Moje domowe
-
izabela14
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lut 2012, o 12:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje domowe
A to ja tez się pochwalę,jadłam khaki nie raz bo pyszne ale.....2 drzewka rosną mi w ogrodzie
,to pierwsza ich zima na zewnątrz ciekawe czy przetrwają 
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Iwonko na pewno urośnie,ja jak kupuję jakiś kwiatek to oglądam go na dziesiątą stronę
, bo już nie raz zapłaciłam za badziewie to mam nauczkę
Ja jutro też będę wysiewać papryczkę ozdobną, muszę sobie kupić ziemię, bop będę też hibiskusy pikować, palczychę też już pora wsadzić i kilka innych żeby wcześnie zakwitły
Madziulka miesiąc....ja się naczytałam że po dwóch do trzech tygodni już wyłażą, ale mój ma pewnie inaczej, pstryknę zaraz
Izka zadziwiasz mnie ciągle , mówisz że rosną kaki w ogrodzie, to pewnie spore już....pokarzesz
Madziulka miesiąc....ja się naczytałam że po dwóch do trzech tygodni już wyłażą, ale mój ma pewnie inaczej, pstryknę zaraz
Izka zadziwiasz mnie ciągle , mówisz że rosną kaki w ogrodzie, to pewnie spore już....pokarzesz
- masik
- 1000p

- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Kontakt:
Izuś to chyba raczej powinna napisać czego nie ma, byłoby łatwiej to ogarnąć. Ta kobietka ma zacięcie 
Ej, no kochana, pięknie się prezentuje pan pestek. Musisz uzbroić się w cierpliwość.
Ja już u siebie gdzieś pisałam,że "podgoniłam" swoją przez dolewanie do niej letniej wody (niestety nie mogłam postawić jej na kalafiorze, żeby woda miała stałą, odrobinę wyższą temperaturę)...chyba to lubiła.
Ej, no kochana, pięknie się prezentuje pan pestek. Musisz uzbroić się w cierpliwość.
Ja już u siebie gdzieś pisałam,że "podgoniłam" swoją przez dolewanie do niej letniej wody (niestety nie mogłam postawić jej na kalafiorze, żeby woda miała stałą, odrobinę wyższą temperaturę)...chyba to lubiła.
- katharos
- 1000p

Toż ja jej ciepłej wody dolewam, na kaloryferze też myslałam żeby postawić ale ciepły jest jak napalę
teraz na przykład słonko daje przez okna to w piecu jeszcze ciemno, a tu chyba o to chodzi żeby stała temperatura była, to sobie wymyśliłam że koło kuchenki będzie jej dobrze, w końcu ciągle coś pichcę i jest cieplutko
No nic uzbrajam się
w większą cierpliwość 
No a z Izką masz całkowitą rację... przez nią brodę już o podłogę tak stłukłam
No nic uzbrajam się
No a z Izką masz całkowitą rację... przez nią brodę już o podłogę tak stłukłam
- masik
- 1000p

- Kontakt:
To muszę dopisać. Moje awokado ma między ściankami pestki (bo można przez pęknięte połówki świat oglądać)...pędzik!
Teraz tylko czekać aż maleństwo wylezie całkiem i pokaże się światu.
Teraz tylko czekać aż maleństwo wylezie całkiem i pokaże się światu.
-
izabela14

Madziu wielkie brawa w takim razie
Dziewczyny ja wieeeeeellluuu roślin nie mam,naprawdę

Dziewczyny ja wieeeeeellluuu roślin nie mam,naprawdę
poszukuję ,sprzedam
poszukuję ,sprzedam
- jola1313

- Od: 21 sty 2012, o 14:41
- masik
- 1000p

- Kontakt:
Ja też jakoś, zatem jest nast dwie. Izulka jest skarbnicą (nie mylić ze skarbonką) 
- katharos
- 1000p

Nie gniewaj się Izuniu ale też ci nie dowierzam ten "
" daje do myślenia
Więc skarbnicą jest a i skarbonkę chyba ma obfitą
Gratuluję Madziu...jakieś foto
Więc skarbnicą jest a i skarbonkę chyba ma obfitą
Gratuluję Madziu...jakieś foto
-
izabela14

Oj ja wam pokażę.....
Skarbonka to by mi się przydała...tylko taka pełna
Skarbonka to by mi się przydała...tylko taka pełna
poszukuję ,sprzedam
poszukuję ,sprzedam
- masik
- 1000p

- Kontakt:
No to właśnie o to chodzi, żebyś pokazała Izuś.
Kasiutek jeszcze musisz poczekać. Syn mi zajumał aparat na sylwestra, a komóra temu wyzwaniu nie podoła. Ten pędzik jest w środku. Twoja pestka tez pewnie trzaśnie na pół....Ja jak wkładałam swoją do ziemi, to miałam wrażenie, że gdyby nie korzonek, to by się całkiem rozpadła.
Kasiutek jeszcze musisz poczekać. Syn mi zajumał aparat na sylwestra, a komóra temu wyzwaniu nie podoła. Ten pędzik jest w środku. Twoja pestka tez pewnie trzaśnie na pół....Ja jak wkładałam swoją do ziemi, to miałam wrażenie, że gdyby nie korzonek, to by się całkiem rozpadła.
- katharos
- 1000p

- masik
- 1000p

- Kontakt:
Kasia zmuszasz mnie do wietrzenia się. W taką pogodę, serca nie masz kobieto. 
- Nolinka

- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Ładnie zaczęłaś nowy rok
Piękne zakupy, taką monsterkę już posiadam, ale fatsji już nie. Ale na razie nie mam niestety miejsca, żeby ją gdzieś postawić. Popodziwiam u ciebie 
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1