wszyrtko zależy od naszego samopoczucia.Piękne te Twoje roślinki, chciała bym zobaczyć je w realu. Wnuczek uroczy podobny do Babci
Moja działka 2
- adamiec
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka 2
Lidziu pierwsza Cię znalażłam "przybijam , zabijam kryjesz".Czy Ty nie jesteś moją siostrą , taka blądyna jak ja.Wybieramy się do Cieszyna, daty nie ustalamy
wszyrtko zależy od naszego samopoczucia.Piękne te Twoje roślinki, chciała bym zobaczyć je w realu. Wnuczek uroczy podobny do Babci

- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
PRZEPRASZAM strone z Marysiami przegapiłam, tak to jest jak dobrze się nie rozejrzysz i
. Miłego dnia. 
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu Masko i Marysiu mar nie robię podchodów, tylko z bliska nieładnie wychodzę na zdjęciach, ale skoro chcecie, to ale proszę się nie przestraszyć tak z rana
na działce
u mojej Izy na tarasie
Irenko jakoś się dogadamy w sprawie przyjazdu, tylko daj znać wcześniej, bo mam jeszcze ustalony na wrzesień termin na badania w szpitalu. Pogoda ma być jeszcze ładna, więc na działce może jeszcze coś będzie do oglądania.
Twoja, moja hortensja pięknie rośnie i wczoraj zauważyłam u niej to

a tak wygląda w całej okazałości
Ja to mam szczęście do podarowanych przez Was roślinek, pączki na Cassandrze i na Lime light. Jeżeli tylko pogoda dopisze to zdążą zakwitnąć
.
na działce
u mojej Izy na tarasieIrenko jakoś się dogadamy w sprawie przyjazdu, tylko daj znać wcześniej, bo mam jeszcze ustalony na wrzesień termin na badania w szpitalu. Pogoda ma być jeszcze ładna, więc na działce może jeszcze coś będzie do oglądania.
Twoja, moja hortensja pięknie rośnie i wczoraj zauważyłam u niej to

a tak wygląda w całej okazałościJa to mam szczęście do podarowanych przez Was roślinek, pączki na Cassandrze i na Lime light. Jeżeli tylko pogoda dopisze to zdążą zakwitnąć
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Lidziu więcej wiary w siebie, córka skóra zdjęta z mamy, a nie możesz powiedzieć że jest nieładna
Dobroć bije z Twojego oblicza, a to czyni Cię piękną, ale walnęłam aż nie mogę uwierzyć że to ja napisałam

Dobroć bije z Twojego oblicza, a to czyni Cię piękną, ale walnęłam aż nie mogę uwierzyć że to ja napisałam
- slila1

Marysiu na tym zdjęciu są obie moje córki. Młodsza Luiza, mama Bartka, to ta w żółtej sukience, a starsza Kinga w czarnej sukience na ramiączkach.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Lidziu cieszę się, że już wszystko się jakoś ułożyło.
Miłość, miłością, ale o siebie też trzeba zadbać.
Tym bardziej, że pierwsza młodość już trochę za nami.
Ślicznie wyszłaś w tych słonecznikach.
Miłość, miłością, ale o siebie też trzeba zadbać.
Tym bardziej, że pierwsza młodość już trochę za nami.
Ślicznie wyszłaś w tych słonecznikach.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Maska

- Kontakt:
Luiza przez włosy jest jak Ty, ale Kinga też podobna tylko włosy ma inne i pewnie trochę ma z taty? Lidziu a zdrowie już w porządku?
- slila1

- Maska

- Kontakt:
Lidziu życz pierwszoklasiście powodzenia w szkole, on też jest do Ciebie podobny
To są niezapomniane chwile, Czy jednego masz wnuka?
To są niezapomniane chwile, Czy jednego masz wnuka?
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidziu, tak się cieszę, ze znów jesteś z nami
. Ze zdjęć widać dobrą duszyczkę, wszak oczy się zwierciadłem. Córki bardzo ładne a wnuk przystojniak jak się patrzy
.
Mój ma za sobą pierwszy dzien w przedszkolu i oby tak dalej to będę przeszczęśliwa
Mój ma za sobą pierwszy dzien w przedszkolu i oby tak dalej to będę przeszczęśliwa
- semper

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Lidziu.Ciemiernik od Ciebie też u Mnie zakwitł.Czy on kwitnie dwa razy w roku?
Pozdrowienia dla pierwszoklasisty
Pozdrowienia dla pierwszoklasisty
- slila1

Marysiu mam jednego wnuka i na więcej się nie zanosi.
Za życzenia dla wnuka dziękuję.
Marzenko dziękuję za miłe słowa.
Bartek na razie przeżywa ciężkie chwile w szkole, dzisiaj na przerwie nawet się popłakał. Ale mam nadzieję, że z czasem się przyzwyczai i jakoś będzie.
Jurku ciemiernikowi coś się poplątało przez to przesadzanie. Moje nie mają jeszcze nawet pączków. A jeżeli u Ciebie teraz zakwitł, to pewnie będzie kwitł już do zimy.
Za życzenia dla Bartka dziękuję.
Czy odebrałeś dzisiaj PW, które Ci wysłałam? Sprawdzałam i paczka o godz.19.10 wyjechała z Bielska-Białej.
Za życzenia dla wnuka dziękuję.
Marzenko dziękuję za miłe słowa.
Bartek na razie przeżywa ciężkie chwile w szkole, dzisiaj na przerwie nawet się popłakał. Ale mam nadzieję, że z czasem się przyzwyczai i jakoś będzie.
Jurku ciemiernikowi coś się poplątało przez to przesadzanie. Moje nie mają jeszcze nawet pączków. A jeżeli u Ciebie teraz zakwitł, to pewnie będzie kwitł już do zimy.
Za życzenia dla Bartka dziękuję.
Czy odebrałeś dzisiaj PW, które Ci wysłałam? Sprawdzałam i paczka o godz.19.10 wyjechała z Bielska-Białej.
- Maska

- Kontakt:
U mnie ciemiernik od Lidzi ma już 6 kwiatków i Jurku też jest różowy a miał być ciemny?
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Lidziu jesteśmy tacy jjakie geny nam rodzice przekazali i trzeba się cieszyć,że jeszcze zdrowie pozwala nam na prace nie tylko w ogrodzie.Też kiedyś miałam lat dzieśi i kilo 20 'albo i więcej' mniej a teraz jestem taka a nie inna
Twoja fotka w słonecznikach super,jesteś osobą pogodną,uśmiechniętą i to najważniejsze i oczy mówią że ufną
rodzinę masz wspaniałą a wnuczek to dżentelmen w każdym calu,babcia się nie powstydzi iść po niego do szkoły
miło było Cię poznać,szkoda tylko że ja nie zapuszczam się tak daleko jak Cieszyn,ale wszystko przed nami nawet spotkanie w realu 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- slila1

Marysiu Masko jeszcze wracając do ciemiernika. Ja się na pewno nie pomyliłam przy wykopywaniu, bo bordowego mam tylko jeden krzaczek. Ale będzie heca jak on mi też zakwitnie na różowo. A wiesz, że ten bordowy wcale się nie wysiał, ani jednej siewki nie znalazłam.
Marysiu mar33 ale urosłam i jestem dumna, bo tyle miłych słów napisałaś o mnie i o mojej rodzinie. Bardzo dziękuję.
Cassandra otworzyła trzy kwiatki i dzisiaj ile razy przechodziłam obok niej, to mój nos lądował w tych niebieściutkich kwiatuszkach.
Pachnie cudownie. Do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że mam już do cudo u siebie i to dzięki Twojemu dobremu
.
Marysiu mar33 ale urosłam i jestem dumna, bo tyle miłych słów napisałaś o mnie i o mojej rodzinie. Bardzo dziękuję.
Cassandra otworzyła trzy kwiatki i dzisiaj ile razy przechodziłam obok niej, to mój nos lądował w tych niebieściutkich kwiatuszkach.
Pachnie cudownie. Do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że mam już do cudo u siebie i to dzięki Twojemu dobremu