Moja działka na Dębowym Lesie
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka na Dębowym Lesie
Aniu z host tylko jedna padła
szkoda ona była najmniejsza i może dla tego pozostałe rosną 
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- a_nie

- Od: 31 mar 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeszcze tyle pięknych liliowców Ci kwitnie.
Muszę Ci jeszcze przyznać, że nagromadziłaś bardzo wiele ciekawych roślin. Galtonii jeszcze nie widziałam
Przyglądam się cały czas Twojej Kyushiu, przypomina mi bardzo moją nn o takich wielkich ale lżejszych kwiatach. Będę ją porównywała z Twoją.
Wszystko się zgadza, pisałam już że nasze historię mają swoje podobieństwa. Uwielbiam jeżówki i hortensje za ich trwałość, a przy tym zmienność. Tylko z tymi powojnikami mi nie wychodzi.anabuko1 pisze:Lilie,liliowce to lubię, hortensje to bzik ostatnich dwóch lat jak i powojniki i jeżówki..
Żurawki to zawsze pieknie wyglądają, też je lubię. Jak będzie w ogrodzie mniej kwitnących to i żuraweczki więcej zaprezentuję
Muszę Ci jeszcze przyznać, że nagromadziłaś bardzo wiele ciekawych roślin. Galtonii jeszcze nie widziałam
Przyglądam się cały czas Twojej Kyushiu, przypomina mi bardzo moją nn o takich wielkich ale lżejszych kwiatach. Będę ją porównywała z Twoją.
- bartosz les

- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Aniu,piękne powojniki i liliowce rudbekia naga też niczego sobie smak dzieciństwa wśród malw,rudbeki i narcyzów piękne czasy 
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Jeju
jakie śliczne kolory , piękne powojniki i jeżówki 
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aniu
robisz takie piękne fotki swoim kwiatom, że od razu mam ochotę na kolejne rośliny do ogrodu.
Kyusiu wygląda wspaniale na Twoich zdjęciach. Czy ona później też zmienia kolory kwiatów ?
A Fionka taka słodziutka
Miłego dnia
Kyusiu wygląda wspaniale na Twoich zdjęciach. Czy ona później też zmienia kolory kwiatów ?
A Fionka taka słodziutka
Miłego dnia
- Iw

- Od: 4 sie 2008, o 22:00
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, spoglądając na Twoje hortensje już wiem, że muszę kupić jeszcze kilka
One są wdzięczne i takie ładne .
Patrząc na Twoje zdjęcia, już wiem czeg ow tym roku nie wysadziłam. Kwiatki, które nie każdy lubi, a ja dla odmiany bardzo - aksamitki
Nawet ich zaapach mi nie przeszkadza
Patrząc na Twoje zdjęcia, już wiem czeg ow tym roku nie wysadziłam. Kwiatki, które nie każdy lubi, a ja dla odmiany bardzo - aksamitki
Nawet ich zaapach mi nie przeszkadza
No to brawa dla Ciebie,liliowce będą w przyszłym roku 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19

jeżówki

Echinacea Cranberry Cupcake

"DAYDREAM"

Jeżówka Echinacea Hot Papaya

NN

[

Języczka

Budleja Dawida

Lawenda Anouk

gazania

- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Dziękuję za zaproszenie
Będę wpadać do Ciebie i podziwiać cudowności, które pokazujesz
Floksy masz
Te z drugiego zdjęcia są czerwone czy różowe? ,bo ja mam podobne. Jak znajdę etykietę to podam Ci ich nazwę....tak samo fioletowe.
A hortensje i jeżówki to też moja następna ' choroba '. Oczywiście po różach
.... bo te zawsze będą królowały w moim
Co do Augusty Luise masz w 100% rację... to wyjątkowa piękność. Mam ją od wiosny, a osiągnęła już ponad 140 cm, a może i więcej. Zdrowy, piękny krzak
Floksy masz
A hortensje i jeżówki to też moja następna ' choroba '. Oczywiście po różach
Co do Augusty Luise masz w 100% rację... to wyjątkowa piękność. Mam ją od wiosny, a osiągnęła już ponad 140 cm, a może i więcej. Zdrowy, piękny krzak
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Aniu
Ty to kochana potrafisz pokazać piękno kwiatów
śliczne liliowce jeżóweczki i robaczki na kwiatach super wyglądają
Piękną masz canne
Wycieczka jak widać bardzo udana ,mój M też jest takiej postury
Ty to kochana potrafisz pokazać piękno kwiatów
Piękną masz canne
Wycieczka jak widać bardzo udana ,mój M też jest takiej postury
Pozdrawiam Alicja
Dzisaiaj ci nie posłodzę,bo mnie rozbroiłas tymi zdjęciami 
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
U Ciebie jeszcze kwitną lilie
u mnie już tylko wspomnienia po nich zostały.
Ile Ty masz wspaniałych jeżówek, te pełne chyba najbardziej mi się podobają, choć wszystkie są piękne
Ile Ty masz wspaniałych jeżówek, te pełne chyba najbardziej mi się podobają, choć wszystkie są piękne
-
slanka-flora
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ANNO,piękne fotki na poprzedniej stronie
Szczególnie jeżówki
Szczególnie jeżówki
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Aniu , czy liliowce u Ciebie jeszcze kwitną
U mnie jeszcze 2 odmiany mają kwiaty , ostatnie już w tym roku. 2 razy kwitnące jak na razie śpią. Żurawki nie raz oglądałem u Ciebie , od dawna juz rosną w Twoim ogrodzie. Jeżówek też masz sporo , jak u Ciebie sprawują się 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witajcie w piękny letni jeszcze dzioneczek
Dorotko350 Dziękuję i zapraszam.Te floksy z drugiego zdjątka są bardziej łososiowe.Jak znajdziesz nazwę to bardzo proszę o podania mi.
Róże masz cudne,ja jeszcze na jesieni planuję kilka dokupić,tylko myśl człowieku gdzie je potem posadzić
Augusty Luise masz rację jest cudna,
hortensji już podkupiłam ,mam 10.na razie stop!!A z jeżówkami to się zobaczy czy na wiosnę jeszcze jakieś skuszą ,te to się zawsze gdzieś upchnie
alicjad31-Alu Dziękuję,,po prostu lubię i kolory i roślinki i dobrą fotografię .Canna jedna tylko kwitnie jak na razie
Tak wylaz na Węgry był super. wypoczynek przedni.
A cóż zrobić, ,że z latami ludzie nabierają ciała,grubcio z mojego M się zrobił i tyle Twój też,,,to nic najważniejsze , jakimi są ludźmi dobro się liczy ,prawda ???
Tulap-Mateuszu Oj jeszcze trochę to do nieba polecę od Twoich pochwał... miodzio na dużą ogrodową
tesia39-Tersko ;slanka-flora-Sławku Dziękuję. Te co kwitną raczej już resztkami to wiosenne nasadzenie.Po innych tylko też wspomnienia zostały.
Hmm ile ja mam jeżówek,,, chyba 8 , to i tak nie dużo.Na wiosnę chyba jakieś pomarańczki czy coś innego się dokupi i gdzieś zawsze upchnie .Mi tężone się bardzo podobają
tade k-Tadziu Witaj sąsiedzie .Tak jeszcze jakieś liliowce ,pojedyncze kwitną.kwitną. A jeden jakiś pełny pomarańczowy,właściwie dopiero zaczął
Żurawki i ja bardzo lubię .Trochę na wiosnę przedobrzyłam i chyba ze 4 spaliłam dałam im za dużą dawkę nawozu
.3 odbiło ale są mniejsze jeszcze.
Jaj coś to na wiosnę( zobaczymy jak przezimują) mogę Ci dać też jakieś pędy do ukorzenienia.A może jeszcze coś znajdziesz u mnie ???
Jeżówek chyba 5 zimowało i to bobrze, Na wiosnę kupiłam 3 jeszcze są nie duże kępy .Zobaczymy jak będzie dalej.Mam ochotę jeszcze na co najmniej 2
Lato mieni się różnymi kolorami;

nawłoć

guziczek jeden

i jeżóweczki

NN

Jeżówka Hot Papaya

JEŻÓWKA MARMALADE

Z własnego siewu

Dobrego dnia wam życzę
Dorotko350 Dziękuję i zapraszam.Te floksy z drugiego zdjątka są bardziej łososiowe.Jak znajdziesz nazwę to bardzo proszę o podania mi.
Róże masz cudne,ja jeszcze na jesieni planuję kilka dokupić,tylko myśl człowieku gdzie je potem posadzić
hortensji już podkupiłam ,mam 10.na razie stop!!A z jeżówkami to się zobaczy czy na wiosnę jeszcze jakieś skuszą ,te to się zawsze gdzieś upchnie
alicjad31-Alu Dziękuję,,po prostu lubię i kolory i roślinki i dobrą fotografię .Canna jedna tylko kwitnie jak na razie
Tak wylaz na Węgry był super. wypoczynek przedni.
A cóż zrobić, ,że z latami ludzie nabierają ciała,grubcio z mojego M się zrobił i tyle Twój też,,,to nic najważniejsze , jakimi są ludźmi dobro się liczy ,prawda ???
Tulap-Mateuszu Oj jeszcze trochę to do nieba polecę od Twoich pochwał... miodzio na dużą ogrodową
tesia39-Tersko ;slanka-flora-Sławku Dziękuję. Te co kwitną raczej już resztkami to wiosenne nasadzenie.Po innych tylko też wspomnienia zostały.
Hmm ile ja mam jeżówek,,, chyba 8 , to i tak nie dużo.Na wiosnę chyba jakieś pomarańczki czy coś innego się dokupi i gdzieś zawsze upchnie .Mi tężone się bardzo podobają
tade k-Tadziu Witaj sąsiedzie .Tak jeszcze jakieś liliowce ,pojedyncze kwitną.kwitną. A jeden jakiś pełny pomarańczowy,właściwie dopiero zaczął
Żurawki i ja bardzo lubię .Trochę na wiosnę przedobrzyłam i chyba ze 4 spaliłam dałam im za dużą dawkę nawozu
Jaj coś to na wiosnę( zobaczymy jak przezimują) mogę Ci dać też jakieś pędy do ukorzenienia.A może jeszcze coś znajdziesz u mnie ???
Jeżówek chyba 5 zimowało i to bobrze, Na wiosnę kupiłam 3 jeszcze są nie duże kępy .Zobaczymy jak będzie dalej.Mam ochotę jeszcze na co najmniej 2
Lato mieni się różnymi kolorami;

nawłoć

guziczek jeden

i jeżóweczki

NN

Jeżówka Hot Papaya

JEŻÓWKA MARMALADE

Z własnego siewu

Dobrego dnia wam życzę