Cudeńka
  Cudeńka   A te połączenia innych kwiatów z różami na Twoich zdjęciach, to istna poezja...
 A te połączenia innych kwiatów z różami na Twoich zdjęciach, to istna poezja...   Powiedz mi proszę, co to za roślinka na zdjęciu ze 'Spirit' i 'Graham T.'?
 Powiedz mi proszę, co to za roślinka na zdjęciu ze 'Spirit' i 'Graham T.'?  

Cudeńka
  Cudeńka   A te połączenia innych kwiatów z różami na Twoich zdjęciach, to istna poezja...
 A te połączenia innych kwiatów z różami na Twoich zdjęciach, to istna poezja...   Powiedz mi proszę, co to za roślinka na zdjęciu ze 'Spirit' i 'Graham T.'?
 Powiedz mi proszę, co to za roślinka na zdjęciu ze 'Spirit' i 'Graham T.'?  

Spirit wart grzechu
 Spirit wart grzechu   a i  Bienvenue .............. u mnie tylko chopin kwitnie po raz trzeci
  a i  Bienvenue .............. u mnie tylko chopin kwitnie po raz trzeci   Jamain ,  Black Magic i Bukauv
  Jamain ,  Black Magic i Bukauv 

Aniu, cudne róże
 Aniu, cudne róże    

...mojego diabli wzięli
 ...mojego diabli wzięli   ...a był taki już rozrośnięty ...podobnie i trzy inne . Ale ta od Ciebie mi kwitła raz i teraz ponownie ma kwiat ...w biskupim kolorze
 ...a był taki już rozrośnięty ...podobnie i trzy inne . Ale ta od Ciebie mi kwitła raz i teraz ponownie ma kwiat ...w biskupim kolorze   - jest śliczna ...taka napakowana , ale nazwy nie znam .
 - jest śliczna ...taka napakowana , ale nazwy nie znam . .
 .