Iza ja zawsze dbam ale już się boję Dyśka a co Ty dziś chcesz że tak mnie chwalisz fajne storczyki były u Szwedów Arkadius121 bardzo dziękuję Jola za Tobą, to już też biega wujek Alzheimer mówiłam, że badyla wyślę a nawet piętnaście Kasiu datury lubią być mocno karmione, na wiosnę azot, później potas i fosfor badylki będą na wiosnę, więc proszę bardzo.
Ślicznie Ci dziękuje .Toż to przepiękne jest!!
Pelargonia śliczna ja się nie mogę na nią napatrzeć , daturka ogromna.Ciekawie wygląda ten dywanik fuksjowy
Anetka witaj ja też jeszcze raz dziękuję miło usłyszeć komplement od takiej specjalistki. Kasieńko w większości są to tegoroczne sadzonki od Adriana, około 30 szt. Igor a ja myślałam, że tylko olki Ciebie interesują Tereska to będziesz w nocy z nami gadała Iza
Kasiu fuksje wymiatają ale i datura obrodziła w kwiaty mam taką samą różową i żółtą ale dopiero zaczynają kwitnienie bo trochę im końcówki przemarzły wiosną i musiały odbijać
Dobrze, że nie zdążyłam wczoraj nadrobić zaległości w wątkach bo przez te twoje fuksje to bym nie spała całą noc, a tak nieświadoma cudów przekimałam całą noc jak niemowlak.
Cudne! Ja chyba jednak wpadnę do ciebie z nożyczkami Już kombinuję, że mam obok siebie nieużywane biuro z szerokim parapetem, które mogę wykorzystać na moją przechowalnię
Iwonka moja datura nie przemarzła, ale wiosna była zimna i długo kołkowała Monia u mnie drzwi zawsze otwarte i nikogo nie wygonię, nawet Ciebie z nożyczkami