Nasze Ranczo

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 20:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze Ranczo

Post »

Aniu Twoja kobea juz pewnie duża? :wit
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

A to moja wcześniej wysiana lobelia.... Obrazek

Uploaded with ImageShack.us A ta wysiana okolo tygodnia temu..bo balam sie o tamtą bo mi cos pleśń w tamte zagościla ;:223 ..ale jakos powoli dochodzą do siebie... Obrazek

Uploaded with ImageShack.us A to moje dalie..Krysiu zerkniesz na nią?Co z nią dalej począc?Zrywac te wierzchołki czy juz zostawic? Obrazek

Uploaded with ImageShack.us A to moje pomidorki.. Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agatko piękną masz szałwię .Moja dużo mniejsza ,ale jest .U mnie od rana słonko świeci ,przez okno wygląda pięknie ,może doczekamy się w końcu lepszych dni . ;:138
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;:oj
Agatko roślinki pięknie Ci rosną, duże brawa ;:138 U mnie nareszcie też już słonecznie ;:3
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Ewo :wit ,troche boje sie o ta szalwie,bo o tej porze powinna juz byc na dzialeczce i sobie spokojnie rosnąc..a ona rośnie w domu jak oszalala... :D boję sie że jakis dziwnych rozmiarów sie doczekam :;230 ..no ale przecież jeszcze jej nie wysadzę,bo za zimno!!! ;:222 Mario tez się cieszę..że jakos odpukac...rośnie do góry :;230 ..nie w dól :;230 .dziękuję za odwiedzinki :D i obiecuję wieczorem do Was zaglądnąc bo juz do pracy muszę sie zbierac...życzę dddduuużżżżoooo SŁOŃCA!!! ;:3 :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36

Post »

Agatko czy twoja lobelia jest juz popikowana? Czy tak ją sadziłaś w małych pojemniczkach ? Pytam bo widząć u ciebie ja muszę chyba brać sie za pikowanie swojej ??????
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Tak Kasiu ta jest już popikowana...więc dzialaj ze swoją...bo miejmy nadzieję,że pogoda juz dopisze.. ;:3 i niedlugo pójda na dwór ;:333 :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Agatko bardzo jesteś pracowita dziewczyna .pozdrawiam . ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Dzięki Ewo! ;:196 ucze sie od takich pracusiów jak Ty!!!! :heja ;:138 a gdzie Ewo czwartą cześc Twojego wątku moge znależc,bo trzecia juz widze zamknięta! ;:138 czego gratuluję!!! ;:138 :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Agatko ,czwartej jeszcze niema .Czekam na wiosnę ,bo na razie to nawet nie mam co pokazać ,ale długo już pewnie bez Was nie wytrzymam . ;:162
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Ewo to wyczekuję z niecierpliwością czwartej częsci Twojego wątku tak jak tej wiosny!!! ;:108 ;:168 :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36

Post »

:wit Agatko :wink: u mnie noc cóż wiosna :tan na parapetach a za oknem deszcz ;:202 chodze i doglądam moje królestwo parapetowe moja azali pięknie zakwitła w domu ;:oj jestem ciekawa jak wysadzę ją na działce co ona mi tam pokaże? Czekam na męża wraca dziś z pracy i po weekendzie może uda nam sie cosik zdziałać na działce bo juz mi się chce i działki i słońca zakupiłam kosiarke to chce się chce coś robić. Zagądam codziennie rano do biedronki jak wracam z przedszkola a tam kuszą ci.ągle jakimis bylinami, krzewami ale powiedziałam sobie na razie stop muszę najpierw zrobic na dziace to co muszę a póżniej będę szukac wolnego miejsca na roślinność co gdzie posadzic a na co nie mam juz miejsca . Pozdrawiam i słonka życzę ;:3 bo u mnie dziś go brak ;:145
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Witaj Kasiu :wit ,u mnie też wiosna ale tylko na parapetach :D ,bo za oknem nieciekawie ;:223 ..wieje u nas dzisiaj okopnie,wczoraj lało :( ..i jak tu nabrac optymizmu do tego wszystkiego!!!!Boję sie o kwatki,bo juz powinny się znależc na dzialeczce...a w domu to rosną jak oszalale i jak tak dalej pójdzie to albo przerosną mi albo doczekam się kwitnienia w domu!!!!Masakra.A i Ty też pewnie poszłabys juz wypróbowac nową kosiarkę!!! :D Ja do Biedronki też zaglądam..zresztą we wszystkich marketach już wiosennie-nawet pelargonie już są.ale nie kupuje na razie za dużo bo nie mam gdzie tego trzymac..No wyjątkiem byly te róze szczepione z Lidla ,które chcialam miec..ale jak się namyślilam..to juz czerwonych nie było :( ,a z innych kolorów to byly juz takie marniutkie... :( Milego popołudnia życzę...i słońca!!!! ;:3 :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

:wit Agatko, nie martw się za bardzo, popada i przestanie, szkoda bo myślałam że już ostro działasz na "waszym ranczo", jeszcze narzekać na ból mięśni będziesz :;230, życzę dużo słońca na niedzielę ;:3
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Elu też duzo słońca życzę na niedzielę i po niedzieli!!!!A ja to może kiedyś w końcu dojdę na to ranczo!!! :;230 -żeby tylko pogoda mi nie płatała takich figli..to by było super!!!!! ;:108 :wit
Nasze Ranczo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”