i w dodatku miauczy i mruczy... to ci okaz....Paula15 pisze: Aaaaa i ten czarny kwiatuszek...taki....niespotykany i jedyny w swoim rodzaju![]()
Roślinki Nolinki cz.2
- fiskomp
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Roślinki Nolinki cz.2
- Nolinka

- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Trochę mnie nie było, bo całą rodzinkę dopadło choróbsko
Teraz na szczęście już idzie ku lepszemu
Coraz bardziej rozkwita wielkanocnik, ale niestety aparatem który posiadam, nie da się mu zrobić zdjęcia, które wiernie oddałoby jego wygląd.

Mizia postanowiła sprawdzić, czy zmieści się na nowo zakupionej patelni
Nawiasem mówiąc, nie raz miałabym ochotę ją usmażyć

Coraz bardziej rozkwita wielkanocnik, ale niestety aparatem który posiadam, nie da się mu zrobić zdjęcia, które wiernie oddałoby jego wygląd.

Mizia postanowiła sprawdzić, czy zmieści się na nowo zakupionej patelni

Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
-
x-h-n
O kurczę ale pięknie zakwitł
aż tylu pąków dawno nie widziałam
a kotek nie z Chin przypadkiem?
Oni tam do garów je wsadzają

- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Haniu
Napatrzeć się nie można na ten Twój wielkanocnik-coś niesamowicie pięknego i ta niezliczona ilość pąków i kwiatów
Na aparat nie narzekaj,zdjęcia całkiem dobre i wiernie odtwarzają jego urodę,spróbuj robić przy dziennym świetle a uzyskasz lepszej jakości.
Pozdrawiam.
Napatrzeć się nie można na ten Twój wielkanocnik-coś niesamowicie pięknego i ta niezliczona ilość pąków i kwiatów
Na aparat nie narzekaj,zdjęcia całkiem dobre i wiernie odtwarzają jego urodę,spróbuj robić przy dziennym świetle a uzyskasz lepszej jakości.
Pozdrawiam.
- Nolinka

Ja też na nim nie widziałam tylu pąków
Tak podziałało na niego zimowanie w temp ok. 10 stopni i skąpe podlewanie.
Kocica to raczej rodem z piekła
, choć mówi z francuska mhrrrr.
Dzięki Arku. Wielkanocnik stoi trochę w kącie i za nic nie da się zrobić mu lepszego zdjęcia. A ja jakoś boję się go przestawić do zdjęcia. Jeszcze ołysieje
Kocica to raczej rodem z piekła
Dzięki Arku. Wielkanocnik stoi trochę w kącie i za nic nie da się zrobić mu lepszego zdjęcia. A ja jakoś boję się go przestawić do zdjęcia. Jeszcze ołysieje
Wielkanocnik wspaniały
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam Stefanek
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
- masik
- 1000p

- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Kontakt:
Kociaca powiadasz pani......niczym mój Tay (płeć męska, lubi robić za "listek", włazi...do piekarnika
).
Przez Twój chlebek musiałam się zapchać na szybkiego bułką, a wielkanocnik "wypchał" mi oczka.
Przez Twój chlebek musiałam się zapchać na szybkiego bułką, a wielkanocnik "wypchał" mi oczka.
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Pięknie się obsypał pakami, jak się kwiaty rozwiną to będzie widok
A kicia to może myślała że już tam jest coś do skonsumowania...pomysły mają różne
A kicia to może myślała że już tam jest coś do skonsumowania...pomysły mają różne
-
majka1971
- 500p

- Od: 31 sie 2012, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Haniu.
Wielkanocnik pięknie wygląda z tyloma pąkami.Jak się rozwiną to będzie cudnie wyglądał.
Musisz miec dobrą rękę do niego .Kotek czeka na cos pysznego z noej patelni
.Pozdrawiam
Wielkanocnik pięknie wygląda z tyloma pąkami.Jak się rozwiną to będzie cudnie wyglądał.
Musisz miec dobrą rękę do niego .Kotek czeka na cos pysznego z noej patelni
Ogród Majkihttp://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 47&start=0
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paula15

- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Haniu Twój wielkanocnik jest śliczny
Kiedy mój od Ciebie tak zakwitnie
A kota po prostu zrobiła sobie kamuflaż- patelnia czarna, ona czarna.....niestety tylko trochę większa od patelni
A kota po prostu zrobiła sobie kamuflaż- patelnia czarna, ona czarna.....niestety tylko trochę większa od patelni
- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nolinko..cudowny wielkanocnik
,
u mnie dzis dopiero porządne słoneczko świeci...aż świat piękniejszy od razu..i przebisniegi łebki wystawiają...
U ciebie tez wspaniała wiosna..
U ciebie tez wspaniała wiosna..
Cuda masz u siebie
Hmmm kotlecik z kotka
Kochana lepiej kup więcej kwiatków żeby się uspokoić

- Nolinka

Dzięki kochane
Paulinko u ciebie też zakwitnie, przechłodź następnej zimy i też będą takie widoki
Alu obawiam się, że chyba na razie nic już nie wcisnę - z naciskiem na na razie
U mnie też nareszcie świeci
i z tej radości posiałam pomidorki koktajlowe w styropianowych wytłaczankach po jajkach. Zobaczymy czy metoda się sprawdzi
Wytłumaczę wam dlaczego mam ochotę przerobić Mizię na kotlety: otóż w dobudowanym pomieszczeniu, które będzie kiedyś nową kuchnią, nie zdążyliśmy wylać w tamtym roku posadzki. W związku z tym nie wstawiliśmy nowych drzwi, tylko takie prowizoryczne. Nad tymi drzwiami był otwór, który został starannie zabezpieczony i wypchany wełną, żeby nie leciało zimno. Od środka zastawiliśmy poukładanymi jedno na drugim opakowaniami wełny i styropianu. I ten oto potwór WYRYŁ W TYM WSZYSTKIM DZIURĘ !!!!!! i sobie wchodził jak gdyby nigdy nic do domu
No i weź się nie zdenerwuj
Czułam, że jakoś mocniej z tamtąd wieje zimnem, ale do głowy mi nie przyszło, że to kota zrobiła dziurę. Namarnowała tylko wełny. No , ale na jej szczęście najgorsza złość już mi minęła 
Alu obawiam się, że chyba na razie nic już nie wcisnę - z naciskiem na na razie
U mnie też nareszcie świeci
Wytłumaczę wam dlaczego mam ochotę przerobić Mizię na kotlety: otóż w dobudowanym pomieszczeniu, które będzie kiedyś nową kuchnią, nie zdążyliśmy wylać w tamtym roku posadzki. W związku z tym nie wstawiliśmy nowych drzwi, tylko takie prowizoryczne. Nad tymi drzwiami był otwór, który został starannie zabezpieczony i wypchany wełną, żeby nie leciało zimno. Od środka zastawiliśmy poukładanymi jedno na drugim opakowaniami wełny i styropianu. I ten oto potwór WYRYŁ W TYM WSZYSTKIM DZIURĘ !!!!!! i sobie wchodził jak gdyby nigdy nic do domu
- Paula15

- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Zrobię tak jak radzisz
A kota pomysłowa trzeba przyznać
A kota pomysłowa trzeba przyznać
- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj to narobiła szkody...współczuję Ci
i wiem, że wcale to nie do śmiechu...choć kotlety..brzmią ciekawie..jakby co wpisuj przepis u Doroty...