..czy ty ją tak ustawiłaś ?
Twoja kotka wygląda jak pluszak , widać że myśli ..
Moje miłorzęby też już gołe ,Twój jak krzyż wygląda
..ślicznie ta gąska wygląda .. chyba masz dwie ,bo widzę jedną do góry a druga szuka coś w trawie ..czy ty ją tak ustawiłaś ?
Twoja kotka wygląda jak pluszak , widać że myśli ..
Moje miłorzęby też już gołe ,Twój jak krzyż wygląda
- Margita
- 500p

- Od: 21 kwie 2012, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękny jest Twój ogród, okolica wspaniała.
Jak Ty to robisz, że nawet warzywnik wygląda ozdobnie? Będę podpatrywać i postaram się o taki w przyszłym roku. Dynia na siatce bezcenna.
Jak Ty to robisz, że nawet warzywnik wygląda ozdobnie? Będę podpatrywać i postaram się o taki w przyszłym roku. Dynia na siatce bezcenna.