Ogród Azy. cz3
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Azy. cz3
Bo w górach , jak po fajki na słupach nie ma , to mało śniegu
U Marysi w Małej Polsce też nie ma
A u mnie na wschodzie bez szaleństw , jakieś 20 kilka cm. jest i to uleżałego. Po płaskim tylko biegać na nartach można , tyle pewnie wystarczy. 
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
U mnie pobielona szadzią trawka i zmarznięta gleba. Biedne roślinki -10. 
- Aza

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Byłam dzisiaj na mszy u Albertynów ( Ula zna to miejsce) pod górę myślałam że jest coraz cieplej, bo się męczę , ale z powrotem to już wiadomo było że jest silna inwersja, na górze ciepło im niżej tym zimniej.
Ponieważ jutro już Wigilia życzę wszystkim pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego nowego Roku.

Ponieważ jutro już Wigilia życzę wszystkim pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego nowego Roku.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak ja lubię zimę pokazywaną przez Ciebie 
Życzę Ci Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
Życzę Ci Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
- Aza

Ta zima jest dość ciepla, ale nie na tyle by nie bylo makabrycznego lodowiska - wszędzie
To dwa zdjęcia z Rusinowej Polany wczoraj byłam tam po mszy.

To dwa zdjęcia z Rusinowej Polany wczoraj byłam tam po mszy.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Dziękuję Olgo, miło mi to czytać jeszcze 3 miesiące i chyba założę nowy watek.Aza pisze:Geniu miło ze zaglądnęłaś, brak mi Twojego wątku , Twojej aktywności i energii. U mnie było słonecznie ale już słońce zaszło za Krokiew robiłam dekorację domu, czyli do skrzynek na kwiaty powtykałam gałązki jodły.
Olgo, niewiele brakuje a na odstresowanie wsiadłabym w busa i pojechała........ do Ciebie
Ale muszę teraz kasę odkładać na operację suni..... nowotwór sutków. Jeszcze przed diagnozą miałam te podejrzenia. I co gorsza dokłądnie w Boże Narodzenie to zauważyła córka
Nie wiem ale nigdy nie wiadomo czy nie wyrwę się z domu na dzień dwa, bo stres mnie coraz bardziej powala. A w górach - idzie się przed siebie, trzeba się skupić nie na problemach tylko na ścieżce by nie wylądować w zakopiańskim szpitalu.
Ale muszę teraz kasę odkładać na operację suni..... nowotwór sutków. Jeszcze przed diagnozą miałam te podejrzenia. I co gorsza dokłądnie w Boże Narodzenie to zauważyła córka
Nie wiem ale nigdy nie wiadomo czy nie wyrwę się z domu na dzień dwa, bo stres mnie coraz bardziej powala. A w górach - idzie się przed siebie, trzeba się skupić nie na problemach tylko na ścieżce by nie wylądować w zakopiańskim szpitalu.
- Aza

Geniu to będzie w marcu czy kwietniu, a może w lutym już coś zakwitnie?
Ulka nie jest za ciekawie w Zakopanem śniegu brak ( jest sztuczny) teraz zrobiło się zimno -10.
Ulka nie jest za ciekawie w Zakopanem śniegu brak ( jest sztuczny) teraz zrobiło się zimno -10.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Olgo uwielbiam, Twoje zdjęcia.... są piękne....a te pokryte szronem roślinki są zjawiskowe 
- Aza

Wydaje mi się e wczorajszy post zniknął. Byłam w Zbójnickiej Chacie, to jest na Słowacji dość wysoko w górach.

Jadalnia w Chacie, aparat był tak zimny,że obiektyw był zaparowany dlatego zdjęcie nędzne, ale podobała mi się dekoracja pod sufitem.

Jadalnia w Chacie, aparat był tak zimny,że obiektyw był zaparowany dlatego zdjęcie nędzne, ale podobała mi się dekoracja pod sufitem.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
Olgo,
Spełnienia wszystkich marzeń w NOWYM 2013 ROKU.
Zdjęcia z Rusinowej, a przede wszystkim z Bachledzkiego cudowne. Niestety w tym roku tam nie byłam. Może w tym ???

Spełnienia wszystkich marzeń w NOWYM 2013 ROKU.
Zdjęcia z Rusinowej, a przede wszystkim z Bachledzkiego cudowne. Niestety w tym roku tam nie byłam. Może w tym ???
ciocia Dorota
- Aza

OGRÓD W 2013
2styczeń, trawnik zmasakrowany przez krety

7styczeń, trochę śniegu

Stan dzisiejszy, trochę słońca.

2styczeń, trawnik zmasakrowany przez krety

7styczeń, trochę śniegu

Stan dzisiejszy, trochę słońca.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Na trzecim zdjęciu widać, że kreta już nie ma 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Olgo u mnie też śnieg leży , ale nie aż tyle
Ale w sobotę gdy nie było śniegu , widziałam pełno dziur w ogrodzie , sadzę ze to nornice grasują .
Ale w sobotę gdy nie było śniegu , widziałam pełno dziur w ogrodzie , sadzę ze to nornice grasują .
- Aza

Marysiu Klara chyba nie upolowała kreta , a to co je to porcja rosołowa która dałam Azie, ale ona zamiast zjeść zakopała ją pod różą.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy