Dobrze tak móc sobie kwiatki w pracy hodować
Domowe Kasi
-
grazia72
- 500p

- Od: 24 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Domowe Kasi
Ładny mi piesek
psisko wielkie, ale patrzy przyjaźnie
a jeszcze jak tak ładnie wyglądają 
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Wszystko co mam
- agnieszka_
- 1000p

- Od: 21 gru 2012, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Psa masz cudownego , to chyba najlepsze psy pod słońcem , uwielbiam je
Ach tak się na niego zapatrzyłam , że aż nie przyjrzałam się roślinie , no to jeszcze raz zaglądam na
(niestety jakoś się zraziłam od tamtej pory )
Ach tak się na niego zapatrzyłam , że aż nie przyjrzałam się roślinie , no to jeszcze raz zaglądam na
jest ładny , ja jakoś nie miałam ręki do niego , szybko mi padłeszynantusa marmurkowego
Kasiu pięknie zaczyna kwitnąc eszynantus
Piesek piekny wyjątkowo super się prezentuje na 1 zdjeciu widać że zadowolony z zimy
Piesek piekny wyjątkowo super się prezentuje na 1 zdjeciu widać że zadowolony z zimy
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Piesek cudny
widać że tak jak moja psinka lubi śnieg
Eszynantus śliczny
Eszynantus śliczny
- kasiuta74
- 500p

- Od: 1 sty 2012, o 21:21
DziękiDorotak pisze:Kasiu pięknie zaczyna kwitnąc eszynantus![]()
DziękiNiunia1981 pisze:Piesek cudnywidać że tak jak moja psinka lubi śnieg
![]()
Eszynantus śliczny
- kasiuta74
- 500p

Oj coś mi się pokasowało i jeszcze raz odpowiem
Psy mu krzywdy nie zrobią .Moje kotki też przed obcymi psami zwiewają
a jak nie to
.
Kwiatuchy w pracy fajna sprawa bo spędza się tam kilka godzin dziennie
.Może jakiś trefny egzemplasz Ci się trafil i dlatego padł
.Dziękuję w imieniu owczarki 
Nolinko to dobrze ,że kotek uciekaNolinka pisze:Będą kwiatuszkimój już przekwitł. Piesio fajny - jakby go zobaczył mój kocurek, to od razu byłby na czubku najbliższego drzewa
Kotka się nie boi
Grażynko Bardzo przyjazny ale nie dla wszystkich.Jak pokocha to całymgrazia72 pisze:Ładny mi piesekpsisko wielkie, ale patrzy przyjaźnie
![]()
Dobrze tak móc sobie kwiatki w pracy hodowaća jeszcze jak tak ładnie wyglądają
Kwiatuchy w pracy fajna sprawa bo spędza się tam kilka godzin dziennie
Agmieszko nie zażaj się tak szybkoagnieszka_ pisze:Psa masz cudownego , to chyba najlepsze psy pod słońcem , uwielbiam je![]()
Ach tak się na niego zapatrzyłam , że aż nie przyjrzałam się roślinie , no to jeszcze raz zaglądam najest ładny , ja jakoś nie miałam ręki do niego , szybko mi padłeszynantusa marmurkowego(niestety jakoś się zraziłam od tamtej pory )
Najpierw pochwalę przeuroczy kącik kwiatowy. A twój storczyk pracusiowy ma ogromną ilość liści, to jest cudowne ,że nie zrzucił tych od spodu 
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Kasiu- z czerwca a konkretnie z 10 czerwca
Sunia śliczniuchna, wygłaskaj ją proszę ode mnie, bo ja kocham wszystkie psiaki.
_aeschynantus_ marmurkowy pieknie Ci rośnie i jak widzę nawet kwitnie. Brawo
Mi on ogromnie się podoba, ale kiedy go raz kupiłam szybko wyprawiłam go do zielonego nieba.
Może kiedyś spróbuję jeszcze raz.
Sunia śliczniuchna, wygłaskaj ją proszę ode mnie, bo ja kocham wszystkie psiaki.
_aeschynantus_ marmurkowy pieknie Ci rośnie i jak widzę nawet kwitnie. Brawo
Mi on ogromnie się podoba, ale kiedy go raz kupiłam szybko wyprawiłam go do zielonego nieba.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- fiskomp

- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Kasia rzeczywiście ten pracusiowy storczyk ma liści
Nieład pokojowy wcale nie jest bałaganem, dla mnie to ciekawe zbiorowisko zadbanych roślin. Carnosa miala ładny przyrtost u Ciebie, ja u swoich nie zauważam, okręcam tylko te wystajace pędy i zapinam klamerkami jak do storczyków (to pewie dlatego
Owczarek śliczny
- jolcia1212
- 500p

- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu drugi storczyk bardzo mi sie podoba, ma bardzo ciekawe kwiatki. Jeśli dobrze policzyłam to ma po 9 listków po każdej stronie?
Nie dziwię się ze go kupiłaś, bo koło takiej rośliny trudno przejśc obojętnie.
Jeśli chodzi o zbiorową fotkę storczyków to biorę pierwszego z prawej i pierwszego z lewej
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Cudny marmurkowy eszynantus ;)
Psiak zachwycony zimą
Psiak zachwycony zimą
- kasiuta74
- 500p

Dziękuję kochane za odwiedziny
Zzucają ze starości,przemoczone czy po prostu tak mają..?
.Suńcia wygłaskana i dziękujemy za pochwały. ._aeschynantus_ jak na razie rośnie i kwitnie pewnie mu miejscówka przypasowała.Ja to z kwiatkami robię do 2 razy sztuka a potem sobie odpuszczam.W ten sposób przekonałam się do storczyków bo pierwszy padł i oczywiście się zniechęciłam .Później spróbowałam z przecenkowym i ten żyje do dziś
.
. Ostatnio miałam chęć na żółtego a teraz może sobie jakąś ?krówkę? upoluję .Ten ?nieład? na zdjęciu to był tylko wycinkiem tego co działo się w pokoju
Po prostu nie mam szerokątnego obiektywu
.
Hoje też mam zamiar inaczej poprowadzić i też przypinać bo mi się plączą po innych kwiatach .
Owczareczkę mam prawie dwa lata i muszę powiedzieć ,że jestem z tej rasy bardzo zadowolona. Jest grzeczna, mądra i szybko się uczy. Pewnie dla Twoich dziadków to była duża strata ,że nie zdecydowali się na nowego pieska.U mnie psiaki były od kiedy pamiętam i nie wyobrażam sobie jak to jest bez psa.
a mój M to by Ci wszystkie zapakował i pewnie jakieś gratiski powrzucał
A tego ?pracowego? właśnie ze względu na te liście wzięłam bo takiego jeszcze nie miałam. Ma po 9 liści z każdej strony plus 3 malutkie na podłożu.
Patrycjo z listkami wszystko ok.a ma jeszcze 3 małe( również zdrowe) wystające z podłoża .Nie miałam storczusia z takimi liśćmi więc nie wiem czego się można po nim spodziewać.Filigranowa27 pisze:Najpierw pochwalę przeuroczy kącik kwiatowy. A twój storczyk pracusiowy ma ogromną ilość liści, to jest cudowne ,że nie zrzucił tych od spodu
Zzucają ze starości,przemoczone czy po prostu tak mają..?
Elcia Ha..ha to ja starsza bo z 4-tegoelcia1974 pisze:Kasiu- z czerwca a konkretnie z 10 czerwca![]()
Sunia śliczniuchna, wygłaskaj ją proszę ode mnie, bo ja kocham wszystkie psiaki.![]()
_aeschynantus_ marmurkowy pieknie Ci rośnie i jak widzę nawet kwitnie. Brawo![]()
Mi on ogromnie się podoba, ale kiedy go raz kupiłam szybko wyprawiłam go do zielonego nieba.![]()
Basiu mnie też się podobają wszystkie storczykowe koloryfiskomp pisze:![]()
Kasia rzeczywiście ten pracusiowy storczyk ma liścikolor kwiatów ładny (mnie to sie wszystkie kolory storczyków podobają)
Nieład pokojowy wcale nie jest bałaganem, dla mnie to ciekawe zbiorowisko zadbanych roślin. Carnosa miala ładny przyrtost u Ciebie, ja u swoich nie zauważam, okręcam tylko te wystajace pędy i zapinam klamerkami jak do storczyków (to pewie dlatego).
Owczarek ślicznymam sentyment do tych psów, bo moja babcia takiego miała był wspaniałym i mądrym psem, dziadkowie nigdy już po jego odejściu nie zdecydowali się na inne zwierzę.
Hoje też mam zamiar inaczej poprowadzić i też przypinać bo mi się plączą po innych kwiatach .
Owczareczkę mam prawie dwa lata i muszę powiedzieć ,że jestem z tej rasy bardzo zadowolona. Jest grzeczna, mądra i szybko się uczy. Pewnie dla Twoich dziadków to była duża strata ,że nie zdecydowali się na nowego pieska.U mnie psiaki były od kiedy pamiętam i nie wyobrażam sobie jak to jest bez psa.
Jolciu bierz obajolcia1212 pisze:![]()
Kasiu drugi storczyk bardzo mi sie podoba, ma bardzo ciekawe kwiatki. Jeśli dobrze policzyłam to ma po 9 listków po każdej stronie?![]()
Nie dziwię się ze go kupiłaś, bo koło takiej rośliny trudno przejśc obojętnie.
Jeśli chodzi o zbiorową fotkę storczyków to biorę pierwszego z prawej i pierwszego z lewej
A tego ?pracowego? właśnie ze względu na te liście wzięłam bo takiego jeszcze nie miałam. Ma po 9 liści z każdej strony plus 3 malutkie na podłożu.
Justynko psisko chyba nawet woli zimę od lata bo w upały szybko się męczy .A w śniegu to może szaleć bez końca .justus27 pisze:Cudny marmurkowy eszynantus ;)
Psiak zachwycony zimą
- kasiuta74
- 500p

- mniodkowa

- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
dawno mnie nie było a u Ciebie TYLE piękności było
liście większe niż dłoń i storczyk jak zdublowany tyle kwiatów miał
a jak hojka podrosła
o, i zwierzaki też były
powiedz mi, widzę, że masz skórzaną kanapę - jak mają się do tego pazurki kota? bo co do skakania kotów na parapety to oglądałam w jakimś programie, że wystarczy dla kota zrobić miejsce i on nie będzie się dalej pchał, bo kot to obserwator i lubi wyglądać przez okno i oglądać wszystko z wysokości
Aha, no i pieska musze obowiązkowo pochwalić, bo ja psy to niekoniecznie, ale owczarka to kiedyś chciałabym mieć
ale to jak własnego domu się dochrapię
o to Ela zapamiętam
to data mego ślubu
elcia1974 pisze:Kasiu- z czerwca a konkretnie z 10 czerwca![]()
o to Ela zapamiętam
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego