Wiejski ogród cz.15

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Wiejski ogród cz.15

Post »

Maryś zazdroszczę pozytywnie kurek, niestety nie mam warunków i nie mogę posiadać żywego inwentarza. ;:222
;:19
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Kwiatuszki aż miło popatrzeć, jak tak dalej pójdzie w tej dziwnej pogodzie to pewnie zakwitać nam zaczną za miesiąc ;:oj
A Cipki na bieżąco ;:196 są kochane, wciąż kwitnące ;:167
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02

Post »

Marysiu, spania na patyku to im nie zazdroszczę, ale tych godzin spędzonych beztrosko na spaniu. Chociaż dzisiaj przespałam wyjątkowo całe 8 godzin. :D Życzę udanej kolędy.
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 12:44

Post »

Witaj Marysiu,kurki to moje dzieciństwo ,one chyba wiedzą ,że sen to zdrowie i dlatego ida tak wcześnie spać a może to drzemka poobiednia :D ale jak się obudzą to juz wieczór i nic im nie zostaje jak już spać do rana :D ,a zachód słońca ;:333
miłego dnia ;:3
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu ale fajne te twoje kurki ,ta biała mi się podoba :wink: u mamy tez się gapiłam na kury sąsiadów....takie maja super kolorki kremowo ciapano czarne...i ten u nich kogut ...niesamowity ;:224
Ciesze się ,ze masz już spokój w domku ;:4 Pozdrawiam słonecznie ;:304
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Marysiu!...zdjęcia powalające...a kurki?...moja wnuczka zapragnęła hodowli kurek...nie daje mi żyć. ;:306
Z tego co widać...to wiosna zawita chyba zimą...a w okresie wiosennym zima nam się da we znaki. Wczoraj zlustrowałam ogród....niesamowite... pąki na drzewach i krzewach...cebulowe ...niczym wiosną, zwłaszcza szafirki. Letnie laki jeszcze nieźle prezentują się jak na grudzień...a bakopa? ....w doskonałej formie...latem nie kwitła tak obficie. Istne "pomieszanie z poplątaniem" :;230
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Irenko w mieście nie da się, a tym bardziej na działkach. Działki kiedyś miały mieć jakiś procent upraw, a teraz to głównie ozdobne. Ale masz inne atrakcje ;:168
Basiu ja się raduje ze słonka, bo to ładuje mi bateryjki ;:333 a co ma być to niech będzie.
Cipulki to śmieszne społeczeństwo. Teraz jedna się pierzy i nie znosi jaj; jest jakby gorsza. Do koryta się nie pcha i do przysmaków też, jest taka na uboczu i mimo że jej podtykam to nie chce jeść. Rządzą te co produkują ;:185
Linetko a ja wczoraj miałam lenia, to dzisiaj musiałam wcześniej się zwlec i przygotować chałupę do wizyty :lol: a nawet dwóch, bo po południu forumeczka do mnie zjeżdża ;:4 ,
Mireczko a ja byłam miejska paniusia i teraz robię to co lubię :lol: słoneczko to moja radość ;:138
Pięknego dnia na działeczce ;:7
Bogusiu u mnie tylko szafirki od dwóch miesięcy, ale to chyba normalne. Inne cebulowe siedzą grzecznie w ziemi i nie widzę prócz może róż, żeby coś chciało budzić się do życia. Ogólnie w ogrodzie jest brzydko, bo liście zgarnięte na grządki wyglądają już nieestetycznie, a zdejmować nie chcę bo nigdy nie wiadomo co nam przyszłe miesiące przyniosą ;:219
To co kupisz wnusi parę kurek? a masz kurniczek?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Doroteczko zapomniałam o Tobie ściskam serdecznie wybacz starszej pani! biała była moją ulubienicą a teraz wolę te czarne mają zupełnie inne charaktery ;:333
Kurki też mają swoje hierarchie i porządek - ja też je obserwuję. Caluję serdecznie ;:4
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Ciekawe z tą wsią-miastem i kurkami. Mieszkam w mieście, ale u mnie z tego, co widzę wolno :D Na razie jednak nie będę sobie dokładać...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Maska pisze:Natalko długość dnia wiąże się z nieśnością i mam nadzieję, że mnie nie zawiodą ;:306
No to kciuki za kurki ;:333
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Marysiu, pozdrawiam poświątecznie i cieszę się że z eMem wszystko dobrze, miałaś wspaniały prezent świąteczny ;:215
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30

Post »

Marysiu witam poświątecznie, zdrowia życzę w Nowym Roku, jest ono najważniejsze, dobrze, że M wrócił do domu, bo tam jest ciężko nawet zdrowemu.
Mam nadzieję, że już niedługo miną złe czasy.
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu ja tego nie sprawdziłam, a jedynie ktoś mi mówił :wink: :wink:
Natalko ;:215
Iwonko a dzisiaj mam kolejny prezent poświąteczny - goszczę Iwonkę z rodzinką ;:4
Pozdrawiam Cię cieplutko ;:168
Zosiu witaj kochana, rozbiłam nos w Twoim wątku o kłódeczkę. :wink: Tak szpital to nie najlepsze miejsce na spędzanie takich świąt. Najważniejsze, że czuje poprawę zdrowia ;:215 Ja również życzę szczęścia i zdrowia na Nowy Rok. Wpadaj proszę ;:180
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Marysiu,nie ma to jak na wsi,można i kurki chować,może i ja się kiedyś doczekam kurek,
Awatar użytkownika
szelma
100p
100p
Od: 5 lis 2013, o 15:44

Post »

Można kurki hodować i mieć jajka, ale co z samymi kurami? Jakoś mi się nie widzi zjadanie tego, co się wyhodowało. :? No ale mięso przecież jemy. To chyba jakaś hipokryzja. Coraz częściej o tym myślę. ;:219 Skończy się na tym, że zostanę wegetarianką. :shock:
pozdrawiam
Kasia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”