W biegu zrobiłam też kilka fotek mrożonkom

Moniczko, ten widok jest piękny, masz rację co tu poprawiać.vertigo pisze:Jesień na całego...
Róże coraz wolniej rozwijają kwiaty, liście krzewów, miłorzębów, piwonii i bodziszków mają pięknie przebarwione liście. Poranne mgły w połączeniu ze słonkiem wyglądają ślicznie. Nadchodzi czas jesiennych prac związanych z przesadzaniem roślin i sadzeniem nowych. Szkoda, że dzień taki krótki...

Nie uprawiam róż w donicach. W donicach u mnie królują inne rośliny. Przynajmniej na raziemaria.k55 pisze:A nie możesz tej róży wsadzic do donicy?
Majeczko, na str. 12 rozprawiałyśmy o tym co kupujęedulkot pisze:No dobra Moni, jakieś tam róże już wkopałaś ale może przyznałabyś się jakie, pisz wszystko jak na spowiedzi coś to sobie zamówiła.
Ja też sporo trawek dosadziłam. Miałam je w ogrodzie od zawsze, ale nie w takiej ilości i odmianowości. Teraz pojawiają coraz to inne i coraz piękniejsze. Polubiłam też miskanty, których wcześniej nie znałam - są rewelacyjne.Margo2 pisze:Trawy teraz rządzą.
Zbliża się koniec sezonu, a ja już nie mogę doczekać się nowego, bo mam tyle pomysłów. Traw bedzie u mnie zdecydowanie więcej