Ewuniu a co już mozna wywież na działkę- ja już nawet spać nie mam gdzie bo wszędzie sadzonki
E@K66-Efkowe pole
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: E@K66-Efkowe pole
A co to za namowy Tadeuszu
ciekawe czy taki bedzie zabawowy na spotkaniu
Ewuniu a co już mozna wywież na działkę- ja już nawet spać nie mam gdzie bo wszędzie sadzonki

- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewa,przywlecz sobie działkę pod dom albo odwrotnie.Jaka to wygoda patrzeć codziennie co wyszło,co zakwitło i z doskoku dłubac.U mnie parapety powoli zaczynają dochodzić do siebie,gorzej z dojściem do drzwi tarasowych wieczorem kiedy wszystko tacham do domu z tarasu.
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Ewuniu znam ten ból kiedy trzeba opuścić działeczkę bo do domku trzeba wracać.Dlatego jak tylko robi się ciepło-pakuje manele i wynoszę się na działkę,mimo,że tam nie mam żadnych specjalnych warunków,ale moment,kiedy budzę się na działce-wychodzę przed domek i z kubkiem kawy spaceruję sobie po ogrodzie-bezcenny
- malgocha1960

Ja przydreptałam za Marzenką obudzić cie,ona już nie śpi,mnie obudziła,teraz kolej na ciebie,idziemy w tango.
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Koty bardzo mi się podobały
Moje najczęściej liżą sobie wzajemnie pyszczki.
Wczorajsze popołudnie spędziłam na sadzeniu roślin z dwóch paczek, które przyszły. Razem z powojnikami czekającymi na noce bez mrozu było tego 50 sztuk
Sadzonek domowych jeszcze nie wynoszę, bo hosty mają całkiem duże liście i raczej przetrzymam je do maja, podobnie siewki z parapetów.
Wczorajsze popołudnie spędziłam na sadzeniu roślin z dwóch paczek, które przyszły. Razem z powojnikami czekającymi na noce bez mrozu było tego 50 sztuk
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Znowu będzie na mnie
ale co tam-Ewunia wstawaj 
- malgocha1960

Ewa,hostom nic nie bedzie,w ubiegłym roku sadziłam podpędzane w połowie marca i majowe przymrozki nic im nie zrobiły i teraz,żeby nie kopanie Tosi też miałabym juz piękną,a tak znowu startuje od zera.
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Gosiu obyś miała rację bo za Twoja namową dzisiaj wysadziłam moje 3 piękne hosty
i boję się aby im nic, nic....
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Cześć!
Że ja tak późno co Ciebie trafiłam
Śliczne masz wszystko bez wyjątku, jak się kiedykolwiek dorobię działki to zostaniesz moim guru
Pozdrowionka
Że ja tak późno co Ciebie trafiłam
Śliczne masz wszystko bez wyjątku, jak się kiedykolwiek dorobię działki to zostaniesz moim guru
Pozdrowionka
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Moniko to strasznie miłe słowa a dorobić sie działki to nie problem ja mam taką w ogródkach działkowych,pewnie chciało by sie mieć swoją ale........
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Hej Ewcia...ale miałam śliczny dzień dzisiaj...pewnie jutro u Ciebie tak ładnie bedzie , akurat jak na dziełeczke wyruszysz
A ja jutro jade po 4 miskanty ....nowe ciesze sie jak dzieciak 
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Będzie , będzie zabawowyewa w pisze:A co to za namowy Tadeuszuciekawe czy taki bedzie zabawowy na spotkaniu
![]()
Cały dzień tyrałem , wziąłem wolne . Pogoda do południa nieszczególna , chłodno i zachmurzone. Po południu słońce , ale większy wiatr. Rośliny szaleją. Tulipany wyrosły jak nigdy dotąd. Za 3-4 dni pierwsze zakwitną.
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Tadziu uważaj sobie nie chcę słyszeć ze możesz nie przyjechać na zlot ,w końcu muszę poznać cię osobiście.
- malgocha1960

Ewuś,u mnie teraz w końcu zaczęło padać.Trawę mam tak tragiczną jak nigdy,z jednej strony nie wiem czy w ogóle z niej coś bedzie.