Witajcie
Poniedziałek już prawie dobiega końca, do weekendu coraz bliżej
Dzisiejszy wieczór spędzam z muzyką U2,
ścieżka dźwiękowa do filmu o Mandeliporwała mnie bez reszty!
Daffo, czyli jednak wróżka! A mi tu wmawiają, że czarownica

Miłego wieczoru kochana!
Marysiu, zgadzam się, że na świecie jest miejsce dla każdego

Ale odnośnie kotów zostanę przy swoim
Iwonko, dziękuję

Technika jeszcze do poprawy, bo ze sztuką fotografii to ma niewiele wspólnego, ale miło mi, że zdjęcia Ci się podobają! Te motylki to pospolite "cytrynki", jest ich całe mnóstwo latem w ogrodzie!
Jagi, Baden-Baden to poważny temat, jak Ty bidulo śpisz po nocach z takimi dylematami?

Serio, bardzo mnie cieszy ta dyskusja, niezwykle twórcza! A zdjęcia to tak na osłodę przednówka
Majeczko, dzięki! Ja raczkuję w temacie lilii, dopiero drugi rok je mam, ale już powiększam poletko bo uwielbiam ten odurzający zapach latem na tarasie
Aguś, nieźle mnie ubawiłaś!

Wyprowadzki sobie nie wyobrażam, przynajmniej na razie?.ale jeżeli już to do większego?ogrodu z jakimś niedużym domkiem ;-)) Oby dzisiaj przyśniło Ci się coś przyjemniejszego niż moje dylematy finansowe

Ściskam!
Jonatanko, wszystkie jarzmianki pasują do róż! Ja jestem nimi zachwycona i zauroczona
April, musisz mnie odwiedzić w tym roku i wybierzemy się razem na łowy!Giełda jest fajowa, mnóstwo takich miejsc z gadżetami, trzeba się tylko mocno trzymać za portfel ;-)) AAaa..dziękuję za wirtualną wizytę w Twoim domku! Pięknie i elegancko mieszkacie
Nifredilku, witam ponownie i zapraszam! Ja zamierzam sprowadzać wiosnę co weekend, aż przyjdzie ta upragniona za oknem
Małgosiu, współczuję batalii z kretami?nie mam w tym względzie (na szczęście!) doświadczeń, ale w wielu wątkach opisywane są metody skutecznej walki z tym szkodnikiem. Może znajdziesz jakieś skuteczne oręże

Powodzenia!
Milenko, witaj! U mnie dzisiaj było słonecznie, ale niestety słonko podziwiałam tylko zza okna?byle do weekendu
cdn. ;-))