Zobaczysz jak pięknie zarasta. A w jesieni cudnie się przebarwia. Tylko w zimie mało dekoracyjny ale i tak warto go mieć.
Moje roślinki - Beata703
O! Faktycznie ładnie rośnie
Już jest większy niż mój dwulatek ;)
Zobaczysz jak pięknie zarasta. A w jesieni cudnie się przebarwia. Tylko w zimie mało dekoracyjny ale i tak warto go mieć.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Winobluszcz nie ma... przylg, czy jak się to tam nazywa. Ma wąsy czepne i jeśli znajdzie coś wokół czego może się owinąć to się przyczepi. Może to być szpara w murze, jakiś załom a najlepiej sznurek czy drabinka.
Na zimę trzeba zabezpieczyć doniczkę (bryłę korzeniową) przed mrozem i może sobie spokojnie zimować na balkonie.
Na zimę trzeba zabezpieczyć doniczkę (bryłę korzeniową) przed mrozem i może sobie spokojnie zimować na balkonie.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przeczytaj sobie ten wątek dotyczący storczyków.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11739
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11739
Beatko podziwiam Cię, że zdecydowałaś się na zakup storczyka. Ja się nie odważyłam i wątki storczykowe omijam... bo po prostu nie mam pojęcia o ich hodowli i jakieś takie mam przekonanie, że to starsznie trudne! Pewno błędna ale i tak się boję.
Będę kibicować Twojemu stroczykowi i jak Ci się uda uprawa to też sobei sprawię:)
Będę kibicować Twojemu stroczykowi i jak Ci się uda uprawa to też sobei sprawię:)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Halinko i Izo storczyka sama nie kupiłam dostałam go od mamy na dzień dziecka
Jest u mnie od 30 maja jak do tej pory ma się doskonale,miał dużo pączków,ale już wszystkie rozwinął
Iza taż się boję,że sobie nie poradzę z hodowlą ,ale na forum jest mnóstwo wiadomości na temat storczyków myślę,że mi się uda

Jest u mnie od 30 maja jak do tej pory ma się doskonale,miał dużo pączków,ale już wszystkie rozwinął
Iza taż się boję,że sobie nie poradzę z hodowlą ,ale na forum jest mnóstwo wiadomości na temat storczyków myślę,że mi się uda
Pozdrawiam Beata
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękności Beatko pokazujesz 
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria