Mój wiejski bałagan.
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój wiejski bałagan.
Kicia śliczna
Widać, że macie dobre serduszko, na pewno się wam odwdzięczy za ratunek 
- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Wspaniały kociak, od razu przypomniała mi się kicia która znaleźliśmy całkiem niedawno. Niestety atakowała psy,a one ją...zawieźliśmy do schroniska niestety ale lepsze to niż tułaczka po ulicy. A wy kociakowi możecie ogłoszenia na necie porobić. Na bank ktoś zaadoptuje rudą piękność. 
Monisiu, Rudy szczęśliwy,że znalazł michę, ale oprócz Szelmy, która od razu przyjęła go z psią radością(ogon mało się nie urwał), a teraz śpi z Rudym, to reszta kociego towarzystwa niezbyt szczęśliwa. Prychają i syczą na niego. Już zapomniały,że same są podrzutkami 
-- 1 paź 2012, o 14:45 --
Saro, tak na początku, jeszcze w sobotę myślałam, ale jakoś już podbił moje serce.....hmmm.....jeśli bym go oddała, to musiałabym mieć pewność,że trafi w dobre ręce
-- 1 paź 2012, o 14:45 --
Saro, tak na początku, jeszcze w sobotę myślałam, ale jakoś już podbił moje serce.....hmmm.....jeśli bym go oddała, to musiałabym mieć pewność,że trafi w dobre ręce
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Domek zawsze można sprawdzić i jak najbardziej, nie oddawać w byle jakie ręce
Fajny jest
Fajny jest
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Atenko szkoda dalii i kann, u mnie jeszcze nie było takiego przymrozku. W zacisznym miejscu nawet cukinia owocuje. Ale poza tym jesień piękna, ale taka nieduża czasowa różnica między poprzednimi i tymi zdjęciami, a w wyglądzie duża.
Marysiu, sama byłam w szoku
Wystarczyło nie pojechać 1 weekend a tu takie zmiany. No cóż......oby do wiosny

Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Kocie piekne Wam przybyło
Rudzielce baaardzo lubię
Anetko , no brak słów, ja juz po raz drugi jestem tak obdarowana ,mam Nesce na wydaniu i szukam jej domku , bo w zasadzie chata pełna
Rok temu tez mi podrzucili kocie i super ulokowałam , ta ciagle jest u mnie ....jest wspaniała
Bogu dziekuje ,ze tylko jedno mi podrzucili , sasiadce obok kiedys 4 ke wrzucili w reklamówce ...i to takich do karmienia , mówie Ci lac basebolem takich to mało
Drzewo absolutnie piekne ,czy żywe czy nie....takie pnie sa super do wykorzystania
Mi dawno padł sumak ale pień jest tak cudny ,ze zostawiłam na jakies pnącze
Anetko , no brak słów, ja juz po raz drugi jestem tak obdarowana ,mam Nesce na wydaniu i szukam jej domku , bo w zasadzie chata pełna
Drzewo absolutnie piekne ,czy żywe czy nie....takie pnie sa super do wykorzystania
Mi dawno padł sumak ale pień jest tak cudny ,ze zostawiłam na jakies pnącze
Dorotko, Rudy sam już wcina. Ale te poprzednie dwa, czyli Icek i Mosiek, to wykarmione były strzykawką, bo jeszcze same nie umiały jeść. Mnie też przeraża to, jak ludzie potrafią być bezwzględni. Rudy nie przeżyłby sam na Zagórku, gdybyśmy go nie zabrali. Jest jeszcze małą, kocią pierdołą
Pociesza mnie tylko fakt,że nie brakuje też ludzi o wielkim serduchu

Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
-
Keetee

To prosta sprawa z tym podrzucaniem ,ludziom sie wydaje ,ze im spadnie kamień z serca, wiedzą ze kochacie zwierzaki to jeden nie zrobi wam różnicy...u mnie pewnie myśla to samo
Sasiadka ma 13 kocich nieszcześć przygarnietych i nie maja skrupułów jej wrzucic kolejnych...bo wiadomo ,ze im nieba przychyli....ech szkoda słów
Sasiadka ma 13 kocich nieszcześć przygarnietych i nie maja skrupułów jej wrzucic kolejnych...bo wiadomo ,ze im nieba przychyli....ech szkoda słów
Tak, masz rację Dorotko. Tak już jest ten świat urządzony, jak widać nie do końca dobrze 
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
-
Ewa05
- 500p

- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Na str. 38 znalazłam Twoje rozchodniki, rzeczywiście urosły duże krzaczki.
Tak, to są te, które na wiosnę były wsadzone, jako dwa małe badylki
, Ewuniu
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
-
Keetee

Tak się przygladam temu Twojemu Tigerowi i on ma chyba takie grube pregi tak
Baaardzo mi sie takie pregusy podobają
Cudo wyrosnie 
On faktycznie wygląda jak mały tygrysek. Zastanawiam się, jak można takie małe, bezbronne zwierzątko wyrzucić praktycznie na pewną śmierć 
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
-
Keetee

Co Ty Anetka ,....przeciez oni ze spokojnym sumieniem Tobie podrzucili ,....jak mi
Wiedzieli ,ze nie damy krzywdy gnojkom zrobic i jesteśmy ...w efekcie ....zakocone
Rudemu jak zrobisz ogłoszenie ,pójdzie ino sie zakurzy ...zobaczysz...bedziesz w domkach przebierac
Wiedzieli ,ze nie damy krzywdy gnojkom zrobic i jesteśmy ...w efekcie ....zakocone
Rudemu jak zrobisz ogłoszenie ,pójdzie ino sie zakurzy ...zobaczysz...bedziesz w domkach przebierac