Ogród
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród
Dobrze, że jesteś i już wszystko w porządku...
Ogródek jak lalunia, wymuskany na cacy
Ciekawe palisadki - czy to pocięta rurka czy gotowiec? Krzew z białymi kwiatami też mi wygląda na jakąś tawułę, ale ze mnie taki ekspert jak z (...)
Daj link do większej fotki może. Miłego popołudnia Sylwuś 
-
MagdalenaKCh
- 500p

- Od: 26 sie 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękny ogród taki uporządkowany, nic nie zaburza równowagi.
Idealny porządek bardzo mi sie podoba wasze dzieło.
Coraz częściej kamień wprowadzony jest na ogródek i mi też zaczyna to się podobać. 
-
jarzebinka82
- 200p

- Od: 10 lip 2012, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Śylwuś
. Fajnie, że już wróciłaś i wszystko ok
. Ogród super poukładany
. Pozdrawiam Cię cieplutko
.
- anastazja B
- 1000p

- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Sylwio bardzo ładnie u Ciebie w ogródku , wszystko takie uporządkowane , prawie pod linijkę , fajny efekt.
Życzę dużo zdrówka
Życzę dużo zdrówka
super ujęcia twojej działeczki
a do tego widać jak jest duża
lubię bez ma go mój sąsiad na naszej granicy ,wiec ja też korzystam z jego zapachu i uroku 
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Witaj Sylwuś! Ważne że ze zdrówkiem wszystko dobrze. Oj Ja tak samo mam zbieram kamienie z pola
musi to śmiesznie wyglądać haahaa łazić po polu za kamieniami! Na jesieni też wybieram się na nowe łowy
albo zaraz po żniwach ... ogród piękny i no pozazdrościć pomysłowości 
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
oj tam nie ważne czy z pola czy nie pola. Nigdzie nie jest napisane że z pola. Wyglądają fajnie i to się liczy 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Sylwio,widzę,że wszyscy zbierają kamienie,a myślałam,że tylko ja taka pomysłowa,z każdej wycieczki i wyjazdu na grzyby jadą do domu ze mną kamienie,ludzie jak orzą pola to wyrzucają na kraj drogi polnej pełno kamieni a ja sobie zbieram
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie
Renatko reniuniek troszeczkę źle napisałam , serce mam zdrowe badania to na co inne. Miałam na myśli sprawy sercowe czyli feceta. Dziękuję i cieszę sie ze podoba się Tobie u mnie
Zosieńko ale ile pracy wymaga ten porządek. Kupiliśmy ziemie i niestey ale musiały znajdować się w niej nasiona chwastów, komosy. wszystko rośnie że nie nadązymy wyrywać.
Jadziu Jakuch rabatki to pomysł mojej mamy. To ona ma talent do projektoewania ja tylko sadzę
zapraszam częściej do spacerów po ogrodzie będzie mi bardzo miło i przyjemnie.
Madziu MID2006 gdy tylko jestem w polu to zbieram kamienie nawet jak przyniosę cztery czy więcej to kładę na kupeczkę i czekaja do mycia.
Milenko palisada to pocięte rurki wkopane w ziemię. Tani koszt bo nic nie kosztowały ale efekt też mi się podoba. jestem ciekawa jak przetrwają zime.
Madziu MagdalenaKCh cieszę się że podoba się Tobie.
Kamienie są wszędzie wystarczy tylko odrobina cierpliwości przy zbieraniu i układani później. A wiecie skąd biora się kamienie w ziemi? Słyszałam że to z ziemi powstaje? Ale jak to możliwe?
Kasiu dziękuję
staramy się żeby to co robimy było praktyczne i łatwe później w koszeniu.
Jadziu E-babcia
o leniuchowaniu nie było mowy . Wszystko trzeba było posadzić albo przesadzić. W ten weekend odpocznę bo zapowiadają u mnie deszcz.
Beatko dziękuję
jest mi bardzo miło że się podoba 
Gosiu działeczkę mam dużą ale ile dokładnie ma to nie wiem
zapytam się rodziców albo sprawdzę w dokumentach. Zapach bzu uwielbiam
Aniu anias1 dziękuję. KLamienie wykładane są na agrowłóknine ale i w nich ziele rośnie. Staram sie opryskiwać je delikatnie, bo wyrywać ciężko.
Renatko reniusia20 badanie wyszło dobrze ale inne mogłyby być lepsze. 05 czerwca mam wizytę u lekarza zobaczę co mi powie. Cieszę sie że się podoba
a niech się śmieją i tak będę chodzić 
Martusiu koziorozec jedni zbierają znaczki, inni pocztówki a my zbieramy kamienie
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Renatko reniuniek troszeczkę źle napisałam , serce mam zdrowe badania to na co inne. Miałam na myśli sprawy sercowe czyli feceta. Dziękuję i cieszę sie ze podoba się Tobie u mnie
Zosieńko ale ile pracy wymaga ten porządek. Kupiliśmy ziemie i niestey ale musiały znajdować się w niej nasiona chwastów, komosy. wszystko rośnie że nie nadązymy wyrywać.
Jadziu Jakuch rabatki to pomysł mojej mamy. To ona ma talent do projektoewania ja tylko sadzę
Madziu MID2006 gdy tylko jestem w polu to zbieram kamienie nawet jak przyniosę cztery czy więcej to kładę na kupeczkę i czekaja do mycia.
Milenko palisada to pocięte rurki wkopane w ziemię. Tani koszt bo nic nie kosztowały ale efekt też mi się podoba. jestem ciekawa jak przetrwają zime.
Madziu MagdalenaKCh cieszę się że podoba się Tobie.
Kasiu dziękuję
Jadziu E-babcia
Beatko dziękuję
Gosiu działeczkę mam dużą ale ile dokładnie ma to nie wiem
Aniu anias1 dziękuję. KLamienie wykładane są na agrowłóknine ale i w nich ziele rośnie. Staram sie opryskiwać je delikatnie, bo wyrywać ciężko.
Renatko reniusia20 badanie wyszło dobrze ale inne mogłyby być lepsze. 05 czerwca mam wizytę u lekarza zobaczę co mi powie. Cieszę sie że się podoba
Martusiu koziorozec jedni zbierają znaczki, inni pocztówki a my zbieramy kamienie
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Sylwuś a z czego masz zrobiony ogranicznik przy rabatkach?, a kamienie to moja pasja
zbieram z każdego miejsca, gdzie zobaczę, już się ze mnie M śmieje, że na ulicy nawet się zatrzymam po kamień 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Kamień w ogrodzie zawsze sie przyda czy to mały czy duży zawsze znajdzie miejsce.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Nie widziałam twojego ogrodu ostatnio ,teraz zobaczylam i jestem nim oczarowana .Piękny ,uporządkowany i spokojny .Podobno ogród odzwierciedla nasze wnętrze i to jacy jesteśmy .Jeżeli tak jest ,to wiadomo jaką jesteś osobą .

Mój dziadek pracował w kamieniarstwie i ja chyba mam po nim ,że gdzie nie jestem ,to zawsze coś przywlekę ,lub upatrzę na potem
Mój dziadek pracował w kamieniarstwie i ja chyba mam po nim ,że gdzie nie jestem ,to zawsze coś przywlekę ,lub upatrzę na potem