wpadlam przy kawusi do Ciebie, a tutaj takie smokowitości.....
Ogród - hal1959 /r.2008/
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p

- coccinella
- 1000p

Sory, że przeszkadzam w pieczeniu ale możesz coś więcej napisać o tym zapaleniu? W googlach wyszukałam i chyba to mam .. kurczehal1959 pisze:Izuś nogi powinnaś trzymać nieco wyżej,to nie żart.Przeforsowałaś coś je za bardzo,dobrze byłoby zrobić masaż stóp i natrzeć amolem.Żebyś czasem nie dostała zapalenia żył..Odpoczywaj,nie myśl o garnkach i kuchni
![]()
Może to nie to ... miałaś kiedyś?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo nie miałam zapalenia żył I Ty tego nie masz,po prostu za bardzo je przemęczyłaś,ale lepiej idż do lekarza.Ktoś ze znajomych miał,ale nie wiem o tej chorobie nic konkretnego.Zresztą objawy mogą być podobne przy różnych chorobach,więc nie myśl o tym,że do Ciebie pasuje opis W goglach,Dla pewności idż do lekarza.Na razie nogi do góry,to pomaga na zmęczone nogi.
Zapraszam na ciacho Ciebie i Olu Ciebie i wszystkich którzy mają ochotę na coś słodkiego.

Zapraszam na ciacho Ciebie i Olu Ciebie i wszystkich którzy mają ochotę na coś słodkiego.

Siedzę cały czas. Na stole mam poduszkę a na niej trzymam nogi. Wyczułam na nogach zgrubienia i ciepłe miejsca stąd się podenerwowałam. Ale to może być złudzenie ..... dobra czytam dalej ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski