Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Kiedy dziś włączyłam kompa pierwsze co to zajrzałam do ciebie Gabrysiu. Potem jeszcze raz i teraz za trzecim razem porażona twoimi fotami, mogę coś napisać.
Rewelacja, arcydzieło !
Gdyby na forum był konkurs, kto robi najpiękniejsze zdjęcia w swoim ogrodzie, to nie mam wątpliwości, że ty byś wygrała.
Rewelacja, arcydzieło !
Gdyby na forum był konkurs, kto robi najpiękniejsze zdjęcia w swoim ogrodzie, to nie mam wątpliwości, że ty byś wygrała.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Witam moich Kochanych Gości !
Miriam - dzięki
Ja uwielbiam patrzeć na ogród jak jest po deszczu. Jest tak zieleniutko i kolorowo, a jeszcze jak jest ciepło i parno to to już jest dla mnie coś wspaniałego.
Joluś, a jakim programem robisz ramki ?
U mnie to łatwo - klikam na efekty i jest funkcja ramka - klikam i już jest.
Ee..tam - normalne zdjęcia
Iwonko dziękuję.
Dorotko, mam rabatki i aby dojść do nich z każdej strony, wysypałam żwirkiem.
Jest to wygodne i dekoracyjne. Pokaże.
Bogusia, pogoda nie za bardzo to kwiaty nie chcą kwitnąć i nie ma co fotografować
Pójdę po południu na działkę może będzie co nowego ?
Wiolu dziękuję, ale powiedz mi czy Twoim zdjęciom czegoś brakuje ?
Chyba nie, masz tak samo piękne i kwiaty i zdjęcia.
Miriam - dzięki
Ja uwielbiam patrzeć na ogród jak jest po deszczu. Jest tak zieleniutko i kolorowo, a jeszcze jak jest ciepło i parno to to już jest dla mnie coś wspaniałego.
Joluś, a jakim programem robisz ramki ?
U mnie to łatwo - klikam na efekty i jest funkcja ramka - klikam i już jest.
Ee..tam - normalne zdjęcia
Iwonko dziękuję.
Dorotko, mam rabatki i aby dojść do nich z każdej strony, wysypałam żwirkiem.
Jest to wygodne i dekoracyjne. Pokaże.
Bogusia, pogoda nie za bardzo to kwiaty nie chcą kwitnąć i nie ma co fotografować
Pójdę po południu na działkę może będzie co nowego ?
Wiolu dziękuję, ale powiedz mi czy Twoim zdjęciom czegoś brakuje ?
Chyba nie, masz tak samo piękne i kwiaty i zdjęcia.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Ewo, to tak jak i ja, też lubię tulipany w pąkach. U mnie dzisiaj tak trochę nieciekawieDaisy pisze:Ale piękne zdjęcia Gabrysiu![]()
Bardzo podobaja mi się te białe tulipany, lubię jak jeszcze nie są bardzo rozwinięte, wyglądaja tak szlachetnie![]()
Wiosna w pełnym rozkwicie, dobrze, że już świeci słoneczko i jest ciepło
Moniko, nie podpisywałam bo już kilka razy były ciemierniki, przepraszamrogalm1 pisze:Oj Gabrysiu nie podpisałaś co jest na zdjęciu pod sasanką, a taki tumanek jak ja nie rozpozna...
A to jest tak jak napisał Dawid Ciemiernik Korsykański - chyba.
Dawidku dziękuję, za wizytę i mile słowa. Zapraszam znowu. :Ptengel27 pisze:Zdjęcia są przepiękne, a rośliny jeszcze piękniejsze. Gabrysiu przyjemnie spaceruje się po twoim ogrodzie![]()
Jolu, a mówiłam Ci też o IrfanView ? Bo ramki właśnie tym programem robię.jolciajci pisze:Gabrysiu ja mam program który mi podałaś PHOTOFILTRE I GIMP2.
A ty jakim robisz i napisz co robisz że masz takie ładne ramki![]()
Zdjęcia i roślinki ekstra :P
A ja dzisiaj dostałam od męża takiego liliowca i zobacz jaki tani![]()
No to masz super męża
Gabrysiu,zdjęcia jak zwykle cudowne!
Modele i modelki masz super!Biało-czerwony tulipan- cudo!Orliki już u Ciebie kwitną!Dzisiaj oglądałam swoje - jeszcze trochę im brakuje do kwitnięcia...A prymulka z 1 zdjęcia - po prostu bajka!
Chyba nigdy nie będę miała dość Twoich ślicznych roślin i zdjęć!Już wiem,gdzie będę przychodziła w zimie i na przedwiośniu,żeby doładować akumulatorki

Mo i oczywiście, grupowe zdjęcia też bardzo efektowne i interesujące!
Modele i modelki masz super!Biało-czerwony tulipan- cudo!Orliki już u Ciebie kwitną!Dzisiaj oglądałam swoje - jeszcze trochę im brakuje do kwitnięcia...A prymulka z 1 zdjęcia - po prostu bajka!
Chyba nigdy nie będę miała dość Twoich ślicznych roślin i zdjęć!Już wiem,gdzie będę przychodziła w zimie i na przedwiośniu,żeby doładować akumulatorki
Mo i oczywiście, grupowe zdjęcia też bardzo efektowne i interesujące!
Pozdrawiam,Małgorzata
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Po prostu przepiękne! Pierwszy raz białe tulipany zobaczyłam chyba w zeszłym roku u GrzegorzaB. i zakochałam się w nich. Dzięki za przypomnienie!
Jesienią poszukam cebulek.
Gabrysiu, niestety nie wiem, co to za rośliny - te rosnące w dwóch kępach?

Kwiatki "psi ząb" pierwszy raz widzę! Nawet nie wiedziałam, że są takie o bardzo dziwnej nazwie
Czy to popularna nazwa tego kwiatka? Czy faktycznie tak się nazywa? Bardzo wdzięczna roślinka! Czy to bylinka?
Zapomniałam Ci chyba napisać, że cieszę się, iż podpisujesz zdjęcia. Moja nauka dzięki temu nabiera
przyśpieszenia. Wielkie dzięki!
Faktycznie - świetne są te zestawienia zdjęć! Ale nie będę pytać, jak to robisz, bo i tak nie mam tyle do pokazania.
Pozdrawiam serdecznie