Albo po warszawsko-podlaskusurvivor26 pisze:jakby nie kombinował i tak zawsze wyjdzie po łowicku

Roślinki u Ciebie dały susa do przodu w rozwoju! Dobrze wyszło z nianią

Albo po warszawsko-podlaskusurvivor26 pisze:jakby nie kombinował i tak zawsze wyjdzie po łowicku
A to ja nie od Ciebie dostałam nasiona heliotropów? no i posiałam.....to mówisz pół roku czyli przed przymrozkami mogą nie zdążyć...no to będę miała jeszcze jeden domowysurvivor26 pisze:
Heliotropy bardzo mnie kuszą, ale na razie twarda jestem i nie kupuję...siać już nie będę, bo to głupiego robota, pół roku czekania, a i tak nie zdążą zakwitnąć
Otóż tozuzanna2418 pisze: No, co kto lubi.
Maryś a te mydło to konieczne ?Maska pisze:Pati nie wydawaj kasy tylko zbieraj swoje pety i namocz, zagotuj i pryskaj to naprawdę jest skuteczny środek na mszyce!
Ja nie kupiłam w tym roku, bo mi strasznie żal wydać na tytoń (głupia!), ale jutro jadę do K. i kupuję niech france się trują ....aha trzeba ten wywar zmieszać z 1 łyżką mydła potasowego
A nasiona heliotropu mam od Ciebie albo od Barbarelli ale ona też się wycofała i nie mam komu zadać pytania ...a niech to!