Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dużo przebywam z wami to wiem dużo ;:10 - czasem się zastanawiam czy nie za dużo :Ptulipanka pisze:Ledwo żyję po przeczytaniu tego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dałyście czadu.![]()
Karolek, choć jeszcze młody to zastanawiająco sporo wie o migrenach![]()
![]()
![]()
![]()
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie ,wcale Karolku z nami dużo nie przebywasz ,jesteś w dobrej szkole ucz się ucz ,a potem Ci zrobimy egzaminyk-c pisze:dużo przebywam z wami to wiem dużo ;:10 - czasem się zastanawiam czy nie za dużo :Ptulipanka pisze:Ledwo żyję po przeczytaniu tego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dałyście czadu.![]()
Karolek, choć jeszcze młody to zastanawiająco sporo wie o migrenach![]()
![]()
![]()
![]()
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Nie tylko Karolowi!!!! a w obronie mężczyzn powiem tylko tyleKarolcia pisze:Bogusiu,znowu naraziłyśmy się Karolowi![]()
![]()
Chwalcie chopa swego bo możesz mieć 100 razy gorszego!!!!
Pozdrawiam Jędruś!!
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabriela pisze:Jędrusiu, ale my chwalimy naszych chłopów !
A że zdarzają się im jakieś tam zwisy, to jest już inna sprawa![]()
![]()
Jak ciężko popracujesz w ogrodzie i przyjdziesz do domku a zobaczysz ten znajomy zwis, to żyć sie chce ,naładujesz akumulatory i znowu możesz iść grządki przekopywać ,bo lepszy zwis ,niż nic
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Matko jedyna, dziewczynki, co wy wyprawiacie. Pęknę chyba z radości, może dlatego, że większości najpierw wydaje się, że TO dotyczy tylko innych, a potem okazuje się, że jeden w drugiego taki sam!!! 
Ale jest na to rada. Owszem, praca w ogródku u sąsiada (Nie da ci ojciec, nie da ci matka, tego co może dać ci sąsiadka
). Poza tym w ogródku jest przecie całe mnóstwo towaru zastępczego, można używać do woli

Ale jest na to rada. Owszem, praca w ogródku u sąsiada (Nie da ci ojciec, nie da ci matka, tego co może dać ci sąsiadka
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Cudze chwalicie bo swego nie znacie , a jak to dobrze że ja mam inną lepszą pracę i nie muszę w grządkach kopać!!bogusia177 pisze:Gabriela pisze:Jędrusiu, ale my chwalimy naszych chłopów !
![]()
![]()
Jak ciężko popracujesz w ogrodzie , to żyć się chce ,naładujesz akumulatory i znowu możesz iść grządki przekopywać ,![]()
![]()
![]()
ja i u sąsiada w grządkach kopię
![]()

Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków